Új hozzászólás Aktív témák

  • Jigoku

    tag

    válasz undercover #178611 üzenetére

    Szia!:D

    Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak, szóval talán tudok segíteni.
    Ami azt illeti, szerintem érdemes lesz játszani az előző részekkel is. Ugyan a sztori az eddigi trailerek alapján egészen eltérő lesz az eddigiektől, de a God Eater egy nagy univerzum. Az eddigi történetszálak között elég sok volt a kapcsolat, a második részben is sok volt a visszautalás az első részre, sőt még karakterek és helyszínek is tértek vissza (és gyakorlatilag ha nem játszottad az első részt, nem is igazán érhető a második rész, szóval ezek nem csak sima utalások voltak, hanem időben haladt tovább a történet, csak elsőre más helyszínen és szereplőkkel). Nem is beszélve a fegyverekről és az alapvetőbb sorozatelemekről. Szóval ezek alapján igen esélyes, hogy a harmadik résznek is lesz köze az előző játékok eseményeihez és szereplőihez valamilyen módon.

    Plusz ha még nem volt tapasztalatod a hunting action rpg műfajjal (Monster Hunter sorozat, Freedom Wars stb.), szerintem érdemes tenni vele egy próbát. Ez egy nagyon rétegműfaj, a többség nem bírja a több száz órás vadászatot, anyaggyűjtést, craftolást meg hasonlókat. Szóval mielőtt nagy pénzekért előrendelnéd a GE3-at, szerintem érdemes tenni egy próbát a valamennyivel olcsóbb elődökkel.

    Egy kis segítség, hogyan lehet elkezdeni őket:
    God Eater Resurrection - tartalmazza a sima God Eater, a God Eater Burst és a névadó Resurrection történetíveket
    God Eater 2 Rage Burst - tartalmazza a God Eater 2 és a Rage Burst sztorikat
    (Ezeket nem úgy kell elképzelni, hogy külön ki lehet választani, hogy melyik sztoriszállal akarsz kezdeni, hanem mindig a legelső sztoriszállal kezdődik az adott játék, és ahogy haladsz, úgy követik egymást.)

    Gyakorlatilag ez a két játék az összes eddigi történetívet lefedi. A Resurrectionnel kell kezdeni, utána jöhet a GE2 Rage Burst. A Resurrection csak digitálisan létezik nyugaton, ha megveszed a GE2 Rage Burst-öt, digitálisan kapod mellé a Resurrectiont is (dobozos kiadásban kiváltható kódként szerepel, nincs rajta a BD-lemezen!).

    Ha bármi egyéb kérdésed lenne, nyugodtan keress meg priviben, vagy írhatsz ide is, elég aktívan figyelem a topicot. C:

    PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

Új hozzászólás Aktív témák