Új hozzászólás Aktív témák

  • T-Tboy

    tag

    Sziasztok!
    Nemrég lettem én is plazma tv tulaj és eddig nagyon örülök a választásomnak.
    Egy Panasonic TX-P42UX30E típust vettem 120e-ért, 5év garival. Full HD, 600Hz, 42" stb.
    Az itteni 1hsz. elolvasása is sokat segített a döntésemben (amiért hálás vagyok a írójának, köszönöm), vmint más fórumokon is sokat olvasgattam utána kb. egy jó hónapig, hogy mire is lenne szükségem.
    Ebbe az 1hónapba beletartozott az is, hogy ellátogattam pár üzletbe és nézelődtem is.
    Persze, a üzletekben nem igazán lehet pontosan belőni magunknak a tv-k képét, de még ha sikerül is "jól" letesztelnünk akkor sem éppen megfelelőek az ottani fényviszonyok.
    Hisz a üzletekben a sok neon fényénél megint más egy készülék képe mint otthon a saját szobánkban ahol korántsem "díszkivilágításban" fogja az ember nézni a kedvenc filmjeit (legalábbis, én ha fényes nappal mozizom akkor is besötételek amennyire csak lehetséges).
    Ezek folyamán én végül a plazma tv mellett döntöttem, úgy véltem a 1hónap elteltével, hogy a én ízlésemhez a plazmák képe áll a legközelebb.
    Nekem kb. 70-80%-ban mozizásra kell a tv és a maradék 20-30%-ban használom csak tv adások nézésére.
    Jelenleg még csak Scart csatin keresztül dvd-zem rajta, de már most is tetszik a képe a bejáródás és a számomra kedvező beállítások után.
    Nemsokára (jan.-ban) veszek hozzá BD játékost is és HDMI kábeleket, aztán szerintem még elégedettebb leszek a képminőséggel. :DD
    Előtte egy '92-'93-as kiadású Panasonic TX-28A2C (100Hz) típusú képcsöves tv-t használtam ~15évig, nagy megelégedéssel! Nem tudom hanyadik gazdája lehetek már, de nálam a 15év alatt egyetlen egy hibát generált a készülék és az is csak filléres dolog volt, 3000Ft-ból megúsztam munkadíjjal együtt!
    Így a márkához tartozó bizalmam már meg volt alapozva és ebben gondolkodtam.
    A képcsöves Pana tv-m képe számomra a képcsöves tv-k közt még ma is etalonnak számít (ismerőseim körében nem találtam ilyen jó képpel rendelkezőt). Egyedül egy Sony Wega csöves tv képére mondtam még azt, hogy van olyan ha nem jobb mint a én régi Pana csöves tv-m képe. Ettől függetlenül biztos van tőle több sokkal jobb képpel rendelkező csöves példány, csupán azt akartam mondani, hogy én személy szerint nem találkoztam ettől jobbal.
    Szóval, még most meglépem a BD játékos és a 2db. HDMI kábel becserkészését aztán jódb.-ig csak élvezni szeretném a rendszer képét és hangját. :B
    Esetleg akit érdekel, itt megtekintheti, hogy jelenleg hogy is néz ki a rendszerem:
    https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem
    Nem High-End termékek, de én elégedett vagyok velük és nekem nagyon megteszik. :K
    Üdv mkinek!

    https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi

Új hozzászólás Aktív témák