Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz szika87 #28500 üzenetére

    Az a helyzet, hogy plazmát használtan csak akkor szabad megvenni, ha adott esetben ismered a volt tulajt, vagy alaposan meg tudsz győződni arról, hogy makulátlan a készülék, így pl. engedik, hogy belenézz a szervizmenü üzemidő szekciójába, illetve hogy átnézd a panelt különböző tesztanyagokkal ghost/beégés/pixelhiba után kutatva, illetve meghallgathasd az üzemzajt. Ezeket mind végig kell ellenőrizni, szigorúan! Nem mindegy emellett az sem, hogy van-e még garancia a készülékre.

    A 80 eFt-os összegből nem lehet nagy dolgot kihozni még a használt készülékek közül sem: ebből tuti, hogy csak 42"-os fullHD modellt kapsz és abból is valami alsóbb kategóriásat.

    Én is inkább azt javaslom, hogy spórolj még egy keveset és inkább nevezz be egy új 42X50-re, vagy várj esetleg a 42X60-ra (bár az eleinte picit biztos drágább lesz), de akkor lesz egy vadi új, 0 perces, minimum 2 évig garanciális készüléked. Márcsak azért is, mert a 42"-os fullHD-nak amúgy sincs sok létjogosultsága, mivel gyanítom nem 150 cm-ről fogod nézegetni, márpedig afölött elveszik a többletfelbontás nyújtotta előny. Illetve ugye írtad is, hogy nem kritérium a fullHD felbontás.

    Szóval szerintem hajts az újra, annál jobbat nem kaphatsz használtban sem és tényleg nem kéne nagy összeget hozzátenni a jelenlegi keretedhez.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák