Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szp1 #34501 üzenetére

    A fenti vitához csak annyit: én elég érzékeny vagyok a képminőségre, szerintem jóval inkább, mint az ezen topicba írók nagy része (egy-két kivételtől eltekintve). Magam is állandóan a kalibrációs eredményeket bújom, igen sok TV-t megnézek, tisztában vagyok a legtöbb modell korlátaival, valamelyest az LCD-piacot is követem. Ettől függetlenül ma sem vennék LCD-t, mert ár/érték arányban borzalmas, másrészt meg amennyivel drágább egy jobb modell, annyival közel sem ér többet, még akkor sem, ha bizonyos téren jobb (más kérdés, hogy másik téren meg annyival, vagy még többel rosszabb).
    A janos666 által felemlegetett problémákat (például a G20 kapcsán) szerintem a felhasználók 5%-a ha érzékeli, akkor már sokat mondok. Mint mondtam, elég kritikus vagyok a képminőséget illetően, magam is tisztában vagyok a G20 képességeivel, ennek ellenére ma sem vennék más TV-t, mert annyiért amennyibe kerül tökéletesen hozza azt, amit egy igényes felhasználó is elvárhat tőle, pedig én sem valóvilágot nézek, hanem elsődlegesen digitális TV-adást, DVD-t, BD-t és egyéb HD-anyagot.
    Tökéletes TV egyébként sincs, sem az LCD-, sem a plazmatechnológiát alkalmazva. Viszont ár/érték arányt szem előtt tartva szerintem bőven kijelenthető, hogy ma egy középkategóriás plazma az, ami a legközelebb áll egy korrekt TV-hez.

    "de egy színhelyes korrekt HDTV-től azért messze állt mindkét G20 amit láttam."

    Ezzel szerintem igen sok, komoly tapasztalattal rendelkező HDTV teszter igen erősen vitatkozna veled, tekintve, hogy igencsak benne van top 5-ben az említett modell a plazmák között.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák