-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Az a fura hogy nálam Slim-en pl egyáltalán nem volt hangos, ellenben szinte folyamatosan droppolt, volt ahol 10 körüli frame-et is produkált.
Remélhetőleg a következő résznél odafigyelnek majd az optimalizálásra, és/vagy mellette a vas is kellően erős lesz.@.LnB - Na pont így, csomószor meg állt a kép is, nem csak szaggatott.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz AxBattler #234626 üzenetére
Nálam mindenképp mennie kell, az árát beforgatom majd a PS5-be.
Ha így nézem annyira nem fájó befektetés a hobbymba' , eloszlik az a ~170k jópár évre.
Mondjuk ettől többet biztos nem adnék érte, max várok a vásárlással picit, nem kell vele sietnem, van mivel játszani még ebből a genből is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #235777 üzenetére
De még szerencse hogy te itt vagy nekünk és hetente többször is elmagyarázod hogy mi a helyzet, úgy hogy nincs is PS-ed.
Közben meg tolod az xboxos dolgaidat a PS topicban, pedig nem idevaló...
Köszi!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Those Who Remain - Release Date Trailer | PS4
Elég hangulatos, engem kicsit Alan Wake-re emlékeztet.
-
Zoleee83
addikt
Ajánljatok valami játékot légyszi.
Death Stranding után nem sok kedvem van semmihez.
Resi2, vagy valamelyik Batman ami eszembe jutott.
Lehet valami ijeszgetős' kellene.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #236303 üzenetére
Köszi, imádom a sorozatot, de végigjátszottam mindkét részt.
Nekem nagyon adta.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
DOOM Eternal - Soundtrack Behind the Scenes
Nagyon metál, brutáljó hogy ennyi legendás arcot összeszedtek a soundtrack-hez!
Mick Gordon már a Wolfenstein-nél is bizonyított ott is van pár jó track.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz tboy93 #238212 üzenetére
Jelenlegi helyzetben sem a Sony sem az Ubi nem tehet róla.
Világszerte több tízmillióan kényszerültek otthon maradni, és ezek az emberek játszanak, streamelnek, Netflixeznek 4k-n, YT-ot néznek nagy felbontáson, torrenteznek, csoda hogy eddig nem voltak óriási kimaradások a net szolgáltatóknál..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Control Standard Edition 7.196 Huf
Elgondolkodtam rajta.
-
Zoleee83
addikt
Köszi az infót, meg a linket, végigolvastam a teszted, kedvet kaptam hozzá!
A Beyond pl nagyon tetszett, nem hiszem hogy mellélövök vele.
18k-t nem adtam volna érte, lemezesen szerettem volna, de kevés a lemezes, a HA-n is csak elvétve van 1-1 darab, 7k-ért viszont már megéri digitálisan is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Nem értek egyet a Days Gone véleményeddel, gondolom nem jártál közelében sem motoros klubnak, így meg nem szerencsés véleményt alkotni. Az alapsztori igenis rendben van.
USA-ban elég komoly történelme van ennek, olvasmány a témában, ha esetleg úgy alkotnál véleményt, hogy picit képben vagy a hátterével is:
Hell's Angel (Sonny Barger élete és a Hell's Angels Motorcycle Club története)@Deck - És ugyenezért "szar" az összes AC is.
De a Death Stranding azért a legnagyobb királyság story szinten, ami bár nekem is tetszett, de tele van hibával történetileg.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Rage47 #238949 üzenetére
Jogos, rosszul fogyalmaztam nem "hibával" hanem jópár felesleges hülyeséggel volt tele.
Az mi hogy a gócvárosok és bázisok között szállítmányozol, egy széthullott országban, erre pizzát kell vinni egy gyökérnek az ország másik végébe, amikor az ember/porter az életéért küzd odakint a PV-kkel. Hát itt ledobta az agyam a láncot, és volt még pár ilyen okosság ami nem tetszett, biztos vinnék pizzát, meg bort... Ha innen indulunk eleve nem is kellett volna semmilyen jármű ebbe a játékba.
Egyébként tényleg meg volt magyarázva minden ~200 órát tettem bele asszem, én aztán végigolvastam minden levelet, meg mindent IS, de voltak baromságok benne.@LnB - Ne menjünk bele Tudom hogy ki ő, mondom hogy mindent elolvastam, több időt töltöttem ezzel a játékkal mint te a cikked alapján, meg rengeteget olvastam, előtte-közben-utána is.
Nem tökéletes, bármennyire is ezt akarod kihozni belőle.
De ettől egy Days Gone, AC, sőt a HZD pláne lehet jó játék.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
DE erre amúgy kíváncsi vagyok hogy neked mint DS hívőnek, és innentől Spoiler:
Miért nagyobb logikai bukfenc számodra az,hogy Deacon eljár "sirdogálni" az asszony sirjához, mint az hogy: Azok után hogy Higgs kihajtotta a mindent elpusztító esőre Fragile-t, és még atomot is robbantott egy komplett sok tízezres városra, simán elengedik és éli világát odakint, ráadásul ellátják ugye szállítmányokkal is gondolom, mert még nem halt meg ? Ráadásul jó pofát vágva még pizzát is meg bort is szállíthatunk neki? Tényleg minden irónia nélkül kérdezem, mert itt néztem egyet játék közben. [ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Rage47 #238963 üzenetére
Oké pont ezért mondtam hogy nem kell megfejteni mindent, ez csak egy játék és messze van a tökéletestől.
"Ebben az esetben ló****t se szállítanék az AI-nak SEM, többször meg pláne nem, plusz biztos nem engedték volna el büntetés nélkül egy ilyen produkció után... " [ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
"Csak kiragadsz mondatokat a kommentjeimből."
Pont én írtam neked feljebb hogy olvass utána kicsit a motoros klub dolognak, mielőtt véleményt formálsz a teljes kép nélkül, itt nem én vagyok aki kiragad mondatokat a kommentjeidből. A válaszokat is teljesen elfogadom, számomra semmivel sem jobb a DS story mint a többi említett játéké, inkább más, elgondolkodtató, és ez jó.
De abbahagyom, mert megint csak sértődés lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Srácok ha még most veszek gyorsban egy egyhavi PS+ -t akkor be tudom húzni a Colossus-t meg a következő havi plus-os játékokat is? (Nem multizom egyáltalán elég az 1 hó.)
Teljsen kimaradt a Colossus és elég jókat írtak a tesztek róla.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Köszi a választ!
Egy jóbarátom idén akar PS-t venni (PS5-öt már), eddig nem volt konzolja, gondoltam jófejségből, meg magam miatt is behúznám az ehavi játékokat, meg akkor már a jövő haviakat is, így aztán majd neki is meglenne.
Azt tudom, hogy addig tudok játszani velük amíg aktív az előfizu.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Bocs lehet nem voltam érthető.
Azt akartam mondani, hogy a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően cimbi is tudja majd ezeket a játékokat játszani a jövőben PS5-ön is. I HOPE!
(Egyébként én is tervezem a váltást.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #239637 üzenetére
Hasonló érzéseim voltak az Exodussal kapcsolatban.
Valahogy nekem sokkal jobban bejött az előző két rész a Metro 2033 és a Last Light is, sokkal hangulatosabbnak éreztem mindkettőt, úgy, hogy egy csőjátékban kellett előre haladni, előre kitalált szisztéma szerint. (Ok az open word-ben is így lehet, viszont ha elkolbászolsz' valahogy a történet izgalma is alább hagy, legalábbis nálam.)
Ha majd megint akciós lesz, ajánlom figyelmedbe a komplett csomagot, a két játék egyben szokott 1800 HUF-ba kerülni. Ez már a grafikailag felújított két előzmény rész.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
A pillanat amikor veszel egy PS+ -t és rájössz, hogy mik vannak érintetlenül az accounton még:
Sonic Forces , Shadow of the Colossus , Bloodborne , RiME , Knack , Rachet and Clank Uncharted 4, Dirt 2
Grátisznak vettem még egy Uncharted: Lost Legacy-t is.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #239879 üzenetére
Én ezt tök másképp látom.
Milliók ülnek otthon karanténban, nem csak az EU-ban, hanem VILÁGSZERTE.
Ha valamikor akkor most olyan eladásokat csinálhatott volna a Sony mint még soha, minekután semilyen komoly AAA játék nem jelenik meg kora őszig. Talán akkor sem.
Emberi oldalról inkább megértem, azokat pl akik most azért rettegnek, hogy legyen munkájuk, egészségük, stb, bár itt pont az egyszerre élvezhesse mindenki-re értették, logisztikailag.
Szerencsétlen dolog ennyiszer halasztani valamit.
Felkészül a Cyberpunk, PS5 , az X Series X szerintem megjelenik tippre.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Tudtad is értelmezni amit leírtam vagy csak úgy válaszoltál?
Leírtam hogy emberi oldalról megértem, sokaknak megélhetési gondjai vannak, és nem ez az elsődleges. Ezzel szemben sokan otthon ülnek HO-ban, akik előrendelhették, a játék szempontjából nem szerencsés a sokadszori halasztás.
Egyáltalán semmi hiszti nem volt a kommentemben, és sajnálom ha téged pont érint munka szempontjából, csupán leírtam a véleményem, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Tegnap belekezdtem-és le is töröltem ~ 40 perc után a Shadow of The Colossus-t.
Ennyire ostoba/rossz irányítást nagyon rég láttam, mint amit itt sikerült összehozni, ráadásul ez a remasterelt változat. Egyszerűen nem tudtam megemészteni hogy soha nem azt csinálta a karakter amit szerettem volna, kár érte...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Rage47 #240675 üzenetére
Nem biztos hogy én vagyok a célközönség, de a lovaglás és a karakter mozgás kiégetett. Esküszöm az a ló vak , mindennek neki szalad, vagy nem arra megy amerre szeretném, a "kamera rángatástól" meg egyenesen agyf@szt kaptam, nehogy már meg tudjam nézni a tájat lovaglás közben ha már ilyen gyönyörűre megcsinálták..
Még jó hogy nem került pénzbe PS Plus-ban volt.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #240800 üzenetére
Nekem is jobban adja a fehér kontroller, számomra letisztultabb, prémium látszata van.
Az a tippem hogy a gép is hasonló dizájnt kap majd, és jól fog kinézni.
(Vagy porszívó alakja lesz, ha a másik oldalon már van hűtő! )* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz sxxorp #241612 üzenetére
Engem is érdekelne, hogyan lehet okosban' megoldani.
Pont most játszom a Knack-kal és valami fura mód élvezem, nagyon tetszik a játék, kellene a 2. rész is. Ha más nem, kivárom egy akcióban, 12k-t azért most nem adnék érte.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Már miért ne kapnád meg ha már megvetted Ps Plusban?
Az előbb szóltam cimbinek hogy húzza be mobil app-on keresztül az UC-Drake Collection-t + a Journey-t is, mert tudom hogy Plusban van meg neki.
SIKERESEN behúzta a mobilappon keresztül így "örökre" az övé.Szerk.: Tévedések elkerülése érdekében: semmi mókolás nem volt, HU acc, mobilapp-pal.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Srácok, ha megveszem a Store-ból a HZD Complete Editiont, az kompatibilis lesz a már végigjátszott, de azóta eladott lemezes HZD mentéseimmel?
Vagy kezdhetem előlről a végigjátszást?
A Frozen Wild kimaradt, és elég jó értékeléseket kapott + tartalmas is állítólag, 4k-t megérne.
(Bár amilyen szerencsém van a jövő hónapban megkapjuk PS+ -ban )
-
-
Zoleee83
addikt
válasz Kendek #242719 üzenetére
Hálás köszi, megtaláltam, ez volt nekem CUSA01021, menni fog
Below is a list of title IDs for Horizon Zero Dawn and the corresponding compatible regions for Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds: CUSA01021.
Szóval megoldódott.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz wolf13 #242878 üzenetére
Én nem tudom mi ez a farkas para ezzel a játékkal kapcsolatban.
Sokszor Hard-on is kevés volt, még úgy is hogy nagyobb horda kergetett, csak jól kell használni a környezetet, meg a fegyvereket, adott minden.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz ImACeltic #242887 üzenetére
Shadow of the Colossus Remaster 9 pont?
Hát számomra legrosszabb játék volt eddig, nem mint exc. hanem mint játék egyáltalán.
Katasztrófa az irányítás, rettenetes kamerarángatás, instant delete lett 1 óra után..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Woodslave #242919 üzenetére
Lehet, hogy koncepció hogy ilyen a játék, de nem szeretem azt amikor idegesít és felb@sz, hogy nem arra megy a karakter, vagy rángatják a kamerát, tudom azt is hogy régi koncepció, de ennek ellenére a Drake Remaster pl. meg nagyon is tetszett. Én az első kolosszus után nyomtam delt rá, szerencsére PS Plusban volt, nem kellett külön pénzt adni érte, helyette Knack-et toltam. Jobban bejött!
@erahurka - ha ez az új irányítás milyen volt a régi?
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #243020 üzenetére
A héten úgyis lesz PS5 bejelentés is!
-
Zoleee83
addikt
A Topicgazdáktól kérdezem, nem lehetne kigyomlálni az összes LOU2 spoiler hosszászólást?
Esetlegesen egy kis pihenőt is lehetne adni érte, nem értem miért jó pár embernek elcseszni a más szórakozását...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Nem olvastam vissza a topicot, szóval lehet mótvá':
Ingyenes a HITMAN™ - The Complete First Season
Bontsátok tőccsétek'.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
válasz markknight #244163 üzenetére
Én már rég leiratkoztam a csatornáról.
Nem vagyok hajlandó a habzó szájú "gamer"-nek mondott csávót nézni, aki olyan szinten negatív minden egyes videóban hogy számomra az már döbbenet. Szánalmas.
Phelan-nal is kezd elszállni a ló, egyedül Sasa az akinek a véleménye érdekel abból a társaságból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest