-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
De mi ez, hogy nem rossz? Más országba szerinted nincs áfa? Oké, itt kicsit több, de abban az árban már BENNE van az áfa. Felmész amazonra, 399 euro páff, ennyi kész, nincs semmi + áfa. Az áfa ott van, hogy 399 dollár = 399 euro. És akkor még plusz rápakolnak? Elmondjam neked mennyit keresnek az itthoni kereskedők egy PS4 lemezes játékon? Akarsz sírni?
The Truth is out there...
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #91552 üzenetére
Én úgy tudom az ajánlott árak amiket a Sony megad adó nélkül értendőek. Amazonon pedig azért nincs rászámolva az adó, mert államtól függ hogy mennyi. De lehet rosszul tudom.
A kereskedők pár %-os árréssel dolgoznak egyébként, de erre nyilván rájön még a nagyker árrése, meg sok esetben nagyker veszi nagykertől, így halmozódik.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Soha nem látott részletgazdagság és játékélmény: kétszer nagyobb grafikus teljesítmény, erősebb processzor, 4K és HDR támogatás, garantált 1080p felbontás és 60 fps minden játéknál.
Bemutatjuk a PlayStation 4 Prót!Xbox One: bandymnc
-
addikt
-
KovyBoy
tag
Sziasztok,
A véleményetekre vagyok kíváncsi. A 2017-ben megjelenő GT Sport előtt (melynek pontos időpontja a csúszás miatt sajnos még ismeretlen), melyik addig is "kárpótló" játékot ajánlanátok, ha a GT feelinghez hasonló nem árkád játékot keresek?
Anno PS1-en és PS2-n toltam még régebben, PS4-en egyáltalán nincs még autós szimulátorom. Az én eddigi tippjeim, de talán van jobb is, nem olyan régóta van gépem:
Assetto Corsa
Project Cars
...
Esetleg ha valaki megszabadulna egyik-másik játékától és azt nyugodt szívvel ajánlja, írhatna egy privátot, biztosan meg tudunk egyezni (Csongrád megyéből vagyok, de pl. Bp-en van, aki át tudja venni).
Kösz szépen előre is. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Yodamest
veterán
Van különbség a fejlődés és a lehúzás között. Konzolt azért vesz vagy vett az ember, hogy időtálló legyen, ne kelljen költeni rá mint egy PC-re. Ez lenne a konzol lényege. Na most pont a lényegét ölték meg a dolognak, ugyanúgy lehet lecserélni mint egy VGA-t a PC-ben. És ez nem fejlődés, mert amit most fog tudni a pro az még mindig jóval kevesebb mint amit egy erősebb PC tud manapság.
-
addikt
-
Wlac
Ármester
Nem akarlak kioktatni, de rosszul tudod. A Sony már megkezdte a P-net (Platinum Network) felállítását, ami egy besúgóhálózat lesz. Minden lebuktatott Fat user után jár valami az ügynököknek egy hónapnyi ingyen Plus, extra Store kedvezmények, matricák, gratuláló e-mailek. Én jövőhéten kezdem meg a kiképzést. Jön más is?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #91561 üzenetére
nem hiszem, hogy arról van szó, hogy a sima ver nem bírja a 60-at, hanem szándékosan 30fps, de várjuk ki a végét
inkább legyen a sima verzión csúnya és 60fps, a pro-n meg szebb és 60 fps
Xbox One: bandymnc
-
stickermajom
addikt
A store-os wish list-nek mi értelme, ha nem jön az adott játékról mail, ha akciós? Be lehet ezt valahogy állítani? LittleBigPlanet3 volt a listámon a ti javaslatotokra, és csak a vakszerencsének köszönhetem, hogy megláttam a majdnem féláras akciót.
-
Elims
veterán
Szerintem itt senki nem írt ilyet.Olyat igen,hogy illik majd a csere.
Madwe: "A fat gépet felváltja a slim. De teljesítményben ugyanaz."
Akkor ennyi. :-)
"Nekem mellesleg jobban tetszik a sony stratégiája..."
Nekem vhogy kevésbé tetszik.Mi van akkor ha a sony a felhasznàlòkra kívàncsi és ha mondjuk a 3/4-ük vàlt akkor a maradék 1/4-nek finoman beint és vàltàsra "kényszeríti".
Gyuribàcsi: A sötétségre csak annyit,hogy...legyen igazatok.
Krx: Az ilyen hülyézés meg hasonlò íràst mellőzzük.
Mkinek megvan a sajàt véleménye.Neked/nektek az,màsnak màs.Ez egy fòrum ahol normàlis(!) "hangvételben" lehet reagàlni màs íràsàra.
A jövő majd megmondja,hogy mi a helyzet.Csabee: "Pont PS4 nélkül vagyok."
Ennek én roppant örülök. :-(((((((((
Van esetleg vki aki jàtsza mostanàban a sniper elite 3-at? :-(
Még mindig a port. :-/
A crew-ban 10000-es port-ot ír.
Esetleg engedjem àt ezt a 10e-t a router menüjében udp/tcp? -
Wlac
Ármester
-
addikt
Én azt hallottam hogy amint megjelenik a ps4 pro, a sima ps4-en lévő digitális játékokat letiltják, és csak ha megvetted a pro-t, azon tudsz majd játszani velük, mert a sima ps4-en már nem mennek, lezárják a játékokat vagy zárolják a profilt (ez még nem tiszta), és csak akkor tudod újra aktiválni a profilt ha azt egy ps4pro-n aktiválod. Ezzel kényszerítik rá az embereket a konzolcserére. A régi gépet leadhatod a konzolboltba ahol az újat megveszed, de pénzt nem adnak érte.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
kovimester
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #91572 üzenetére
Ezt most ugye viccnek szántad?
Nem sűrűn olvasom a fórumot nincs időm azért kérdem.
Marha vicces lenne ha a tegnap előtt vásárolt PS4emet ami 93e ft volt vigyem be ingyen.
Lehet akor gyújtanám fel az AQUA.... -
Elims
veterán
Én mondjuk leginkàbb Kakaduku íràsàval értek egyet,ő azért feltételes mòdban írt.
Mondjuk ami ràcàfol az a store-os jàtékok.
Na majd meglàtjuk.
Részemről a téma ennyi.
Sötéteket,hülyeséget ne írjatok,mert még én sem teszem.Minden esetre van egy jò ismerősöm a cégnél/cég körül.Vmikor ràkérdezek.
Kovyboy: Szia!
Addig a project cars ajànlott.Jò szimulàtor!
Az ùj gt-vel meg szerintem òvatosan majd..a megjelenésekor vàrj picit.Egy-két hònapot. -
Lackooo84
nagyúr
Istenem... ne legyetek már butuskák... Nem lesz semmi kivonva, meg lezárva, meg kitörölve, meg semmise nem lesz. Akinek régi Noob gépe van használja nyugodtan tovább, amíg be nem döglik, ámen! Aki meg akar váltson Pro-ra. Bár ahogy olvastam nem nagyon érdemes...
-
belan
addikt
ps4 pro nem valami szépség mint egy big mac ,ps4 slim meg szerintem ocsmányabb lett ,de 100 dollár csak ár különbség egyértelmű mindenki a prot fogja venni ,persze én is meg jóval erősebb is
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Csabee86
senior tag
Ez csak annyit jelent, hogy nem lesz frame rate különbség. De ezt a meetingen is elmondták!!!! A fejlesztőktől függ, hogy milyen módon használják ki a PS4 Pro-ban lévő erőtöbbletet. Ez lehet többlet fps, nagyobb felbontás (pl. 900p helyett 1080p), több effekt, maximálishoz közeli beállítások. Lehet, hogy a MEA esetében az EA a PRO verziót 1080p 30 fps maximális beállításokkal adja ki, míg a PS4 esetében ez 900p 30 fps medium beállítások lesz. Tegnap jelentették be a konzolt de már temetjük, szidjuk a Sony-t. A Sony megint húzott egy okosat, kihozza a PRO-t még idén. Aki ki szeretné próbálni az majd úgy is váltani fog, aki meg nem az nem fog. A Sony sem ostoba, hogy magára haragítsa az eddigi 40 milliós felhasználóbázisát, hogy az alap PS4-et elhanyagolják. Főleg nem így, hogy azt se tudják mekkora a kereslet majd a PRO-ra. Január, Februárban majd körvonalazódik a helyzet szerintem. A másik dolog ami megfogalmazódott bennem a fórumokat olvasgatva, hogy az emberek már azt mondják, hogy generációváltás történt. Pedig nem. PC-n ha fejlesztened kell akkor el kell költened 100000-200000 ft-ot is (attól függően, hogy mit fejlesztesz, de előfordulhat, hogy ennél akár többet is). Itt ilyenről szó sincs. Add el a PS4-et, a PC-hez képest minimális ráfordítással lesz egy kétszer olyan erős konzolod. Szerintem sokan túldramatizálják a helyzetet.
-
Elims
veterán
válasz Lackooo84 #91575 üzenetére
Elég csak simàn,Elims.
Csabee: Nincs itt dramatizàlàs,szerintem.
Beszélgetünk.Senki(!) nem tudja a fixet(!),de legtöbben màr tényként írjàk ezt vagy(!) azt.
Majd kiderül.Szerk.: Jò lenne ha megmaradna ez a pàr hsz.
1-2év mùlva visszaolvasni.
Addig szerintem elégge kiboncoltuk a témàt.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Csabee86 #91577 üzenetére
Bohóckodnak itt a sok hülyeséggel, csóri átlag gamer már azt sem tudja mi merre hány méter. "Új gép? Régi gép? 4K? HDR? Mivannn?" A másik meg, hogy játékosok 90%-a 1080p 60 fps-t akar, és ezt valahogy nem akarja a Sony megérteni, és semmit nem lép ez ügyben. Kabaré.
Minimális ráfordítás? Hát kíváncsi vagyok mennyiért fogom tudni a tavaly ilyenkor 140k-ért vásárolt gépemet eladni. De ha 70-be sikerülne, akkor is csak a felét, azaz 70k-t buknék... Hát ez azért annyira nem minimális, pláne nem egy év alatt.
-
keIdor
titán
Azzal viszont ha évente elkezdenek egymásra kontrázni, akkor könnyen PC lehet a konzolból is.
2016 vége: PS4 Pro, 2017 vége: Xbox Scorpio, 2018: ismét Sony válasz (PS5?)Aki megunta a PC-re költést az most csinálhatja ugyanezt, ennyi erővel vehet minden éven új VGA-t 150k-ért. Ugyanaz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Madwe
nagyúr
válasz Lackooo84 #91581 üzenetére
A garantált 1080p és 60 fps szerinted mit takar?
(#91583) Keldor papa Így van. De 2013as konzol, 2018 körül érik meg a tényleges váltásra. Legkésöbb scorpio release elött pár hónappal kalapom teszem rá h elkezdik szivárogtatni a next gen ps-t. Amire kijön már 2 éves is lesz a pro, a sima meg 5+, szóval azzal nincs baj, csak helyén kell kezelni a prot, ami mint látható sokaknak nem igazán sikerül Te is új konzolként tünteted fel, pedig csak egy stabil 1080p/4k ráncfelvarrás. Erre cserélni nem annyira éri meg, inkább a late adopterek dolgát könnyítik szvsz.
Hogy lenne ugyanaz? eleve nem vesz az ember általában mindkét konzolt. Namármost ha felteszzük h 2013ban megvette a ps4et 127kért, majd most 2016ban a ps4prot 140kért majd 2018ban a ps5öt 150kért, az is kevesebb mint 70k/év. S akkor azt még bele se vettük, hogy az előző konzolt félár felett el tudja adni, meg azt sem, h a prot kb teljesen felesleges megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Egyébként tisztázni kéne mi az új generáció és mi nem. Mikortól beszélhetünk next-genről, hol a határ?
Azzal hogy felesleges-e megvenni vagy sem, nem érdemes előre kijelenteni. Ha szebbek lesznek a játékok, de marad a 30fps lock, akkor is megéri annak, akit érdekel a kinézet is, nem csak a sebesség.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kokeny92
tag
Sziasztok.
Végső megoldásként ide fordulok.
A PS4-emen jópár játéknál (storeból vásárolt) illetve van lemezes is ilyen egy bizonyos "CE-34878-0" hiba fogad azonnal indítás után beadja a játék hátterét és ki is lép, menüig sem jut el. PS szoftver újratelepítés nem segített.
Próbáltam már teljesen új HDD-t beletenni rá telepítettem a 3.55-öt, gondoltam hátha az a hibás, de nem segített ez sem. Eddig hibás játékok( Far Cry Primal, Dying Light, Drive Club.
Remélem hátha tud valaki ebben nekem segíteni.Előre is köszönöm.
István
Üdv Kökény
-
Lackooo84
nagyúr
-
Adam_Shepard
addikt
Ez mondjuk agyrém, hogy az összeset képes produkálni:
.
-
kokeny92
tag
válasz Lackooo84 #91588 üzenetére
Köszönöm ezt ki fogom próbálni. Garancia lejárt már.
Far Cry Primal-nél leszedett először 4-5gb-ot kiírta hogy installed és indíthatom a játékot, de nem indult el a hibakód miatt.Aztán megnéztem és szed további 15GB-ot hozzá, de a játékot "el tudom indítani"
Akkor lehetséges az, hogy ha már egyszer elindítottam akkor tönkrevágja és végig meg kell várni.
Ha másnél nem legalább a Far Cry-t hátha megoldja ez. Mert a többinél próbáltam offline meg, hogy leszedje teljesen.Ettől függetlenül bárkinek van bármi ötlete még várom
Üdv Kökény
-
bozont
veterán
Ha 1440p-t is tudna a Pro akkor simán cserélnék rá. Bár ha a legtöbb játék képes 1080p60 fps-re ugyanolyan minőségben mint a sima PS4-en, akkor is megéri a cserét. Majd meglátjuk mik a tapasztalatok.
-
aizen92
addikt
tegnap leszedtem a destinyt. bent voltam a karakterválasztóban, kilépek, gép kikapcs.
Ma visszakapcs és leszed egy 32 gigás patchet?! MIEZ?!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Kakaduku
senior tag
Az első link az enyém. Mielőtt kiragadod a hozzászólásomat kérlek, nézd meg hogy mire írtam, hogy mindenki teljes képet kapjon. Én csak az előttem szólót idéztem azzal kapcsolatban, hogy kivonják a forgalomból, valamint fel is világosítottak, hogy nem így lesz.
Nem vagyok én sem hülye, hogy pl. Dec. 31-én be kell szolgáltatnia mindenkinek a FAT gépet. Néha az eszem eldobom, de kiragadni a szövegkörnyezetből valamit, minden előzmény nélkül az úgy látom nem csak a hírekben megy, hanem begyűrűzött ide a fórumra is.
Vagy te is hírszerkesztő vagy és már hozzászoktál a munkád során.
Én itt be is fejezem ezt a dolgot, de erre azért muszáj volt reagálnom, mert az én írásomat használtad fel az indoklásodban.
(#91580) Elims: Köszönöm a kiigazítást és így van, feltételes módban írtam, mert én sem ugyanúgy mint szerintem nagyon sokan nem tudtuk, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz bozont #91592 üzenetére
Én azonnal fogok cserélni.
Mivel az 1080p-t 60fps-ben lesz az alap, és eleve textúra tunning lesz a játékokhoz...a 4k csak hab a tortán.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Alien83
senior tag
válasz Csabee86 #91596 üzenetére
Engem az nem érint, csak is 1 fontos, amiért cserélek....
textúra+élsimítás....ezek fontosak nekem, a többi nem érdekel.
ITT lássak eltérést, de nekem igazából a mostani textúrákkal nincsen gondom, ami marhára zavar a sok ziz, ha a plusz energiából az élsimítással elérnek egy recenélküli minőséget az nekem már elég ok lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest