Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz tamas60 #5156 üzenetére

    Mielőtt ilyen szintű megvetésre és általánosításokra ragadtatod el magad, inkább jusson eszedbe, hogy talán nem mindenki lúzer, full kocka, töketlen, nethuszár és valós tudást nélkülöző hencegő hülyegyerek... Vagy ha mégis így gondolod (leginkább az informatikusokról, na meg a számítógépet úgy egyébként nagyon sokat csesztető emberekről), talán ezt a véleményedet nem épp egy programozós fórumban kellene elmondanod.
    Tény, a személyes találkozó során ezerszer több dolog derül ki, sokkal több dolog tisztázható, ebben egyetértünk, önmagában nincs is ezzel semmi baj. De mindenkinek van saját élete is (nem csak virtuális :D), ezért felmerül benne a kérdés, érdemes-e vajon egy valaki által homályosan megfogalmazott feladat miatt áldozni az idejét, ha vannak konkrétabb pénzkereseti lehetőségek is. Félre ne értsd, örülök, hogy találtál jelentkezőt, csak ha már így reagáltál arra a teljesen ártalmatlan tanácsra, hogy nem árt, ha tisztázod a feladatot, ha alkalmas illetőket keresel annak elvégzésére, akkor már megpróbálom másféleképpen is elmondani az okokat, hátha úgy nem az a végtanulság, hogy "bezzeg a mi időnkben" - hát persze, régebben nyilván könnyebben ment az ilyesmi, az emberek biztos sokkal jobbak, határozottabbak, kreatívabbak, nagyobb tudásúak voltak, "a mai fiatalok" már csak ilyen monitorbambuló, pizzaevő barmok. :N Szándékos a túlzás, nem ezt mondtad, de igen negatív vélemény jön le belőle, amire nyilván tényleg vannak, akik rászolgáltak, de kivételek mindig vannak. :)

    Elég fura, hogy a szolgáltató elzárkózott a cron-tól... Pedig elég bevett dolog a használata. Hány szolgáltatónál próbálkoztál? :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák