Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Elims #63770 üzenetére

    Kösz!

    Csakhogy itt nem 2-3 ms-ról beszélünk, hanem 30-40-ről is akár. Ennyivel is rosszabb tud lenni egy középkategóriás LCD még egy belépő plazmánál is. Márpedig ennyit már megérzel, hidd el, tapasztalat, de ha utánaolvasol ezt más is megerősíti.
    A ping teljesen már tészta, máshogy is nyilvánul meg. Az input-lag esetében teljesen folyamatosnak érzed a játékot, nem szakad, nem akad, csak épp nem érted, hogy miképp lehetséges, hogy már célba is vetted a másik fejét, mégis mindig ő a gyorsabb. Nos, azért, mert ő pont ezzel a 30-40 ms-mal előbb tudott ráhúzni a ravaszra, mert ennyivel előbb lát mindent, mint Te, mivel ténylegesen minden egyidőben is történik, csak a Te kijelződ lassabban mutatja meg ugyanazt, mert ennyit késik. Pont elég.
    Egyébként ekkora input-lag-oknál már a hang is képes csúszni, nem véletlenül kerül bele a házimozi-erősítőkbe se a lip-sync funkció: ezzel tudod utánakorrigálni azt a pár tíz ms-ot, mivel ugye az erősítő real-time megszólaltatja a hangot, de ehhez képest a kijelző picit késik az input-lag miatt és ez okozhat hangyányi csúszást - előbb jön a hang, mint a hozzá tartozó kép.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák