- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
válasz gyuribácsi88 #55750 üzenetére
Szerintem ez így édes kevés! .[Egy ilyet minimum raknék mellé még!]
Hangja fel se fog tűnni úgy is marha hangos a ps![ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
nagyúr
válasz varadigabor #55751 üzenetére
Lehet fikázni, ha egyedül laknék, le sem sz*rnám. Viszont mivel másra is tekintettel kell lennem, ezért ennyit megtehetek, nem nagy kaland. Persze, tudom, az a megoldás, hogy ne vegyek PS-t, mi?
Tegnap már kicsit teszteltem, hatásos, bár csodát nem kell várni,de később melegszik, kevésbé pörög, de nem sokkal. Ha elmennek ezek a nagy melegek, nem lesz itt gond.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
varadigabor
senior tag
válasz icecave #55752 üzenetére
Én nem fikázásból mondtam,csak hülyéskedtem.
Nálam is meg van emelve 4 csodaszép sárga haltápos kupakkal Venti az nincs alatta. Enyém amúgy nem hangos. Mikor pörög kb mint az xbox 360 20%-os fordulaton.www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
A`rpi
addikt
válasz toompa #55748 üzenetére
Hogy lehet ketten játszani? Ha az egyik controller be van kapcsolva és bekapcsolom a másikat,akkor az első kikapcsol.
1. Kábellel kösd össze, pároztasd PS4-et DS4 joy-oddal.
(Gondolom ez megvolt.)2. Hozz létre egy vendég fiókot (Guest) második kontrollerednek.
(New User>Play as a Guest)3. Ha fentebbiekkel nem boldogultál, nyomd hosszan PS logos középső gombot , jelentkezz ki a fiókból, és készíts egy új vendég fiókot.
(Remélhetőleg ezután másik karral be tudsz jelentkezni saját fiókodba.)(#55756) toompa
Nagyon szívesen, részben trófeák végett van picit megbonyolítva. Továbbá akár saját karaktereddel is mehetsz, bárhol máshol, (bejelentkezés után) pl LBP-ben, amivel otthon is játszol.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz marquuard #55757 üzenetére
Szerintem fújja ps4 alját, ami ugyan meglehetősen rossz hővezető, de talán valamennyivel hűvösebb lehet ha mozgatja a levegőt. "Friss" hideg levegő felfele igyekszik, amit előbb utóbb ps4 oldalt beszippant, majd hátul távozik forró levegő. Szerintem jól van ez így ahogy van.
-
Jhonny06
veterán
Korábban letöltöttem ingyenes ps plus játékokat és most egyáltalán nem látszanak a libraryban, ha újra aktiválom a ps plus-t (most lejárt), akkor ott lesznek? Ez elég fura, mert látnom kéne őket, csak játszani nem tudnék velük, nem?
-
Tuomas
addikt
válasz tepenzed #55747 üzenetére
Én meg juronicsba vettem, ott egy halom ki volt pakolva, mindenféle "külsődoboz" nélkül, a pulton meg volt egy bontott, 3 játékos bundle csomag. Kérdezték milyen változatot kérek (volt ez a 3-as csomag, meg order, meg last of us), mondtam, hogy a 3 játékos csomagot, és kérdeztem, de ugye nem a bontottat adják oda, mondta hogy nem, aztán hozott egy "külsődoboz" nélkülit, átrakta a 3 játékot meg odaadta hozzá a külső borítódobozt is (ami már el volt szakadva)
Amíg a gép sértetlen, bontatlan addig teljesen mindegy nekem, hogy milyen a külső dobozaWe were here
-
nagyúr
válasz banana_joe #55762 üzenetére
Tervben van:[link]
-
totalpatec
tag
Elég gáz, hogy így pakolgatják össze a "bundle-t"
Én E-digitálból rendeltem három játékkal ps4-et, alap gép áron adták, bontatlan gyári bundle csomagban. Mindenkinek tudom ajánlani az akcióikat.👍 -
Tuomas
addikt
válasz Jhonny06 #55766 üzenetére
Egy on-line rendelés miért jobb? Ott még arra sincs módod, hogy megnézd, minden benne van-e a csomagban. Ráadásul a garanciáztatás sem mindig egyszerű (tekintve, hogy nem pesti vagyok). Itt a szemem előtt nyitották fel a fehér dobozt, érintetlen volt az egész.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
k4rL^
senior tag
The Witcher 3: PS4 Patch 1.07 vs 1.05 framerate teszt
Nem lett jobb, pár helyen bessault, ahol elötte nem. Xboxon még rosszabb a helyzet, ott akár 8fpssel lassabb, mint a patch elött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RunnyJuggler #55772 üzenetére
Mára nagyrészt fix30, mert ők azért adják ki a peccseket, hogy javuljon. A férgek ismertetőjegye, hogy azért peccselnek, hogy az eleve szart méglejjebb tunkolják a budiba.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
"Konzolos" szemmel nézve (szerintem) elfogadható, még úgy is hogy ebben a viszonylatban pocséknak számít, játszható, én az ilyenek felett szemet tudok hunyni mindaddig amíg az nem megy a játékélmény rovására.
(Egyéni preferencia.)Akinek az mégsem felelne meg, az aránylag "szerencsés" helyzetben van mivel mindenhol elérhető a játék.
Esetleg beruházhat másik erősebb platformra is, PC személyében.PC-s szemmel nézve gáz. De ugye konzol topicban vagyunk...
Ami még hozzátartozik a témához,
nem kötelező egy játékot sem megvenni megjelenéskor.
Lehet nyugodtan puhatolózni, hol fog legjobban futni az adott multiplatform cím, ha van alternatívánk érdemes arra venni ahol remélhetőleg legjobb minden szempontból.Ha erre megfelelő hardverünk nincs, vagy nem kívánunk rá költeni, akkor kettő választás maradt, vagy megvesszük az adott platformra, vagy nem.
Ha megvettük, sok választásunk megint csak nincsen, elfogadjuk olyannak amilyenre sikeredett, esetleg túladunk rajta.Ettől függetlenül, természetesen témának lehet hangot adni, lehetne jobb is, sőt akár a későbbiekben még javulhat is a helyzet, bár túl sok reményt nem fűzök hozzá.
Védeni nem akarom őket, de nem gondolom, hogy szándékosan rontanának a helyzeten.
Tudjuk jól, hogy új nekik mindkettő nextgen platform, kicsit még szokni kell nekik, talán hagyhattak volna több időt is maguknak a hardver és a szoftverkörnyezet kiismerésére, de ugye pénz beszél...
(Ettől sokkal nagyobbat bakizott pl az Ubisoft, nem követem őket, de ha jól tudom, ők hellyel közzel faragtak a restanciájukból, már ami a javításokat illeti.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cyberkind #55777 üzenetére
Ez igaz. Ilyen az, amikor a szakember nyúlnak egy munkához, meg amikor bugrisok. Mérhető, tapintható a különbség. Bár hogy miről lett butítva, azt senki nem tudja. Namerhogy olyanja senkinek nincs. Kijelenthető tehát, hogy amit látsz az az egyetlen valóság. A bugrisok valósága, dehát ez a valóság van. Ha úgy érzed mást kaptál, mint amit igértek, azt azzal kellene rendezned, aki igérte.
-
addikt
-
nagyúr
Csak a The Division-t el ne rontsák
Bár ott is olvastam, hogy már most nem úgy néz ki, mint a korábbi gameplay videókon,de én nem találtam a YT-on... ha valaki belinkelné a korai és mostani-t, amiben látszik, hogy a későbbi buildek bénábbak, kérem tegye meg.
-
törölt tag
WD: Ez igaz, de különösebb teknó baj nem volt vele, ráadásul mindenki kb a helyén kezelte. Bezuhant az ára stbstbstb.
Unity: igen, az is egy túlvállalt szemét volt, de legalább nem hazudtak.
Tehát én nem látom, hogy a ubi nagyobbat bakizott volna. Bakizott (bár én durvábban fogalmaznék ), de nem nagyobbat.
-
mrhitoshi
veterán
válasz ForRedGlory #55668 üzenetére
Guglizz rá az error kódra. Lehet valami gond van csak a PS felől.
Más: Megkérnék mindenkit, hogy az offot ne itt folytassátok.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Jonathan92
tag
FIGYELEM!!!!
Azokhoz szólok akik most kezdtek ps4 ezni ès szeretnènek felezni játèkokat. Mármint felesbe venni. (Aki nemtudja miről beszèlek az olvassa e az összefoglalót)
(Egy èves ps plusz befizetve + egy kèt játèk már van.
Többit privátba
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
A`rpi
addikt
válasz mrhitoshi #55786 üzenetére
"Step 1: Make sure that the code is entered correctly.
Step 2: If that does not resolve the error, it's because the voucher code has already been used and cannot be used again."
Hibás a kód, vagy nem érvényes, minden lehetséges alternatívát végigjártunk, csak a support tud neki segíteni.
-
A`rpi
addikt
válasz mrhitoshi #55789 üzenetére
Amit én bemásoltam, azt a választ adta a sony support is.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Ez a Limbo nagyon odabasz.. most rákaptam a 2D-s játékokra, szerencsére még PSN keretein belül letöltöttem anno a Never Alone-t, úgyhogy az lesz a következő, tegnap megvettem a Child of Light Deluxe-ot is, szóval betáraztam.. +PC-re az Ori and the Blind Forest.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
-
Nescafé
őstag
Witcher 3 uj patch - el lett magyar nyelv a játékba.
Német verziós változatom van. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
d3tox1c
senior tag
https://m.facebook.com/shareps4account
Most talaltam, ugy latom meg eleg friss. -
Nescafé
őstag
válasz Jonathan92 #55797 üzenetére
Igen németbe lett véve eddig nem volt benne most hogy kijött ez a nagy patch most már van
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest