Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz 30z.Samu #218964 üzenetére

    Én ezzel úgy voltam, hogy mivel nem tudhattam előre, hogy milyen hatással lehet rá, mennyire értené meg, hogy ez egy játék. Ezért inkább biztosra mentem. 6 éves koráig gyerekként neveltük. Tudott a PS-ről, de az apáé. Az felnőttes játék, és sose játszottam előtte. Megkapott minden más játékot. Készségfejlesztőket vagy bármit amit akart. Elkezdett sportolni, rengeteget járt ki a játszótérre. Abszolút féltve volt nevelve, minden erőszakos dologtól.
    Pl: Én nagy SW fan vagyok, de múlt héten nézhette meg az első SW filmjét, a Baljós Árnyakat. Nincs fegyver játéka, nincs háború, semmi. Nagyon szerettem volna azt, hogy igazán egy játékos gyerek legyen.

    Most ott tartunk, hogy olyan általános iskolába jár, ahol felvételizni kellett. 100 valahány gyerek közül felvették (ezáltal az egész osztály elég értelmes). Két nyelven tanulnak már most, az első osztálytól (angol-magyar). Emellett igazolt jégkorongos. Imádja a jégkorongot, a csillagászatot, a vonatokat, az autókat. Én úgy gondolom, hogy nem csináltam rosszul. Nem veszített azzal semmit, hogy ő még nem Fortnite-ozik, vagy GTA-zik. Most már ha akar (és jól viselkedett), játszhat (korlátozottan). Autós játékokkal, LEGO-val. De ő hamarabb építi be az egész lakást favonat, vagy lego vonat pályával, mint hogy PS-ezzen.

    A jövő. Innentől kezdve már valószínűleg nem fog minden a terveim szerint alakulni. Figyelem, hogy változik a közösség amiben nap mint nap van. Beszélgetünk az osztálytársairól. Most már nem szabályozhatom teljesen, mert akkor azzal sem teszek jót.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák