- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok! Ma rendeltem egy PS4 1TB Players Editiont így hamarosan csatlakozom én is. A kérdésem az lenne, hogy wifi vagy kábelen érdemesebb csatlakozni a netre? A wifi adott, kábelt se lenne nehéz elvezetni oda ahol lesz a PS. Stabilabb a kábeles csatlakozás vagy a wifi is ugyan olyan jó?
-
Gabesz1019
senior tag
Samsung LED TV-re fogom kötni a PS-t. Melyik HDMI csatlakozóra kössem? Az 1-es az elvileg valami PC mód. Úgy írja higy HDMI 1 PC DVI. Vagy mindegy? A game módot érdemes bekapcsolni a TV-n?
-
Gabesz1019
senior tag
Beüzemeltem a PS-t. A The Crew-t indítottam el először. Kiírta, hogy talált hozzá frissítést 6,6GB és 5 óra mire lejön. Be lehet állítani, hogy miközben játszok, addig a háttérben töltse a frissítést, vagy meg kell várnom mire letölti?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz >Deego.. #71975 üzenetére
Köszi. Megpróbáltam elindítani, de valóban kiírta, hogy frissítsek addig nem is enged tovább. Arra esetleg van lehetőség, hogy a gépet standby üzemmódba tegyem vagy akkor nem is tölti a frissítést? A másik kérdés, ha most elindítok egy másik játékot pl.: Uncharted Collection és azt játszom frissítés nélkül, akkor a Crew-nak a frissítését tölti közben?
Bocsi, ha kicsit érthetetlenül kérdezek, nagyon új még nekem ez a rendszer.
-
Gabesz1019
senior tag
Az lehet, hogy valami a router beállításoknál nem ok? Kicsit soknak tartom, hogy a 6,6 GB-os frissítésből 4 óra alatt csak 6 GB jött le. Telekom 120Mbit-es nettel szerintem gyorsabbnak kellene lennie. Legalábbis amikor gépen töltök le közvetlen a routerre dugva, egy 6 gigás fájlnak nem kell egy óra sem.
-
Gabesz1019
senior tag
Teljesen kikapcsolt állapotban Ti ki szoktátok húzni a hálózati kábelt a konnektorból? Vagy maradhat bedugva?
-
Gabesz1019
senior tag
Ti használjátok a mobilos Playstation App-ot? Érdemes telepíteni? A másik kérdésem az lenne, hogy hol tudom megnézni a kontroller töltöttségét?
-
Gabesz1019
senior tag
Találkoztatok már azzal, hogy az Uncharted lemez beolvasásánál a PS hangosabban kezd el búgni? Ha beteszem a The Crewt akkor normális hangja van a lemez beolvasásnak.
-
Gabesz1019
senior tag
Ti mikor szoktátok tölteni a kontrollert? Amikor kiírja, hogy merül, vagy amikor már teljesen lemerült?
-
Gabesz1019
senior tag
A beállításokban a Video Output Settingsnél a Resolution-t Automatic-on hagyjam? Érdemes átállítani 1080p-re, vagy automatic-on majd mindig beállítja az adott játékhoz? A másik kérdésem, hogy ez a Deep Colour Output micsoda? Off-on van ez az alap. Bekapcsolva javít valamit?
A TV méretének megadásának pedig, ha jól értelmezem csak a 3D-nél van jelentősége.
-
Gabesz1019
senior tag
BUÉK!
Mi a véleményetek a DriveClub-ról? Megéri megvenni? Ez a motion controll mennyire használható, kényelmesebb "simán" kontrollerrel? Ahogy olvasgattam róla a lényege, hogy neten klubbokba kell versenyezni. Van benne karrier mód is vagy csak online játszható?
-
Gabesz1019
senior tag
Arra van beállítási lehetőség, hogy ha jön le egy frissítés és rest mode-ba teszem a gépet akkor a letöltést követően kikapcsol?
-
Gabesz1019
senior tag
F1 2015-el vannak tapasztalataitok? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy kontrollerrel mennyire lehet jól irányítani?
-
Gabesz1019
senior tag
PS kamerával vannak tapasztalatok? Érdemes beruházni rá? Melyik játékok támogatják, vagy egyenlőre csak ebbe a Playroom-ba lehet használni? Hangvezérlés mennyire használható?
-
Gabesz1019
senior tag
Battlefiled 4-et érdemes beszerezni? MM most 5500-ért árulja. Jó árnak tűnik, használtan mennek ennyiért.
-
Gabesz1019
senior tag
FIFA 15, 16 között van számottevő különbség játékmenetben? Használtan a 15 most 4-5000 Ft körül mozog. Érdemes megvenni, vagy inkább a 16-ot?
-
Gabesz1019
senior tag
The Order mennyire ajánlott vétel? 4500 Ft-ot megér használtan?
-
Gabesz1019
senior tag
Hajszálkarc a lemezen mennyire befolyásolja egy játék "működését"? Van egy játék amit meg szeretnék venni, azt eladó azt mondja egy hajszálkarc van a lemezen. Nem fog ártani az olvasó fejnek vagy ilyesmi? Vagy inkább hagyjam?
-
Gabesz1019
senior tag
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni? Assassin's Creed Syndicate vagy Just Cause 3?
-
Gabesz1019
senior tag
The Division mennyire játszható most? Olvastam olyat, hogy elég komoly hibák vannak/voltak benne. Javítottak mostanában rajta? Érdemes egyáltalán megvenni?
-
Gabesz1019
senior tag
Da Shep
perge666
Köszönöm. Akkor érdemesebb olyat keresni, ahol még a tokosat árulják, szétnézek.
-
Gabesz1019
senior tag
Nem tudjátok, itthon lehet kapni ilyesmit?
[link] -
Gabesz1019
senior tag
Van aki használ kormányt a PS-hez? Ha igen melyiket?
-
Gabesz1019
senior tag
Rockstar Social Club-ra külön jobb regisztrálni, vagy PSN fiókkal érdemesebb bejelentkezni? Ha csinálok egy accountot akkor utána össze kell kötni a PSN fiókkal? Vagy csak beregisztrálok és mehet az online játék?
-
Gabesz1019
senior tag
Aqua.hu valamint ipon.hu webshopokkal van tapasztalatotok? Honnan érdemesebb vásárolni? (Kormányt néztem ki a PS-hez)
-
Gabesz1019
senior tag
Project cars megér használtan 7000 Ft-ot? Vagy várjak inkább az Assetto Corsa-ra?
-
Gabesz1019
senior tag
Just Cause 3 frame-rate problémáit megoldották már a patchek?
-
Gabesz1019
senior tag
The Division-t csak többen érdemes játszani? Egyik helyen azt olvasom, hogy egyedül is élvezetes végigvinni, máshol meg azt írják, hogy csak többen ismerősökkel érdemes játszani.
-
Gabesz1019
senior tag
8000 Ft reális ár egy használt The Division-ért?
-
Gabesz1019
senior tag
Köszi. Gameplayek alapján mind a kettő bejön. Divisionről sok helyen olvastam, hogy inkább csak csapatban, ismerősökkel jó játszani, ezért is tartok tőle mert nincs olyan ismerősöm aki játszik vele. Witcher ára most nagyon csábító úgyhogy lehet hogy meggyőzöm magam és az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest