Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Kendek #43445 üzenetére

    Sokáig tartott megemésztenem azokat a kommenteket. De sikerült. Mostanra eljutottam, egy leszarom szintre. Sokan mélyre süllyedtek akkor, nagyon mélyre. És mindezt nagy pofával. Mert ők tudják. Szart se tudtak, gyerekes bántódás volt, sértettség.
    Én eladtam, vállalom. Vettem Series X-et. Na azt nem kellett volna. :D Nem azért mert "mit gondolnak". Hanem azért amilyen.

    Zoleee83

    "sokan adnak a véleményére is"
    Látod, itt történik minden a szemetek előtt, de ezt se veszitek észre. Az én véleményemre nagyon kevés, szinte nulla fórumtárs ad. Az én véleményeben az emberek azt szeretik, amikor elmegyek végletekbe, viccesen fikázódok. Mert az mellé, vagy elé könnyű odaállni. És végtére is csak az marad meg bennetek. Hülyéskedtem az Xbox-szal = Hater vagyok. Holott több Xbox fordult meg nálam mint gondolnátok.

    Egyetlen játékról írt kritikámra sem érkezett normálisan kifejtett reakció. Se ellenvélemény, se együttértés. Sose indított egyik sem értelmes eszmecserét. Néhányan megköszönték, hogy írtam és kész. Ellenben ha beírtam reggel annyit, hogy "az Ubisoft szar", azzal simán elment egy délelőtt, vagy egy nap. Kurva jó buli. :(((

    #43460 bulikavagyok
    Ezt egyedül fejtetted meg? Hát szerinted én rám jó jelzőként aggadták? Rám, aki személyesen vitt el játékokat fórumtársaknak. Adott kölcsön fórumtársaknak. Aki fórum ismerősének Netpincéren rendelt kaját, hogy tudjon mit enni hónap végén, mert megszorult. Én rám... :DDD
    Legszívesebben mindenkinek nekiugrottam volna akkor. Hogy idióták vagytok mind! De leesett, hogy itt senki sem ismeri a másikat. Leesett, hogy ha rólam ilyen baromságokat gondolnak az emberek, akkor nincs értelme az egésznek. Nincs értelme védekezni, vitába szállni, véleményt nyilvánítani.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák