Új hozzászólás Aktív témák

  • bogabi

    senior tag

    válasz aldebaran #48025 üzenetére

    Ez nem teljesen így van. Sokan sokszor leírták már itt, hogy a különbségek leginkább akkor jönnek ki két TV között, ha egymás mellett ugyanarról a forrásról nézed őket. Ha megveszel egy ST-t, és nem lesz mellette a GT, akkor nem fogsz azon rugózni, hogy milyen szar az az ST a GT-hez képest...

    Én G20-at cseréltem ST-re. Anno én is azért vettem a G20-at, mert VT-re nem akartam annyit költeni, viszont a képminőség fontos volt/ma is az. Mielőtt megvettem, kikértem pár ember véleményét privátba, az egyik DM-FAN, a másik janos666 volt, mindketten megerősítettek abban, hogy jó választás az ST60. 2 hete van meg a ST60, és egyáltalán nem bántam meg, hogy azt vettem, és nem GT60-at. Persze boltban lehet látni köztük különbséget, de az ST60 már G20-hoz képest is jobb - nem is kicsit, pláne kontrasztban és fekete szintben. Na most a G20 is elég korrekt készülék mind a mai napig, szóval ha az ST60 ahhoz képest is fejlődés, akkor nem értem, hová ez a nagy aggódás. Persze, ha lenne felesleges 400 ezrem, lehet, hogy GT60-at veszek, de hidd el, ha eddig nem VT20/30-at néztél, akkor az ST60 is jó lesz :-) Input lag nálam nem szempont, egyáltalán nem játszom, más dologban meg szerintem nem nagyon lehet belekötni ennél a TV-nél.

    Egyébként, ha a gondolatmenetedet tovább fűzöm, akkor nem is értem, miért nem ZT-t veszel, hiszen az meg a GT60-tól is sokkal jobb - sőt, attól jelenleg nincs jobb, tehát az kellene legyen a cél.

    A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

Új hozzászólás Aktív témák