Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazs87

    tag

    válasz BG* #6758 üzenetére

    én anno a fw update-tel szívtam (24 megás tia sd kellett hozzá, szerencsémre a cégnél véletlenül pont 1 ilyet rendeltek egy 1500-ashoz tesztnek)
    ha jól emlékszem az 1200as 2 megáig támogat tia sd-t, nem kell siemenst venned minden áron, Helmholz is van pl, meg gondolom még 1 rakás "utángyártó" valamivel kedvezőbb áron. Már ezen is elfér párezer sor a csv-n, főleg ha ciklikusan "körbe" íratod. Pl 5000 adatot mentesz és a legutolsót mindig kidobod, a többit pedig eltolod és az újat pedig legelőre illeszted(mint az Audit Trail).

    Esetleg a Tia vizu Archive funkciója nem lenne használható?
    Onnan már csak azt kéne megszülni, hogy script nélkül lehet-e továbbcopyzni szerverre fájlt. (scriptbebn megoldható, de fontos korlátozás, hogy WinCe-be nem latsz bele, csak te tudsz onnan kiírni, így megosztott mappás lehetőség sajnos nem játszik, ezzel már én is szívtam)

    Nekem az nem teljesen tiszta, hogy adott az 1200-nál vmennyi programmemória és "ram", aztán adott valamennyi "tárhely", ami kártyával bővíthető valameddig.
    Oda tudsz menteni csv-t, amit a webserver oldalán is le tudsz tölteni.
    PLC-n az ilyen irányú korlátozott tudásomből fakadóan nem biztos, hogy belkezdenék saját szakállra. Inkább pc-vel vagy pc-plc kombóval oldanám meg, persze ha van erre lehetőség.

    Ha van mellette egy folyamatosan vagy ciklikusan PC-n futó program le lehetne tölteni csv-ben a fájlt automatizáltan, majd a program felrakja ftp-re (vbs v bármi jo lenne ra).

    Korrekciót, véleményt szívesen veszek

Új hozzászólás Aktív témák