Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #20844032 #165576 üzenetére

    Én régen függő voltam. Sőt lennék még ma is. De a család fontosabb. Én sose sajnáltam, vannak ennél rosszabb függőségek is. A HC WoW raidelés elég rendszeres volt nálam évekig. A rengeteg CS 5v5-is, a Dota 2 is.. :) Aki multiplayer játszik, és megpróbál komolyabban játszani, az tuti, hogy rengeteg időt tölt a gép(ek) előtt. Az biztos, hogy a sok játék valaminek a kárára megy. Ez tény.

    A mobil téma, az teljesen más. Attól undorodom. Van egy mesterségesen generált, ugyanakkor teljesen fals igényem egy jó mobil birtoklására. Ez alapjáraton is hülyeség, de megveszem a drága mobilt. Amit sose használok ki. De még annyira sem amennyire még normális. Ez amolyan technológiai éhség. Igaz, most 2 éve nem vettem ujjat, mert egyik sem tetszik (Viszont tegnap is nézegettem a Note9-et, de megvárom a Mate 20-at). Szóval megveszem a drága telefont, és arra használom, hogy navigálok vele, és üzenetben tartom a kapcsolatot az ismerősökkel, hívásokkal meg a családdal. És kb ennyi. Szóval én ki merem jelenteni, hogy ez még oké.

    Na de mások.. Az állandó Facebook, Instagram, Twitter...meg a tököm tudja mi... Én az utcán sétálva csak akkor veszem elő a telefont, hogy ha ténylegesen hívnak.

    Én csak a Facebook-ot használom. De annyira letörölném már azt is. De nincs alternatíva arra, hogy egy nagyon fasza hírolvasóként is lehet használni. Én úgy is használom kizárólag.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák