Új hozzászólás Aktív témák

  • Carlos Padre

    veterán

    válasz frankdelgado #3383 üzenetére

    Nem emlékszem már mit alkotott akkor.

    Amúgy ha valaki nem értené arra célzok, hogy anno a ps4-xbone megjelenéskor a Sony ügyesen tromfolt minden Microsoft hibát és bejelentést, és most a Microsoft próbálja másolni ezt és azonnal ráígérnek mindenre legyen a végeredmény bármekkora bullshit vagy nyilvánvaló kamu.
    Most ugye az megy, hogy Cerny azt mondta, hogy a 100 legnépszerübb ps4 játék futni fog az új konzolon is induláskor, erre jött a válasz, hogy az xboxon 1000+ játék lesz bc-ben. Majd ezt pontosították, hogy reményeik szerint a 4000+ játék közül szinte mind futni fog az új gépen, de ezt egyébként kell tesztelni, mire jött a válasz hogy az új xboxon természetesen az összes megjelent játék futni fog. (ami nyilvánvaló csúsztatás, mivel a Microsoft is pont ugyanazzal a problémával találkozik, teljesen új architektúra, új oprendszer és DX12, szóval minden egyes játékot egyébként le kell tesztelniük és ha kell bele kell nyúlniuk ami régi játékoknál komoly probléma, szóval ezt így nem lehetne kijelenteni elore)
    Most, hogy a Sony elhintette, hogy a játékok egy része "feljavítva" fut majd várható a bejelentés, hogy az új xboxon minden játék "feljavítva" fut majd és természetesen 4k60fps-ebb lesz, mint ps5-ön.

    Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Új hozzászólás Aktív témák