Új hozzászólás Aktív témák

  • bnorci71

    addikt

    válasz Alteran-IT #4003 üzenetére

    IT meg hálózat építésbe biztos otthon vagy nekem fogalmam nincs miket jelent itt HCF meg FTTH ebbe nem tudok modani neked semmit.

    Írtam egy blőd számot a 10-20x-os árral, nem vagyok közgazdász de ha lennék se állnék neki kiszámolni pontosan, de gondold végig ha te befektetsz valamibe szeretnél hasznot belőle, belátható időn belül, ha valami 5x annyiba kerül a megtérülési idő ugyan az akkor 5x annyiért kel adnod, hogy hasznot hozzon. Mert ezek a galád szolgáltatók ám mind haszonért dolgoznak, gondolom te se azért jársz be dolgozni mert nincs jobb dolgod?

    De hidd el 4-5m mélyre fektetni nagyságrendileg nagyobb költség csak a gép ha látod ami a 40cm-es árkot kiássa és ami akár csak 2-3m mélyre le tud nyúlni gép között hatalmas a különbség beszerzési árban ami az üzemeltetési költségében is visszaköszön. Már 2m mélyen is teljesen más feltételekkel lehet dolgozni mint 40-50cm-en.

    Vannak szabályok ezt a minden közmű építőnek be kellene tartania, ha betartaná nem szaggatnák el egymás vezetékeit.

    A kártérítés a helyreállítás költségének megtérítése. Nem plusz pénz.
    Hiába azt mondod ne az ÁFSZ-el jöjjek. Akkor mivel? Az ÁSZF-t a hatóság hagyja jóvá. Az alapján szolgáltatnak le van írva mikor mennyi kiesés után jár neked kártérítés. pOnt ha ez neked nem tetszik javaslom a hatóság megkeresését.

    Csak hogy tisztázzuk semmi közöm a Pr-hez :N
    Szerencsére nálam ritka a hiba ha van bejelentem jönnek megcsinálják. Normálisok a szerelők volt idő amikor az erősítőt az oszlopon ősszel tavasszal szintezni kellett. Be se jöttek tudták mi a gebasz délután felhívtak nézzem meg minden rendben van-e. Ha nem szóljak vissza nekik.

    "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Új hozzászólás Aktív témák