Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Köszönöm a reakciókat. Tudom, hogy sokaknak baromi nehéz elhinni, de nem azért vettem tévét, hogy életem jelentős hányadát töltsem el azzal, hogy kimaxoljam a filmnézés élményét Hollywood teljes termésének blu-ray-en és tökéletesen beállított házimozi-rendszeren való megtekintésével. Egy lassan gimnazista korú, 68 centis képcsövesen is nagyon szívesen megnéztem az engem érdeklő filmeket, feltehetőleg ez most még nagyobb élmény lesz. Talán nem vágok eret magamon azért, mert nem vettem meg a nagyobb tévét, és nem blu-ray-en fogom megnézni az Indul a bakterházat, a Keresztapát, vagy éppen a Szaffit (lehet röhögni nyugodtan).

    Mindenkinek más a vicc. Valakinek a dvd lejátszó 2013-ban, vagy a 42 colos tévé 3 méterről. Számomra meg az a vicc, amikor valaki picsányi szenzoros kompakt fényképezőgéppel szemből vakuzza arcon a gyerekét a születése napján, a gyetyák fényénél. Az a vicc, amikor valaki cba-ban, spar-ban és egyéb helyeken veszi a fehér kenyeret, a tesco-ban meg a zöldséget és az előre csomagolt húst. Meg az a vicc, amikor nescafét látok inni valakit (az ilyen csomagolt tejeskávé-porok már nem viccesek, azon sírok). Mert én dslr-t használok, rendes kovászolt kenyeret veszek, henteshez meg piacra járok, és csak rendes espresso-t vagyok hajlandó inni. Valaki ezt tartja sznob dolognak, valaki azt, hogy 50 col és blu-ray alatt nincs filmnézés.

    No offense, uraim, mások a preferenciáim. Aztán lehet, hogy rászokok a filmnézésre, rájövök, hogy mekkora pazarság, és mire eljutok oda, hogy meg akarom nézni még egyszer a csillagok háborúja trilógiát, már venni fogok egy 50-es tévét a 42-es helyett, és beizzítok egy blu-ray lejátszót (perpill csak az esküvőnk van meg blu-ray-en, tehát mást nem is nagyon tudnék beletenni).

    Köszönöm a sok segítséget, és az ide tévedőknek is inkább azt az arcotokat mutassátok, amit nekem korábban, és akkor sokan eljutnak oda, hogy megnéznek egy plazmát. És ha megnézik, akkor meg is veszik.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák