-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz tarti19 #24162 üzenetére
Attól függ mennyivel olcsóbb a használt, illetve milyen az anyagi helyzeted, mennyire akarsz zsír új dolgokat venni. Anno én is ezt a bundlet vettem, ma már nem tenném, mert a KZ lemezesen kb 3000 forintért beszerezhető, a kamera meg egyszer nem volt használva (anno ha kiszámolta az ember akkor alap gép+kz+jox mellé ingyen járt a kamera, ezért bevállaltam, de ma már inkább úgy néz ki a képlet hogy a +joy és kamera mellé ingyen jár a 3000 hufos killzone, azaz nem nagy az engedmény, ellenben pl a kamerát nem is biztos hogy megvenném
-
Tegla80
addikt
válasz tarti19 #24206 üzenetére
............. ,hát Te sem vagy képben.
ennyiért??
Én meg jót röhögtem rajta reggel,h ember ennyiért sosem.....azt látod még az nap.....Sony® & PlayStation®
-
-
haddent
addikt
válasz tarti19 #24222 üzenetére
Az árral nincs nagy gond, sőt jó (feltéve, hogy a sok szirszar töltőállomás stb.. kell neked), de az usa gari az necces. Még ha van ismerősöd akkor is. Kiküldöd, elviszi, elintézi, visszaküldi ... Alaphangon egy tizes az odavissza utaztatás szerintem + sokkal több idő.
-
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
gabor0077
aktív tag
válasz tarti19 #25593 üzenetére
Knack-et szerintem már mindenki végigvitte, mivel startkor a KZ mellett ez volt a másik ex-cím. Én megvettem használtan még decemberben, aztán szépen el is passzoltam 2 nap után, amint végigvittem. Nekem egyszer játszós, másodjára tuti nem állnék neki.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Mister_X
nagyúr
válasz tarti19 #25658 üzenetére
Tomb Raider sem kapott új motort, mégis szemmel látható a különbség. A válasz itt tényleg az, hogy a Remastered azoknak készült, akiknek valamiylen oknál fogva kimaradt a PS3-as verzió.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
bolha23
aktív tag
-
gabor0077
aktív tag
válasz tarti19 #26461 üzenetére
Játszottál már vele PS4-en? Neeem? Na akkor meg ne mondd meg nekem, hogy tudja-e a 60-at, köszi. Cikket író emberek játszottak vele, és azt mondják atom stabil 60 fps. Én nekik hiszek.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
törölt tag
válasz tarti19 #27955 üzenetére
Mivel az egész egy webes szar, akár lementhetem, és ráfoghatom, hogy nekem is van. Ettől még a sonyéba a kulcsok és certifikátumok nélkül marhára nem tudok belépni. Sem futtatni bármit, amit a sony ír alá, akkor sem, ha egyébként az architektúrával rendelkezem.
A kínaiknak az van, ami publikban elérhető. Ami nem, az nekik sincs. Vagy valami helyettesítő okádék. Nekik nagyon jól jön bármi, ami opensource, abból tudnak építkezni. Intel meg amd procik vannak a számítógépeikben, van kínai x86 prockó, innen-onnan összelegózott lóhugy, amit egyetemeknek használnak. Meg arm alapokon bármi, szóval nekik a linux nagyonfontos.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz tarti19 #28081 üzenetére
KZ multit tolok majd minden este. Ha gép előtt vagyok felveszlek.
Várhatóan ma jubilálok. 4 millió pont. -
-
törölt tag
válasz tarti19 #28085 üzenetére
Erre az a megoldás, hogy játszol Én nem váltogatok kasztot vagy fegyvert. Supportot tolok purgerrel. KIZÁRÓLAG. Van egy sokat próbált mark11-es turretem, amitől sokan félnek De van aki mindennel tolja. Majd egyszer még talán ráfekszem az assaultra. Régen az rohadtgyenge volt, aztán tolt rajta a guerilla. Talán egy kicsit sokat is.Vagy csak beletanultak rohadtul. De a scout pl. totál nem az én műfajom.
-
törölt tag
válasz tarti19 #28114 üzenetére
Tegnap voltak jó köreim, de aztán csak szenvedtem. Viszont láttalak játszani, és eléggé jól nyomtad, szóval mégegyszer nem sütöd el a nemtalálomafegyveremjajjajjajj púdert
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest