Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz modflow #85122 üzenetére

    Nekem folyamatos szélmalomharcom a rádiós PC perifériák kérdése.
    Ragaszkodom a rádiós kivitelhez, sőt azon belül is ahhoz, hogy könnyű rugós mechanikus kapcsolós legyen a billentyűzet, és magas polling rate-en üzemeljen az egér (valamiféle arany középút ahhoz, hogy gyorsan lehessen gépelni, jól lehessen célozni a videójátékokban, de kényelmes legye a szobából ki/be járkálós kósza netezgetés, vagy a filmnézés minimális számú kütyüvel).

    Hiába veszem meg a legjobbnak tűnő kütyüket hosszas keresgélés után jó drágán, és hosszas várakozással (legutóbb ~40 napot vártam egy billentyűzetre, hogy legyen a nekem tetsző kapcsolós és kiosztású raktáron bárhol), ha bármi változik a szobában, de főleg ha cserélődik maga az eszköz, akkor hetekig kell pakolásznom a vevőket, hogy tényleg hibátlanul működjenek.

    A mostani egerem pl. csak a saját fekvő hosszanti tengelyéhez képest északtól -45°-ra szereti látni a vevőjét nagyjából a saját magasságában. A régi billentyűzetem jobb szerette, ha 0°-ban állt, de legalább fél méterrel alacsonyabban, vagy magasabban. Az új bill pár hét után még mindig "tesztelés alatt", bár sehova sem visz most a teszt, mert apró kis foglalatban elvesző adója van (nem saját kábeles) és nem találtam itthon USB hosszabbítót (azokat mindig elhagyom), hogy mozgassam (két szobával messzebbről is működik, ha csak próbálgatom, itt a naponta 1-2 alkalommal 5-10 másodpercig jelentkező kis anomáliákra gondolok).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák