Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz janos666 #4025 üzenetére

    Na! Most felmentem a padlásra cigizni, és a full idle modem-ük is újraindult a szeme láttára!

    #4020Alteran-IT - Ja az áramról még annyit (erre nekik is felhívtam a figyelmüket), hogy a modem egy APC UPS-re van kötve, ami elkezdene csipogni (és átváltani akkus üzemmódba), ha bármi komolyabb baj van az áramszolgáltatással (a gyári preset-jei közül a "sensitive"-re van állítva).
    És magyarázták ezt is, hogy egy ilyen régi vidéki házban lehet, hogy össze van drótozva a konnektorokban a nulla és a föld, amire Herkules mellkas veregetősen mondtam, hogy "itt aztán biztos nincs ilyen!" (mert 10-15 évvel ezelőtt átnéztem, és ha kellett, akkor revizionáltam a házban minden elektromos dolgot, mint az ilyen hülye kábelezések, de eleve nem is volt már akkor se, max. ki volt kötve a föld 1-2 helyen, de nem átkókolva nulláról földre...).
    Valamint ők is láthatták, hogy beraktam egy földhurok megszakítót a koax hálózatba, hogy véletlenül se legyen ezzel gond.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák