-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz DM-Fan #37549 üzenetére
Ez így van, de azért szerintem nálunk annyira nem gyakoriak a B-s modellek, pláne ha hivatalos forgalmazótól került beszerzésre a készülék. Eleve a tápcsatlakozó más, plusz emlékeim szerint a kinti G20-ban tán DVB-S tuner is van, míg a kontinensre szántban nincs.
Get Moded!
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok.
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat. Anyámat ugye sikerült rábeszélnem az 5 éves SONY HD ready LCD helyett egy 42GT30-ra. Igazából a 3D (Blu-ray) és a kedvenc sorozatainak jobb képminőségben való megtekintése volt a csere célja. Eredetileg egy hiper-szuper Samsung LED csoda lett volna a vágyaik netovábbja. Mint korábban írtam hozzá jutottam 70.000 FT-ért egy 42GT30 bemutatódarab TV-hez, természetesen garanciával (3 hét teszt lehetőséggel!!!). Eddig nem igen volt időm a TV-el foglalkozni (az alap beállításokon túl) így ez most már 2 hét távlatából nagyon időszerűvé vált. Nagyon kíváncsi voltam mutter RTL-klubos TV-zési ámokfutásainak eredményeire is
1 lépésként: megnéztem az eddigi üzemidőt a szervizmenüben: 1894 óra 1300 bekapcsolás mellett. ( A TV optikailag, külsőre tökéletes állapotban van!) ( Ez egyébként soknak számít? Ezt már ti szakértők "leharcolt" állapotúnak nevezitek? )
2. lépés: Az általatok leírt módszerekkel megnéztem:
- beégés : zéró (Vagy nem elég jó a szemem, de én nem látom)
- Ghost: zéró (Vagy nem elég jó a szemem, de én nem látom)
- Pixelhiba zéró (Vagy nem elég jó a szemem, de én nem látom)Sehol egy RTL logó, sehol semmi.
A sport csatornán MotoGP után se eredményjelző tábla, se logo ghost sehol.
Ugye mutterék sosem fognak Zoomolni, sosem fognak vigyázni a TV előtt való esetleges elalvásra sem (4 órás automatikus kikapcsolást bekapcsoltam azért nekik) . Lehet ez nekik az ideális TV? Vagy csak eddig szerencséjük volt?
A képminőség eszméletlen szép, még a UPC is szuper.
Egyetlen egy dolgot említenék negatívumként: A TV hátulján van ugye egy ventilátor. Ez poros. Ezt Én ki tudom valahogy pucolni? a TV egyéb tekintetben mint az új!
[ Szerkesztve ]
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
válasz liszi70 #37554 üzenetére
A modell pontosan 42GTF32J. Ez egy svájci modell ha jól sejtem. Nem fekete hanem alumínium a káva körbe és a talpa is alumínium. A GT30 meg fekete és műanyag nem?
Azért tettem off-ba mert nem szakmai jellegű hozzászólás volt."There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
patakidr
aktív tag
válasz J00hnny #37555 üzenetére
Nem vészes az az üzemidő, ugyebár a gyártó 100.000 órát mond a panelra, ennyi idő alatt feleződik elvileg a fényerő. Ha napi 8 órás használattal nézed, az 34 év
Ha csak a felével számolsz, már az is bőven több, mint elég, úh. no para!
A ventilátort ki tudod pucolni sűrített levegővel, ilyen palackot kaphatsz bármely számtech boltban is. (Valójában vmi. illékony folyadék van benne...)
-
Thuglife
senior tag
Nagy dilemmám van. Mire odajutottam, hogy megvegyem az új tv-t addigra kifutott sajnos (Panasonic P42ST50). Az idei kiadása szerintem felesleges extrákat tartalmaz és 50ezerrel drágább.
Viszont a P42UT50-es van még raktáron, és elég jó áron (155ezer). Mennyivel járok rosszabbul?
Gondolom a P42ET5E LED-ről lebeszélnétek... mert az is megfordult a fejemben. (Vagy spóroljak a GT50-re??) -
Ispy
veterán
válasz Thuglife #37559 üzenetére
Az biztos, hogy most csak akkor érdemes a 2013-as modellek közül választani, ha mindegy az összeg. A 42UT50 biztosan veri az árban vele egy kategóriában lévő 42-es LCD tévéket. Jó lenne tudni a keretet, és én a helyedben nem vetném el az 50''-os méretet sem. Ha meg nincsen rá elég pénzed, akkor lehet érdemes lenne várni őszig, amíg lejjebb mennek az árak (ez egyébként is ajánlatos, mindegy melyiket választod).
És én elsősorban nem GT-re spórolnék, hanem egy 50-es ST-re.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Viktor81
senior tag
válasz Thuglife #37559 üzenetére
Szia !
GT50-re mar felesleges lenne sporolni, viszont a hirek alapjan a GT60 igazan nagy dobas lesz. En a helyedben kihuznam meg ezt az evet es az ev vegen beneveznek egy GT60-ra. Termeszetesen 50"-os meretben. Vagy ha ez mar sok, akkor ST60 szinten 50"-ban. (Hidd el, meg az is kicsi) Nem szabad 42-est venni. Nem kell magyarazkodni, hogy a szekreny, meg eddig 72 cm-es volt, meg es hasonlok, siman el kell hinni, hogy nem lehet eleg nagy. Az itt levo tagok 90%-a megbanta, ha veletlenul nem hagyta magat rabeszelni az 50-esre. Erre nincsen magyarazat. En 72-es TV-t neztem 10 evig es amikor iden januarban megvettem a 50GT50-et (nehany itteni, joszandeku tag javaslatara), azt mondtam, lehetetlen, hogy ez "ne elegitsen ki" vizualisan. Februar vege ota mar azt tervezem, szamolgatom, hogy amint lesz lehetosegem, cserelek egy 60"-os modellre (bizom abban, hogy esetleg a ZT panelja lecsuszik a VT-be es elerheto lesz a 60".) Mar a konzolt is ugy terveztem meg, hogy ne legyen problema egy 65-os modell megtartasa, elforgatasa sem.
Udv.: Viktor
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
no, megnéztem tegnap a g.i. joe: retaliation-t a mom nagyteremben, 3D-ben...
nos (a filmet inkább nem minősíteném) de a 3D...
már 42st50-en is érezhetően jobb, összeszedettebb, élesebb volt a 3D-s kép, sokkal jobb mozgás-felbontással. (ha van ilyen)
50GT50 pedig kb. összehasonlíthatatlanul jobb, mint a mozi passzív 3D-je.
(g.i. joe-ban kifejezetten sok akció volt és jó nagy volt a vászon, lehet, hogy ez is közrejátszott ebben...)barátnőm szerint a kép szélei már elmosódottak voltak és őt is zavarta, hogy akció jeleneteknél ha nem volt lassított felvétel alig lehetett látni valamit...
(ilyen problémák a pana plazmánál nincsenek - ott tényleg élvezhető a 3D )[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
sad_Vamp
őstag
válasz Viktor81 #37563 üzenetére
Nyomjátok, hogy mennyire kicsi a 42" hát bazz van ám olyan is aki pl eddig 24" est vagy 80cm-s CRT-t nézett
Meg én is néztem mértem, nekem sem férne be nagyobb, a 42" is csak úgy ha falra lesz rakva....
tényleg, plazma falon, az jó? Mire érdemes rakni ami nem túl drága de jó ár/érték arányú?
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Ispy
veterán
válasz sad_Vamp #37565 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy eddig mit néztél, hanem az, hogy a 42''-os pikk-pakk összemegy és akkor már késő bánat...
Egyébként én 10k-ért vettem Hama univerzálisat, ez bírja az 50''-est is.
Egészen pontosan ilyet.
És igen, érdemes falra rakni, mert a talpon úgy imbolyognak ezek a tv-k, hogy nézni is rossz.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sad_Vamp #37565 üzenetére
"Nyomjátok, hogy mennyire kicsi a 42" hát bazz van ám olyan is aki pl eddig 24" est vagy 80cm-s CRT-t nézett"
Azért mert eddig kicsi 24-est néztél, attól nem lesz nagyobb a 42-es.
Szóval, nem azért ajánlják, hogy 50-est vegyél, hogy meg legyen a kellő mértékű váltás, hanem azért mert 50-es alatt csak 2m-en belülről nézve tudod teljes mértékben élvezni a fullHD-t (THX ajánlás szerint 1,5m a nézési távolság egy 42-es tv-nél) Tehát, gondold meg kétszer, mert később nehezen tudsz hozzáfércelni a képernyőhöz! Ahogy itt szoktuk mondani: a képernyő mérete a vásárlás után pár hét alatt jelentősen összemegy.
Ettől függetlenül ne kösd fel magad, ha mégis egy 42-est veszel! Ettől még szóba állunk veled, nem leszel másodrendű fórumtag (nekem is 42-esem van)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
sad_Vamp
őstag
válasz M_AND_Ms #37569 üzenetére
Nem is akartam rosszul érezni magam, csak nem tudom, én átmegyek a másik szobába és a 42" BAZINAGY (igy ahogy írom ) igen az igaz, hogy a 2,35:1-hez filmek rosszul mutatnak rajta, de azt már az LCD-n is kizoomlom picit.
Amúgy komolyan mondom nem értem ezt a mozimániát, régebben a filmek 16:10ben voltak a 4:3as érában...aztán jöttek a 16:10es monitorok elkezdték a 16:9et nyomni, most megint itt a 16:9 és még vékonyabbak a filmek, ennek mi a túró értelme van!?
Amúgy ez a 42"es is olyan, hogy ha Xboxolni fogok... kb el fogok hajolni a fröccsenő vért elől...
mind1, most már csak pénz kéne, és az, hogy nálunk is kapható és normális árú legyen a GT60
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Dorian
félisten
válasz sad_Vamp #37571 üzenetére
A mozifilmek képaránya régen is túlnyomó részben16:9-nél "vékonyabb volt" mivel a normál látás arányához ez áll közelebb, és a filmeket mozivászonra tervezik, nem tévére.
Zoomolásnál vesztesz a képből (tartalom), és a képminőségből is, mivel át kell neki méretezni.Ha a moziban adott arányú egy film, akkor torzulás és képtartalom levágás nélkül hogy lehetne a kiadványokban más arányú?
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Ispy
veterán
1.8 milla egy 55'' LCD-ért.
MUHAHA
-
hunspikey
őstag
A közölt valós kontraszt alapján 0.09 a feketéje, ami pont hússzor magasabb mint a GT60-é, illetve amennyiben nem akarsz megvakulni, akkor a kontraszt már csak 1500 - 2000:1 -hez alakul, mivel nem lehet szerintem 200 cd/m2 felett nézni egy TV-t - ki sül a szemed! Ezért adni ennyi pénzt?? Azért ez így egy kicsit farokhossz-helyettesítő szagú - nem??
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Kernel
nagyúr
Szélesebb panorámát tud bemutatni az operatőr. Ott volt például a Duna Anzix című sorozat, ami pedig direkt az MTV részére készült, ettől függetlenül ez egy ilyen rendezői koncepció volt, hogy a 16:9-nél is szélesebb képet akar mutatni.
Ebben a topikban is megfigyelhető néha az a felfogás, hogy mekkora szemétség, amikor a 16:9 képernyő egy részét "ellopják", fekete semmivel töltik ki. Sőt, olyan is volt, aki emiatt a műsoros BD/DVD kiadványokat kifogásolta, olyasmire célozva, hogy ezekért a filmekért kérhetnének kevesebb pénzt is. Hiszen nem tölti ki a TV-t, vagyis "hiányos".
De szerintem többen tudjuk, melyik fórumozó társunk említett ilyesmit.
Mondani sem kell, ez nagyon téves megközelítés. Bármennyire furcsa, ilyenkor nem azt kell nézni, hogy a kép magasságra kisebb, hanem azt, hogy szélesebb. Mondhatnám, kicsit pozitív hozzáállás kérdése is, persze nem ez a dolog lényege.
Én például a 4:3 képcsöves TV-n is szívesebben néztem a műsorokat fekete sávval, mint csonkolva az oldalait. Hiába kisebbek úgy az alakok, viszont szélesebb a panoráma, valójában több a képi információ, nekem mindig jobban tetszett úgy.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Neszójábe
senior tag
3D mozi - CSAK AZ IMAX!!!
Nem vicc!
Peace
-
mp54
senior tag
-
Neszójábe
senior tag
Először én is okoskodásnak gondoltam ezt a megalomániát. Én 42 colost vettem, nálam tényleg betonbiztos volt a méret a hely miatt.
Most azon gondolkodom, hogy veszek egy babzsákfotelt, hogy ha 3d-t nézek, odaülhessek a tv elé közvetlen. Full HD tartalomnál tényleg nincs elég nagy tv...Peace
-
BBéci
legenda
válasz hunspikey #37576 üzenetére
Amiket leírtál, azokkal csak egyetérteni lehet, de azért nem vackok a Loewe tévék.
Pár hétig használtam egyet, a tapasztalataimat itt olvashatod. Valóban irreálisan drága, ha csak a képminőséget nézzük, bár abban is az egyik legjobb LCD az általam eddig látottak közül. Bevilágítás és felhősödés alig észrevehető, ebben nincs ellenfele.
A szolgáltatásai, kinézete, kivitele, a felhasznált anyagok, azok minősége tényleg prémium színvonalú.
Néhány apróságot említek: koaxiális digitális hangkimenet és bemenet, 2x40 wattos hangszóró kimenet, dupla CI kártya olvasó, 3 db antenna bemenet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sad_Vamp
őstag
De a végén mégis csak azért kevés a 42" , mert sok a fekete sáv Mert amúgy a 4:3at nem látom kevésnek, de a real mozis arány már igen. És nem tudom de engem annyira nem vonz a "széles látás" hogy a kép 1/6-1/7-ét simán levágom hogy "nagyobbat" lássak. ott általában úgy sincs releváns információ.
(Amúgy eléggé félre értették nem az volt az analógia, hogy aki eddig kicsit nézett, nézzen továbbra is azt, hanem, hogy tényleg nem kell okvetlen mindenkinek 50"+)
-
mp54
senior tag
válasz sad_Vamp #37582 üzenetére
hogy tényleg nem kell okvetlen mindenkinek 50"+)
Annak nem kell 50"+, akinek
-kizárt, hogy elférjen
-nem tudja, hogy mi a jó...(és vannak, akik szinte tiltakoznak az ellen, hogy kipróbálják a mások által jónak tartottat...vagy kipróbálás nélkül elhiggyék!)
A fekete sávok zavaró volta számomra felfoghatatlan....[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
Még mindezt azt mondom, hogy el is tudnám fogadni, na de könyörgöm, akkor meg mi ez a törpe méret? Mert ha ilyen a kinézet a körítés trallala-sallalla, én számít az amit írtam, akkor legalább legyen NAGY. Legalább 65"... ennyiért. Esküszöm a VT-re 3 kilóból meg lehetne egy asztalossal csináltatni azt a fa-kávát egy kis szálcsiszolt alu betéttel
-
Sifre
senior tag
Nekem egy 44"-os projektoros tévém volt a plazma előtt. Féltem hogy láthatóan kisebb lesz a 42ST50, de gyakorlatban nem látványos a különbség. Vehettem volna kb. ezért az árért 50UT50-et, de inkább a képminőséget választottam a képátlóval szemben és nem bántam meg. Igaz, csak 2 méterről nézem.
-
BBéci
legenda
válasz hunspikey #37584 üzenetére
Véleményem szerint, amit már sokszor leírtam, nincs értelme 55 colosnál nagyobb tévéket elhelyezni egy átlagos lakószobában. Ha nagyobb képátlóra vágysz, vegyél vetítőt és vásznat! Hasonlóan gondolkoznak a Loewe vezetői is. Ráadásul már az 55 colos modellek is annyira drágák, hogy annyiból egész jó vetítőt és vásznat lehet kapni.
A nappalim 22 négyzetméteres, a tévétől, ha a hifiállványra teszem, 3,8, ha a falra, akkor 4,3 méterre ülök a kanapén. Ehhez a távolsághoz mekkora TV kellene, hogy lássam a full HD minden részletét? 100 colos!!! Hogy 55, vagy 65 colos, teljesen mindegy, sem a moziélményhez szükséges látószög, sem a felbontás élvezete nincs meg. Igaz, csak 63-as volt eddig a legnagyobb, de az is elviselhetetlenül és zavaróan uralta a szobát, betakarta az ablakok felét. Ezzel szemben a 2,4 m széles vászon csak akkor ereszkedik le a tokjából, amikor házimozizunk. Azon látom az összes apró részletet és a látószög is rendben van. Érzetben és a THX szerint is.
Az is tény, hogy egy 65ST50 árából csak olyan vetített képminőséget lehet kihozni, ami messze elmarad e Pana tévétől.
Abban egyetértünk, hogy a Loewe tévék ár/érték aránya nem valami jó.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabor970
addikt
válasz kissca #37545 üzenetére
próba alapján nem megy vele, vagy a UPC listájában nem szerepel?
Nekem PS50C430 van, tudtommal semmiféle UPC lista nem hozza, mint mediacard kompatibilis készülék, mégis jó bele. Én a UPC mediacard topicban kaptam az infót, hogy nyugodtan mehetek a kártyáért, működni fog. Működik is. Kérdezz ott rá esetleg!
(#37586) BBéci : Azoknak a tévéknek a vásárlóközönsége véleményem szerint tipikusan az a kör, akiknek nem lesz attól kevesebb a pénzük, hogy azt megvásárolják. Ott nem igazán van ár-érték aránynak jelentősége.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Ispy
veterán
Ha a gazdag embereket akarják ezzel megcélozni, akkor azért hibás a gondolkodásuk, mert aki ilyet vesz bútornak, ott valószínűleg nem 20m2 a nappali, hanem 60-100 és oda bőven elférne a 65''. Ha viszont nem oda célozzák, akkor meg eszement módon túlárazott készülék, mikor ennyiből már majdnem megvan a pana referencia ZT-je, ami nagyobb is. Sőt bármilyen 65''-os készülék, ami úgy +10''.
Szóval sehol sem látom értelmét.
Vagy legyen akkor már LCD, mert végül is almát az almával.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Másképp gondolom és a jelek szerint a Loewe-nél is. Nyilván nem a pénzük ellenségei, végeznek piackutatásokat, tisztában vannak azzal, mit igényel a megcélzott vevőkörük.
60+ négyzetméteres nappaliban eltörpül egy 65 colos Pana plazma, erről tudnék mutatni fényképet. Írtam cikket egy ház NuVo multiroom rendszeréről, a nappaliban lévő Arcam/Revel hifiről és az alagsori moziszobáról.
Az ottani nézési távolságból lófütty a 65 colos TV, arra volt jó, hogy valami mozgást lássunk rajta. 265 centiről kellene nézni ahhoz, hogy lásd a full HD összes apró részletét, az SD-hez 460-ra. Ezzel szemben az ülőgarnitúra 6 méterre volt a tévétől. Nem uralta a teret, az tény.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
rappit4
őstag
válasz janos666 #37426 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy ez megkapta a Best Buy-t, az ST60 tuti Highly Recommended lesz, a ZT60 pedig reference. De akkor a VT60 mi lesz, Reference 2 vagy csak highly recommended? Én a helyükben előbb letesztelném mindegyik 2013-as modellt és csak utána adnám a címkéket.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Hidd el, sokunk tapasztalata, hogy a 42" nagyon gyorsan kicsivé válik. Anno a CRT-ről váltáskor én is azt éreztem a 42"-os plazmával kapcsolatban, hogy azta de b*szott nagy. Ez tartott is úgy 1-2 hétig, amíg megszokta a szemem, hogy ott van a falon. Ezt követően már természetes volt és bizony a szélesvásznú filmeknél (úgy 80%-ban ez megy nálam a TV-n) elkezdi érezni az ember, hogy ez még 2 méterről is kicsi. Márpedig az átlagos nézési távolság a legtöbb helyen ennél magasabb (tapasztalatunk szerint az emberek durván 70-80%-ánál 3,5-4 méter). Namost ilyen távolságra már az 50" is kicsi. Hidd el, ez sokunk tapasztalata! Én 42"-lal kezdtem, jelenleg már több, mint 2 éve 50"-t használok és a következő TV-m garantáltan nem lesz kisebb 65"-nál, pedig 2,5-3 méter a jellemző nézési távom. Egyszerűen kell ez a méret, pláne a szélesvásznú filmek mellé, de az 1.78:1 tartalmaknak sem árt.
Az nem vitás, hogy ekkora képmérethez már kötelező a minőségi anyag, de igazából már a 42"-os fullHD-hoz is. Abszolút nem nagyzolásból javasoljuk senkinek, hogy minimum 50"-ost vegyen, hanem mert egyrészt árban már nagyon is elérhető ez a méretkategória, másrészt meg mert nem igazán van hátránya, jobban mondva csak előnye van. Fogyasztást tekintve minimális a többlet az 50"-os méret esetén, képpontméretet tekintve is bőven-bőven a kiváló kategóriába tartozik, képernyőfelületben pedig majd 50%-kal nagyobb, mint a 42"-os, ami döbbenetesen nagy ugrás.
Nem szabad 50" alá menni méretben, csak ha tényleg nagyon korlátozottak az anyagiak, vagy az elhelyezése problémás. De előbbit tekintve már tényleg nem nagy a különbség (mondjuk 30% a felár), utóbbit meg a legtöbb helyen azért meg lehet oldani és nagyon ajánlott is megoldani.
Get Moded!
-
hunspikey
őstag
Érdekes, hogy ebben mennyire máshogy van mindenkinek igaza Számomra a projektor akkor sem lenne alternatíva a TV helyett ide ahol most a Tv-m van, hogy ha olcsóbb lenne mint egy 65 VT 60. Ahogy sosem olvasok e-könyvet és mindig cukorral iszom a limonádét úgy nem vennék projektort és hagyjanak az elektromos autóval is békén, mivel ha nyomom a gázt a turbónak fütyülnie kell. Nekem a nappalim szigorúan véve (mivel fizikailag egy légtér az étkezővel, az meg egy légtér a konyhával) kb 6 x 4 méteres, tágabban nézve étkezőstül már 6 x 8 méter - és az 55-ös televízió nem is feltűnő benne. A 65 is lazán passzolna, mivel akik az étkezőben ülnek, tökéletesen oldalról látnak a TV-re így az csak egy csík. Aki meg beheveredik a nagy kanapéra az szerintem nagyon örülne annak az extra 10 colnak. Nekem tutti 65-ös a következő TV-m. Ezzel szemben a projektort-t, noha mozizásra kifejezetten hibátlannak gondolom, csak erre külön épített mozi szobába tudnám elképzelni. Ilyen nincs, talán majd a következő kecóban...
-
hunspikey
őstag
válasz rappit4 #37590 üzenetére
Az a tény, hogy referencia minősítést kapott egy GT60 nem kizáró ok arra, hogy a VT60 és a ZT60 is megkapja a referencia minősítést. Amíg nem húzzák szigorúbbra a minősítések osztály vonalait, addig mindegyik megkapja, mivel ez egy abszolút mértékű tudás után jár. Tekintve, hogy a VT60 biztos nem lesz rosszabb mint a GT60, az is referencia TV lesz. És a ZT is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DM-Fan #37591 üzenetére
Tökéletesen egyetértek! Mondjuk én az lcd szutyok képe miatt váltottam plazmára , aztán később pedig éreztem hogy a 42" kicsi a szobába és nagyobb képernyő kell...egyszerűen elveszik ez a méret, igenis kell az 50" . Eszméletlen élvezetes filmet nézni ezen a méreten , mint most hétvégén a Gladiátort
[ Szerkesztve ]
-
Neszójábe
senior tag
válasz WhiteWalker #37596 üzenetére
Ha már itt tartunk. a Gladiátor BD50 minőségétől nem voltam elájulva...
Peace
-
sad_Vamp
őstag
válasz DM-Fan #37591 üzenetére
Én tényleg nem rosszból, vagy kötözködésből, lehet, hogy csak én vagyok ekkora paraszt, de most mértem meg kb 2,1-2,5 méterre vagyok a TV-től a táblázat szerint oda már 60"as kéne.... hát nem tudom, én megtoknák ha akkora képet kéne néznem elfáradna a fejem a filmvégére. Ugyanúgy kb 2-3m-ről nézem néha a 42"-est ha 1,66-ra húznám hozzá a fotelt szerintem megbolondulnék
-
Franky2Ster
senior tag
Megjött az 50UT50 most aklimatizálódik.
Nagyon szép TV...Most bennem van a félsz,nehogy pixelhibás legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Az csak nekem furcsa, hogy az P50GT60E nyitott 460E-n, míg az L50DT60E meg 570E ? Még a 47DT60E is 500E...
Ez most árpolitika a plazma javára a panasonicnál, vagy ezt mi magyarázza, hogy egy LCD-nek ennyivel drágábbnak kell lennie, amikor a képminősége meg a kanyarban sincs?
Ráadásul halkan teszem hozzá, hogy a Sony 47W805 meg 440E-n nyitott...
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest