Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    Azért az elmúlt 6 év Ubi játékokból kijelenthetjük hogy karaktereket felépíteni az Ubisoft nem tud.Megnézhetitek a Wilds-et,az AC-kat,a Divison-t senkivel azonosulni nem lehet.Mivel vizualitásban már elérkeztünk egy olyan szintre,ami mindenkinek megfelel.Most kellenének a szereplők.És itt veszik észre a gamerek a különbségéket a jó karakterű játékok,és az Ubi által megeteremtett Giga méretű,ürességtől kongó világok közt. A Last of us 1,God of war,Witcher nem a giga térképekkel ütött,hanem a központi karakterekkel.Ahogy a jó filmeket is a jó karakterek/történet teszik jó filmé,úgy már a játékokkal is itt tartunk.Charles Bronsonnak van olyan filmje amibe egy mondatot mond,mégis a top 100-ban van ez a film.
    A gyászoló Kratossal és fiával konkrét érzelmeket,karakter fejlődéseket és valódi humort láthatunk.Ugyan ez vonatkozik Joelre és Elliere.
    Geralt beszólásai,monológjai is bele égtek az emberek emlékezetébe,mert volt személyisége,humora,kimért modora.Arthur Morgannek szintén egy jól felépített bibliográfiája ,személyisége volt.
    Az ubi játékai azért nem húznak be,mert nem jók a karakterek,nincs mögöttük semmi,Ezio volt az utolsó akinek megismerted az anyját,húgát,nagybátyját,küldetések által kerültek közelebb a játékoshoz.

Új hozzászólás Aktív témák