Új hozzászólás Aktív témák

  • tomee987

    tag

    válasz Alteran-IT #3884 üzenetére

    Persze, hogy van variálás. Tudhatnád, hogy a kormány pont a nagy multi telkom szektort nyomta meg az extra profit adóval. Rögtön emelt a DIGI is (és még fog is) és a T és Voda sem adja már neked oda puszira a szolgáltatást, mint kb. 1 éve. A Vodafonenál gyakorlatilag majdnem, hogy teljesen megszűnt az ügyfélmegtartás, egy bizonyos szint alá már nem mennek le senkinél, simán felmondhatod, elengednek.
    A T meg úgy néz ki most, hogy nálunk 3-4 hónapja érhető el az optika és nekem a 114 csatornás f*s minőségű IPTV-re (2 készülékre) 250-es netre vadi új területen (Digi, Vodafone mellett) ajánlottak egy 8500 Ft-os havidíjat 1 vagy 2 év hűséggel (ugyanez weben 10 460 Ft lenne), ami elég dilettáns, hogy 2022-ben nem tudom online elintézni a rendelést, mert drágább, mint ha személyesen teszem meg.
    A PR legalább rájött, ha weben rendelsz akkor nem 400, hanem 600 Ft e-számla kedvezmény ad havonta. De úgy néz ki a T annyira dilettáns, hogy nem akarja, hogy online pár kattintással rendeljenek nála. Ha csak netet kértem volna akkor meg valami 5000 Ft lett volna hűséggel a legkisebb csomag. Szóval a Telekomra bármit el lehet mondani, de azt, hogy olcsó, azt nem. És nem is lesz már, mert 2 évig nyomja őket is rendesen az extraprofit adó.

Új hozzászólás Aktív témák