Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Köszönöm a felvilágosítást a Google trehányságairól. A jelek szerint mégiscsak filléreskednek ott is :) Nem hittem volna.

    Szenzor adatok. Én sosem állítottam olyat, hogy azokat az adatokat kidobják vagy olyasmi. Én azt állítottam, hogy azokat nem láttam még adatbázisba feltolni és ott ténylegesen használni. És azóta sincsen lila halvány gőzöm sem, hogy leszámítva valami munkahelyi szabályzatot (amire egyszer láttam példát), vagy elpancserolt design-t (amire jó sok példát láttam), ugyan mi értelme write-heavy load-ot adatbázisba küldeni mezei bináris állomány helyett? Elvégre azt sosem kell átírni, nem lesznek rajta konfliktusok, egyszerű pozíció szerinti indexelést lehet benne használni visszaolvasáskor db motor nélkül (mezei file kezelés), szóval miért kellene annak DB-be kerülnie? Lehet ugyan, de egy adatbázis motor nem ilyesmire való.

    @Drizzt

    Amivel én találkoztam, részint adatok ott maradtak flash-en. Garancia időn belül nem tudott túlcsordulni 2 gigás flash. A gyors ciklusú termelési adatok központilag logolva voltak másmilyenek, azokat feltoltam binárisan file-ba, file-ok havonta darabolva, és mentek mentésbe valami hdd-re valahol. Talán még mindig ott porosodnak. Évek óta nem vagyok azon a terepen, nem tudom.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák