Új hozzászólás Aktív témák
-
Üvegfóliát meg Xiaomi telefont csak őstermelőtől... Ali, Banggood. Kb. 800 Ft volt 2 db üvegfólia a Note11-re, meg a Mi9Lite-ra. Kerestem itthoni boltban tokot, azonnal ki is jöttem mikor megláttam az árakat. Értem én, hogy hogy haszonkulcs, de 4-5X-ös?! Egy nyamvadt tokon, vagy fólián? Kivárom azt a 3 hetet amíg ideèr...addig meg jó a gyári.Ugyanazt a plasztik vackot árulják ők is, ugyanonnan, de általában Alin sokkal nagyobb a választék.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Mennyire igaz... Ez az, ami vérlázító. Ha lenne 1,5-2x-es csupán az ár, inkább itt venném meg.
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
kezdő
-
válasz Tutyimutyi #3 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy mennyi lehet a tényleg anyagára, meg mennyi lehet a nagykerár .
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
domos
senior tag
Szükség van amúgy erre? Apple Watch Ultrát ütöm-vágom, semmi nyoma nem látszik.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Speciel én napokig azért nem vásároltam, mert akkor a kommentek többsége arról szólt abban az intervallumban a Watch6 topicban hogy nem szükséges fólia. Aztán volt aki beírta, hogy ő a négyest megkarcolta, meg itt van az én Amazfit Bip U Pro-m ami csak 20K volt talán Gorilla Glass 3mas üveggel, estem rollerrel vele, és bizony csúnyán belemart a beton:
Évekre vásároltam, szóval ezen ne múljon a védelem, a topicban megjegyezte valaki elég egy pici karc. Ha csak te tudod, hogy ott van, akkor is zavarni fog.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
addikt
Én első pillanattól kezdve raktam a watch 6-ra üvegfóliát és szilikon védőkeretet, mivel trail-eken haladva eléggé szokta kapni a kezem az ágakat, bokrokat, növényeket. A szilikon karpánton látszódik hogy találkozott ágakkal, de az órát eddig sikeresen megóvták a tartozékok. Felhasználás függő, ki hogyan él, sportol, használja az órát, de nem árt megadni a megfelelő védelmet ezeknek a kis értékeknek
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
kezdő
-
válasz Tutyimutyi #9 üzenetére
Eltaláltad. Mert egészen vad összegek repkednek. Pl, hogy a 9000 Ft-os cucc kevesebb mint 0.5%-ba kerül anyagáron. Olvass bele a Telekom topicba.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
nagyúr
-
Nem arról van szó, hogy ha tudnánk - de hivatalosan nem tudhatjuk -, akkor ezzel idehaza érdemben tudnánk valamit is tenni, szabadáras a piac.
De mégis hasznos lehet olyan szempontból, hogy amikor meglátod x fóliát idehaza 9000 Ft-ért,, majd ugyanezt Alin 1800 Ft-ért, és relatíve megbízható forrásból úgy értesülsz, hogy a gyártónak nem kerül többe anyagáron, mint 80 Ft (ilyen árak voltak Magenta csoportban), akkor már nem feltétlen fogod azt gondolni, hogy az Alis csak ugyanannak van kamuzva, és ezért nem azt veszed, hanem ezt. Mert ha tényleg ugyanaz a minőség, csak a kereskedők nem héjaként viselkednek, hanem becsületes haszonnal, de etikus haszonnal dolgoznak, akkor nem fogsz félni megvenni azt.Amúgy én már sok mindent vásároltam Ali-ról, főleg mechanikus dolgokat, amik nem romlanak el... de pl itt van a topic alanya, amit nem az ottani minőségben való megrendült hitem miatt nem onnan vásároltam, hanem az időfaktor miatt. Mert volt olyan hogy 6-8 hét múlva jött meg a csomagom. Eddig, hogy lekopogjam, mindig megkaptam, sértetlenül, de azért 1,5-2 hónap nem kevés idő. Volt amikor persze sokkal előbb.
A másik meg a fólia felhelyezés. Eddig amire a legbüszkébb vagyok az Amazonról rendelt felhelyező kerettel ellátott iPad 2018-ra vásárolt üvegfólia volt, mert én tettem fel, és egyből, elsőre, tökéletesre sikerült!
Most pl Spigen EZ FIT GLAS.tR - okosóra üvegfólia - Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47mm) okosórához (2db) + felhelyezést segítő (tokgalaxis.hu)
Gondoltam erre is, csak 44 mm-es nem volt, na meg amit vettem, ott 4 darab üvegfólia van benne[ Szerkesztve ]
-
kezdő
-
válasz Tutyimutyi #14 üzenetére
Példa az etikus haszonra:
Turn Signal Light Electric Scooter for VSETT 8 9 ZERO 9 Pro /Kugoo G1/Kaabo Mantis 10/ Dualtron /SPEEDUAL Lights Handlebar Grips - AliExpress 18
Idehaza, helyben 14 990 Ft-ért vásároltam újonnan, 24 hónap garanciával.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kezdő
-
Korrektor
válasz Tutyimutyi #16 üzenetére
Ha nem találsz erre definíciót, akkor csak a szubjektív megközelítés marad
A pofátlan lehúzásra viszont biztos nálad is van egy érzés.
-
kezdő
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen