- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wannnabeees
aktív tag
ez a november
ennyi jó játékot egyszerre (az én listám: GTA V, Little Big Planet 3, COD AW) + Far Cry 4 és AC Unity [bár utóbbi kettő ráér majd használtan, úgyis egyszer játszom csak ki őket] + a Dragon Age is jöhetne a birtokombasok sok pénz el fog menni úgy érzem...de legalább beköszöntött a hideg és asszonyka nem akar annyira sok felé barangolni, így lesz idő esténként játszani
edit:
az nyugtat meg, hogy a december uborkaszezonnak igérkezik, így 2 hónapra elosztva annyira már nem is vészes a dolog[ Szerkesztve ]
-
mahoni
tag
Valaki hasznal Tuact Venom x V2 -t ?
Ugyan olyan mint pcn egy bill eger kombo?
Ez tiltott dolog?
Jon az uj cod hat nem sok kedvem van kontrolleren gyilkolaszni....42
-
d3tox1c
senior tag
válasz wannnabeees #33834 üzenetére
Na, ugy nez ki nekem is ez lesz
Jobban orulnek, ha talalnek ugyan ilyet 3D nelkul, gondolom olcsobb lenne, en meg nem igazan fogom hasznalni a 3D-t. -
kiki22
senior tag
Drivecluba klubba van valakinel meg szabad hely?kezdo vagyok :-)
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
Holnap 2.0
Hope was the right choice, and it always will be.
-
optikal
tag
PSN:Optikal89
-
k4rL^
senior tag
válasz wannnabeees #33853 üzenetére
November húzós lesz, GTA V + LBP 3 lesz nekem is, COD Advanced Warfare-rel megvárom a véleményeket és a hónap végén szerzem be, a többi marad későbbre. December, január számomra semmi, majd a február lesz ismét költekezős (Bloodborne, The Order: 1886, Witcher 3), ha ezeket nem halasztják el kicsit.
-
SzlobiG
félisten
Hogyan lehet muteolni DC-be a többi játékost?
Iszonyú idegesítő amikor hallom a játékát a másiknak.
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #33814 üzenetére
Én is 88as vagyok és Zotya barátom is. 😊 Uh igen... a 88asok uralni fogják az AW-t. 😊
Elkövettem egy bakit.... Usa store on megvettem a KZ coop hordás DLC jét. Ez nem is lenne baj, csak nem a külön játszható verzát hanem amihez kell az alap game. Ami viszont nincs meg, és nem is szeretném megvenni. A kérdés....
Egy ilyen hibás vásárlást visszalehet vonni? -
k4rL^
senior tag
válasz shunter #33880 üzenetére
Próbáld meg a Playstation Supporttal felvenni a kapcsolatot, ha jól emlékszem olyan kikötés van, hogy a vásárolt játék feloldott trophyjai nem haladhatják meg a 10%-ot, ez ugye Nálad nem áll fent.
-
Nescafé
őstag
Frissült a playstation app.
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
N@idia
őstag
Egy újabb hír a várva várt GTA V és a felbontás körül. Megerősítették a PS4 verzió 1080P-ben fog futni. Az Xbox One felbontása még egyenlőre rejtély talán a 900P meglesz,de majd kiderül Örülünk?
Azért ezen elmosolyogtam
"No mention of the Xbox One version hitting 1080p was made, but why would it be? This is Official PlayStation Magazine. We will have to wait for a report on the game to confirm whether it will allow the full 1080p or be stuck at a 900p, like many Xbox One versions of games as of late.""900P ahogy sok másik Xbox One játéknál"
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Shamat
aktív tag
#DriveClub
- Time Trial - Chungará Lake - Mercedes-AMG GT S - 1:05.921DEAD LIKE ME
-
Remi1234
aktív tag
válasz N@idia #33885 üzenetére
Én nem értem ezt a fikázást.. Komolyan.. Elég baj az nekik, hogy gyengébb lett a gép (vagy pont lesz@rják) Miért kell folyamatosan b@sztatni a másik oldalt? Vagy magunknak akarjuk bizonygatni, hogy jól választottunk? Meg sem lepődök, hogy olyan ez az ország amilyen.. A széthúzás, egymás ócsárolása, a káröröm. De amiben mi hiszünk az az isten és minden áron meg is védjük, tök mindegy, hogy milyen hibái vannak, akinek meg más a véleménye az egy idióta barom.
PSN ID: RemiFungus
-
front3r
őstag
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
shunter
aktív tag
válasz Remi1234 #33887 üzenetére
Tény, hogy nem szép dolog. Igazad van. Én pont ezért nem is szoktam köpködni a one t, iphonet..... Na de.... Más itt fikázni a konkurenciát és más beböfögni a konkurens fórumára. Namármost te ezt szoktad csinálni! Ezt tudja mindenki aki olvassa a fórumot. Uh elég hiteltelen az írásod. Pedig már majdnem megkönnyeztettél 😊
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Remi1234 #33887 üzenetére
Te miről beszélsz? Topikot tévesztettél vagy mi fáj? Nem is ő találta ki, belinkelt és lefordított egy cikket amiben egyébként igazat mondanak. Nem kell átjárni az XO topikba trollkodni meg szarozni (mint ahogy egyébként sok kedves ottani jár ide, de legyünk különbek..), de itt azért nehogy már sajnálkozni kelljen azért mert szar lett a másik gép...
-
front3r
őstag
Lords of the Fallen - kritikák
Hát nem lett a legjobb, sőt... de ez is nagyszerű már egy City Interactive-tól.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
k4rL^
senior tag
Fent van a 2.0 System update.
Remélem nem fog lehalni a psn, mert mindenki a share playt próbálgatja.[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
válasz shunter #33889 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz.. Mikor böfögtem én be az XONE topicba? Ráadásul rendszeresen
@haddent: azért számomra volt olyan felhangja a kommentnek, hogy amellett, hogy örülünk hogy PS4-en 1080p lesz, úgy teljes a boldogság, hogy a másik oldalon nem.
A lényege a mondandómnak az lett volna, hogy teljesen feleslegesnek tartom (akár 1 játék, akár egy konzol) pro és kontra vérre menni, és a másikat fikázni. Nekem egyértelmű, hogy melyik a jobb konzol számomra, még ha vannak is hibái (bár ha ezt felhozzák egyesek, akkor jól megkapják, hogy a másik oldalon sem jobb a helyzet, vagy építsél ki magadnak normális hálózatot stb stb..)
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest