Aktív témák
-
kristof2484
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van hogy az előző tápegységem már nem muzsikált olyan jól mint kellett volna ezért cserélni szerettem volna egy újra. Mivel nem voltam annyira jártas tápegységek terén ezért úgy voltam vele onnan kérek tanácsot ahonnan a számítógépet is vettem...
Természetesen a régi táp még bírta de idő kérdése volt hogy meddig. Miután kiszedtem a régi tápot és az újat csatlakoztattam egyáltalán nem adott le áramot ami sajnos még mindig így van. Rengeteg videót néztem, cikket illetve fórumot olvastam, de sajnos nem jutottam előrébb. A régi táp visszakötése után se ezt szeretném hozzátenni.
A kábeleket már nagyon sokszor megnéztem ott nem találtam hibát minden jó volt csatlakoztatva. A tápot leteszteltem és az teljes mértékben kapott áramot külön. A tápegységnek egyébként nincs hátul kapcsolója csak egy RGB színváltoztató gombja... Megnéztem a Power SW esetleg és a hasonló kábelek jó helyre vannak csatlakoztatva vagy sem de ott se találtam hibát.
Úgy gondolom hogy az alaplap mehetett tönkre de nem vagyok benne biztos. Már nagyon sok féle opciót kipróbáltam de egyikkel se jutottam előrébb.
Esetleg valami javaslat mi lehet a probléma?
Számítógépem leírása:
CPU: Intel Core i5-6400
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16 GB DDR3 (Most fejből nem tudom a márkát, csatolni fogom még MA)
Új Tápegység: Kolink Core 500W 80+ Bronz
Alaplap: ASRock B150M Pro4 -
kristof2484
újonc
A memória DDR4-es, elnézést kérek!
-
elfelejtette
veterán
válasz kristof2484 #1 üzenetére
Szia!
Itt [link] vagy itt [link] tedd fel a kérdésed, mielőtt feleslegesen új szakmai topicot nyitsz."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
AnonymusX
senior tag
válasz kristof2484 #1 üzenetére
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett az új Google Wallet
- Milyen monitort vegyek?
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Patriot 2X16GB KIT DDR5 7800MHz-6400Mhz CL28! PC5-62400 Viper Gaming Xtreme 5 RGB
- 1x4GB DDR2 800MHz PC2-6400 200 pin SO-DIMM VS4GSDS800D2
- 4GB ddr3 desktop ram
- 4-16GB DDR4 Szerver memória modulok több db!
- 16Gb DDR4 Gskill 4600Mhz eladó! + SAMSUNG 1TB M.2 PCIe SSD! 16Gb DDR4 Gskill Ripjaws 4600 3600 CL15
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen