-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Palika71 #37246 üzenetére
Hát, ha 80-90 órát is ment már, akkor sajnos sanszos, hogy ez a dolog maradandó. Azért még reménykedj, hogy homogenizálódik valamelyest, de teljesen homogén valószínűleg már sosem lesz.
Morris: "Mi van ha max fényerőn és kontraszton egy logómentes hd mozgóképpel kezelgetnéd?"
Valószínű többet ártana vele a készüléknek, mint amennyit nyerne a képelem halványodásával. Nagyon fel tud melegedni és ez hosszabb távon biztos, hogy nem használ a készüléknek. Ráadásul nézhetetlen úgy.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Dorian
félisten
válasz kovadika #37258 üzenetére
Akkor miért nem a beépített fehérmosást? Az pont ezt csinálja, csak közben a kép egy része fekete, gondolom a túlhevülés így elkerülhető, ezért van.
Legfeljebb így kicsit tovább tart, mint full fehérrel, de sokkal hatékonyabb, mintha sima változó képet nézne.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
mayday00
őstag
Üdv mindenkinek
Voltam ma pana márkaboltban.
Sikerült kifognom egy olyan helyet ahol volt ST60. Méghozzá ST50-GT50-ST60 így voltak egymás mellett kirakva. Mindegyiken ugyan az a full hd műsor ment. Tesztelgettem vagy 20percig a készülékeket. Képminőségre voltam kíváncsi. Egyszemélyes zsüri voltam. Következő lett a eredmény.
Ahogy én a 2 szememmel láttam.1.ST60
2.GT50
3.ST50Nekem a ST60 jobban tetszett. Brutál egy készülék. Külsőre is igényes.
Viszont a ST50-GT50 között tényleg hangyányi a különbség. Nézegettem de minimális. Nekem a ST50 is megfelelne. Akárhogy néztem minimális volt a eltérés. Ugyan az a szűrő volt mindkettőn.
A én szemem ezt érzékelte. De lehet más másképpen látja. Több különbséget vesz észre. Viszont a ST60 vitte a első díjat"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kovadika
őstag
válasz Dorian #37259 üzenetére
A fehérmosás sem rossz ötlet, de a fehér hátteres módszerrel gyorsabban éri el ugyanazt az eredményt. Nem azt mondom, hogy hagyja így éjszakára, de némi megszakítással kibír pár órát. Ha én nagyon paráznék attól, hogy beszedtem egy logót, akkor biztos ezt csinálnám. Még így is szoktam adni néha neki diavetítést(nem csak fehér színt!), hogy nincs logóm. Főleg szélesvásznú filmek után, azért mert nálam nincs tévéműsor, ami homogenizálná a panelt.
(#37260) mayday00
Hihetetlen, hogy minden eddigi hipotézisedet alátámasztotta a Panashopban tett látogatásod.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz kovadika #37261 üzenetére
Ezt láttam ez van Nekem nem kell teszt én avval ki..hetem. Elmegyek és megnézem élőben. ST60, bőven van olyan jó, valamennyivel szerintem jobb is mint a GT50. De lehet te kiszúrnád a legapróbb különbséget is. Én mint átlag felhasználó ezt tapasztaltam Ha 20 percig nézem a tévéket, csak észrevenném a nagy különbségeket..
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
gpeeter
csendes tag
Sziasztok! Dunaújváros környékén vállal valaki kalibrálást?
-
mayday00
őstag
válasz sad_Vamp #37264 üzenetére
De ahány szem annyiféle kép. Neked lehet más lett volna a sorrend. A 3. embernek megint más..És így tovább..Mindenki maga döntse el élőben, melyik tetszik neki jobban és úgy vásároljon
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kovadika
őstag
válasz mayday00 #37263 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi vagyok az ST60-ra, papíron nem jobb a GT-nél, a teszt szerint azonban jobb feketét produkál, ezt viszont boltban úgysem lehet észrevenni.
ST-GT között láttam a különbséget, de nekem nem érte meg azt a különbözetet, amit elkértek a GT-ért.
Az azonban érdekelne, hogy miért tartottad jobbnak az ST60-at, mint a GT50-et?(#37266) mayday00
A képminőség nem szubjektív dolog.
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
válasz mayday00 #37266 üzenetére
Hát ha itt lehetne valahol élőbe látni...de legtöbbször még csak plazmát se raknak ki, csak junksung LCDket....
Most az ST-ben akkor tényleg nincs HDD-re rögzítés? (Eddig webshopokon néztem a spec-eket ott írták ) Mert akkor talán végleg eldőlt a dolog.
Akinek tud ilyet a készüléke:
Jól működik ez a felszedés? lehet közben mást nézni? (legalább Hdmiről?) Fel tud szedni analógról is (nálunk a kábelTV nagy része analóg sajnos)? Lehet programozni a feljátszást?“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz kovadika #37261 üzenetére
Biztos kifejezetten szakszerű, mélyreható és abszolút elfogulatlan "teszt" volt, mindez kemény 20 perc alatt. Beállítani sem tudnám ennyi idő alatt őket perfektre.
sad_Vamp: "Most az ST-ben akkor tényleg nincs HDD-re rögzítés?"
Már miért ne lenne? Ott van az 1. HSZ táblázatában feketén-fehéren. Csak digitális adást tud felvenni (DVB-C-ről és DVB-T-ről) és legalább 160 GB méretű külső HDD kell hozzá, pendrive, SD-kártya nem jó, azokra csak a VT tud rögzíteni. A felvétel időzíthető és kikapcsolt készülék mellett is működik.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kovadika
őstag
válasz DM-Fan #37277 üzenetére
Az nem derült ki, hogy mégis miben találta jobbnak.
Más.: 55ST60 Panashop (árazás alatt, kíváncsi vagyok...)
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz sad_Vamp #37269 üzenetére
Az a lényeg, hogy csak a saját tunerén keresztül működik a felvétel, azaz conax modul+kártya kell bele, STB-vel nem megy.
(#37278) Oldfighter
Amikor nem jön be a mese
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
kovadika
őstag
Amúgy észrevettétek, hogy a Panashopnál az ST-nél fel van sorolva a Touch Pen? Ha ezt tudom nem veszem meg az ST50-et és várok a 60-asra...
-
őstag
-
őstag
válasz DM-Fan #37288 üzenetére
Csak a mosoly kedvéér raktam fel.
Most egy kicsit magam alatt vagyok, mert épp szervízben van a GT50, cserélik a kijelzőt benne a korábban publikált sávosodás miatt. Izgulok, hogy javítás után ne legyen rosszabb a készülék, és ne kapjak a sávos panel helyett pixelhibásat. Majd kedd-szerda körül derül ki, hogy sikerült a javítás.
-
őstag
válasz Dorian #37290 üzenetére
Én is bízom benne. Utánna majd jön a tápcsere, mert az is zúg. Amikor vitték a készüléket kijelzőcserére a szervízesek, akkor említettem nekik, hogy arra is nézzenek rá. Majdnem letoltak, hohy miért nem szóltam korábban, mert akkor a kijelzővel együtt azt is megrendelték volna. Jó srácok!
DM fan: igen, én is így gondoltam, hogy először leteszik nálam, majd hagyjuk aklimatizálódni a panelt és pár óra mulva visszajönnek és kipróbáljuk, hogy sikerült. 40 km utazás után nem kellene rögtön bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
efi99
őstag
válasz janos666 #37215 üzenetére
"3: Ez az előfizetői kártyás rendszer késése, míg ellenőrzi, hogy van-e jogosultságod a kiválasztott DVB-C csatornához."
(2 mp-es csatornaváltás).Jól hangzik, de az előfizetői kártya nélkül nézhető digitális adásoknál is van várakozás.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
őstag
Szerintem szervíze válogatja, hogy állnak hozzá. Próbából jelentettem be garis igényt, hátha lépnek valamit, és láss csodát mindenféle hárítás nélkül kb 3 perc alatt rövidre zártuk a problémát. Készítettek 3 fényképet, kijelzőprobléma, garijegy, számla és már mondták is, hogy jelentkeznek amint megérkezik az alkatrész.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest