Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz Bogyi007 #235716 üzenetére

    Olvastam. Nekem nagyon tetszik az MS új konzolja és az eddig bejelentett dolgok! A vicces az, hogy az One X-is teljesen rendben van szerintem. Hardverben kívánatosak és a gamepass is kedvező ajánlat. Nem egyszer gondoltam rá, hogy csak a pass miatt venni kellene egyet... Erre itt van ez a Smart Delivery is... Sosem volt egyszerre két konzolom, de a következő generáció nagyon erre játszik.

    A Sony igazán mondhatna pár dolgot a gépről/gépekről. Nekik van bőven hova fejlődni, mert a szoftveres része a mostani gennek nagyon gáz. Most gondolok elsőként a store-ra, az UI egyes elemeire, a főképernyő rendezhetőségére stb. Egy gamepass szerű szolgáltatás nálam vinné a prímet. Úgyis full digit-ben vannak meg a játékaim és nagyon ritka ha kétszer előveszek valamit. Multi-t alap hogy vennék, de ilyen lineáris single cuccokat egy pass-ból jó lenne játszani. Nem csak pénzt spórolnék, hanem egy csomó csalódástól is megkímélne.


    wesder
    Azt ne felejts el, hogy az MS meg akarja tartani a mostani generációt és párhuzamosan fognak rá megjelenni a játékok! Ez a Smart Delivery lehetővé teszi azt, hogy mind a két gen tulajdonosai két eltérő produktumot kapjanak egy vásárlással, amik arra a gépre vannak optimalizálva teljesítményben és méretben is.

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák