Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz tamáspapa #26454 üzenetére

    A TV-hez történő HDD-vásárlás lutri. Minél nagyobb méretű és minél újabb, annál valószínűbb, hogy nem fog működni. Azt már írta más is, hogy SSD-vel próbálkozott és nem jött össze neki.

    A DVB-T-n fogott adást úgy rögzíti, ahogy látod.

    Ispy: a rögzítés csak a digitális tuneren át érkező jelre vonatkozik! Minden más jel nem rögzíthető ilyen módon! Ezért (is) szoktuk szorgalmazni, hogy ahol van lehetőség, ott kérni kell a conax-modulos előfizetést, mert az STB szinte minden szempontból csak nyűg.

    vendingo:

    "Sajna többet nem szeretnék szánni tv-re, inkább keresgélek 46"-ost, gondolom azt már olcsóbban kapnék."

    Ha lehetne kapni 46"-os plazmát, akkor ajánlottam volna. Nem létező kategória, már 2 éve nem gyártanak, csak 42", 50", 60" és 65" méretekben (a 42"-ost is már csak a Panasonic).

    "Még led-be gondolkodok, azok vannak kisebbe, olcsóbba, de a plazmával jobban járnék."

    Így van, LCD-ből amit 150 eFt-ért vagy az alatt kapsz, az még az abszolút belépő, 100 eFt-os HD-Ready plazmák képét sem üti meg, de nagyon nem!

    Ha a fullHD-ból nem engedsz, akkor mindenképp azt javasolnám, hogy várj még, amíg lesz anyagi erőforrásod a Samsung 51E530-ra! Nem ajánlanék 42"-ost fullHD plazmát, mert ahhoz 170 cm-re kellene ülnöd maximum ahhoz, hogy lásd a részleteket. Ha ez megoldható, akkor ott a Panasonic 42UT50, mint egyetlen szóba jöhető 42"-os fullHD plazma ezen keretből. A Sony CRT-dnek szerintem kellően jó képe lehetett ahhoz, hogy nem lennél feltétlenül elégedett az LG képével!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák