-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz allein #53344 üzenetére
Csak a Destiny-nél van gond vagy minden más lemezes játéknál is? Mert ha csak a Destiny-vel van a gond akkor lehet a lemez sérült, vagy érdemes lehet végső esetben egy törlést csinálni (app datat letörölni amit a lemez feltelepít első behelyezéskor).
What I cannot create, I do not understand
-
A`rpi
addikt
Ha a lemezt nem tudod beletenni, akkor a meghajtónak van hibája, ha garanciális vidd vissza.
Esetleg Manual Eject-el próbálkozhatsz, nagyon óvatosan próbáld oda vissza tekergetni ha szorul inkább hagyd!
Teljes leírás:PS4: Manually Eject a Stuck Disc
-
allein
addikt
No, kapok új konzolt a régi helyett. Kettő típus közül választhattam, ugyanaz ami nekem van, valami 11.... és a régebbi ami 10... valami Sony szervízes emberke azt mondta, állítólag az újabb típusnak nem annyira hangos a hűtője és vékonyabb a régebbi típusnál. Van bármi más különbség? Mert azt mondta ha régebbi típus kell akkor azonnal mehet a csere, újabb típusból jövő hétre kaptam volna másik gépet.
SZER: jöhet a régebbi típus, zsír újat kaptam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 25
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest