Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Wlac #260476 üzenetére

    Nah! Jó későn reagálok rá. :D

    Nálam is lepörgött a Days Gone stáblista.

    Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Horizon Zero Dawn, Days Gone, Ghost of Tsushima, Spider Man teljesen egy kutya? 12 pont egy tucat.
    Számomra mind a 4 (bár a GOT-ba csak belekezdtem) tök hasonló. Csak a setup más. Ne értsétek félre... mind a négy cím jó játék. Nálam ezek egy jó standard-et hoznak. Mind a négy játéknak szép a grafikája és jó velük játszani. Mindegyik lop innen-onnan de a jókat.
    Szóval, amiket most írok a Days Gone-ról általánosságban, azt ugyanúgy írhatnám a másik háromra is.
    A játékmenet jó! Jól van kitalálva az egész rendszer. Jó vele játszani. Nincs túlspilázva. Ahol kell, ott le van egyszerűsítve. A harcrendszer szerintem tök baró. Fegyverek jók. Skillek jók. Motivál a skillpontok megszerzése és a felszerelés fejlesztése.
    A főküldik szerintem okék voltak. Dramaturgia szempontjából kicsit gyengus. Volt pár epic jelenet, de gombóc nem volt sehol a torkomba.
    Valamivel szerethetőbb volt az egész mint a Horizon esetén. Deacon karaktere is jó. Tetszettek a párbeszédek. De egyértelműen az epic jeleneteknél éreztem egy kicsit gyengének a dolgot.
    Tetszett, hogy nagyjából mindent megmagyaráztak, amit tudni szeretnél. A vírus eredete stb..stb. Kifejezetten érdekes volt.
    A mellékküldik valóban egyhangúak, de ugyan már...A pókembernél monotonabb nem lehet szerintem semmi. Továbbá semmivel sem monotonabb és önismétlőbb, mint bármelyik Far Cry játékban. Nem tudok haragudni rá.
    Nálam frame-rate probléma, fagyás egyszer sem volt. PS4 pro üvöltött ugyan, de bírta az iramot pedig tegnap egy 7!!!! órás egybefüggő játszival értem a végére. :D dat kockaság
    Grafikailag nem tudnék belekötni. Szép volt, mint minden Sony ex. cím.
    Az MI volt itt-ott eszméletlenül ostoba. Nevetséges bugok voltak benne. Illetve egy alkalommal beragadt az L2 és ilyen célzó nézetben tudtam csak sétálni percekig. A felirat volt néha bugos. Hol megjelent, hol nem...
    Ezeket leszámítva másba nem futottam bele. Lehet, hogy csak szerencsém volt.
    Ami hirtelen még gagyinak tűnik, hogy ugyebár megmentettem az utolsó tábort...én vagyok a hőse, de azért még pár hordát ki kell iktatnom, hogy elnyerjem a bizalmukat annyira, hogy megvehessem tőlük a kézi gránátot. :DDD Vicces...

    Ezzel lehet, hogy egyedül vagyok... Én kihagyott ziccernek éreztem azt, hogy legyen egy küldi, ahol valaki ilyen freaker-ré változik. Last of us 1-ben is volt... A kettőben már nem. Én hiányoltam ezt belőle.

    Ma este is megy tovább a dolog... Szépen folytatom. Tetszett annyira, hogy megkapja a 100%-ot, ami egy NG+ "Survival 2" nehézségű végigjátszást is jelent ugyebár...A fűrésztelepi horda érdekes lesz...Ezt leszámítva nem ijeszt meg.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák