- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DitechJoe
csendes tag
Sziasztok. Kezd megtelni az 500gb (fat ps4), érdemesebb a HDD-t cserélni vagy külső HDD-vel USB-n csatlakoztatva is megoldható? Sebességben van külömbség?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six: Siege - Outbreak gameplay
Jól néz ki, kár hogy csak időszakos event.
Live-Die-Respawn
-
bbdzyx
senior tag
válasz oriic #141359 üzenetére
Már a könyökömön jön ki ez a sok zombis hordamód. Mikor is volt ezeknek aranykora? Az építkező-túlélős klónok vagy a MOBA-invázió előtt?
Kíváncsi vagyok a PUBG keltette battle royal-láz mikor fog lehalni.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
sz.atesz89
tag
Lehet valahogy PS4-en olyat csinálni hogy nézel egy filmet mondjuk hbogo-n. Hogy egy idő után kikapcsoljon. Valami időzítő féle. Ha igen hol tudok ilyet megcsinálni. Előre is köszi!
PSN: szuhi
-
CsonkaImo
addikt
válasz sz.atesz89 #141363 üzenetére
-
bbdzyx
senior tag
válasz tuki2200 #141361 üzenetére
Azért ugye te is érzed, hogy a k*rva erőltetett módon próbáltad meg alkalmazni az iróniát?
Az én kérdésem a szarkasztikus hangvétel ellenére egy elég elkeserítő iparági jelenségre/tendenciára próbált rávilágítani.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
tuki2200
senior tag
válasz bbdzyx #141366 üzenetére
Mi elkeserito de most komolyan, az, hogy az emberek szeretnek uj jatekmodokkal jatszani? Vagy mi nem tetszik? Hogy tortent egy kisebb valtozas az elmult 10evben egy masik iranyba? A regebbi tipusu jatekok hanyagolva vannak? Nem. Akkor megis mi az elszomorito, hogy emberek szorakoznak jatekokkal? Ez neked rosszul esik? Legalabb annyi Single, DM, Souls like stb. jatek jon minden evben mint Battle royal vagy Survival, egyszeruen fáj neked, hogy az embereknek ez most tetszik? Vagy te amugyis ilyen "csak azert is a szellel szembe h*gyozok" tipus vagy? Tenyleg nem ertem mi ez a nyavajgas allandoan, ha egy BR vagy Survival game megjelenik... a R6-be ugyanugy ott a year2 jon a year3 folyamatosan heggesztik, adnak egy idoszakos eventet INGYEN, hogy az emberek oruljenek es te ezen fel vagy haborodva gratulalok..
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz bbdzyx #141366 üzenetére
Ha megfigyeled, akkor ilyen jelenségek mindig is voltak a video játékok történelmében. Volt idő, amikor mindenki 3D játèkot akart csinálni, még ha nem is állt jól az adott játéknak. Aztán volt idő, amikor mindenki FPS-t csinált stb. Szerintem a zombis túlèlős játékokon kívül is akad mivel játszanod, ha ennyire zavar ez a zsáner, akkor simán ne vegyél tudomást a létezésükről.
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Hülye kérdés következik: a R6 Siege ingyenes hétvége után elvileg minden elért progress megmarad ha megveszi az ember, de vajon a trófeák feljönnek startból amiknek a feltételei el lettek érve, vagy teljesen újra kell kezdeni őket?Do you see the white shadow?
-
marilllyo
veterán
Fortnite is natívan támogatja az egeret és a billentyűzetet...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
GT Sport kiplatkózva
Laza 323 órát töltöttem vele, amiben volt egy kis félig-meddig afk xp grind.
Agyaltam azon, hogy a GTA V vagy ez volt a nehezebb platina, szerintem az utóbbi. Ez inkább időigényes, bár azért voltak izzasztó dolgok itt is.
-
félisten
Üdv!
Flash-Gsm-el van valakinek tapasztalata?
Megbízható bolt/kereskedő?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
marilllyo
veterán
válasz #42308056 #141379 üzenetére
Nincs ezzel probléma szerintem. Hidd el ha kipatchelik ezt a "lehetőséget" akkor meg majd azért megy a sírás. Mint pl a Killing Floor 2 esetében. És abba messze nincs annyi "tartalom", hogy az ember legitbe kihúzza lvl 25-ig. Vagy mondhatnám a Battlefront 1 részét lvl 100 azért elég húzós. Bár ott vannak dxp eventek.
Én most a Battlefront 2-t tolom ugye. Itt nincs semmi sundámbundámra lehetőség...és a lvl 50 az baromi hosszú. De... szerenécse élvezem a játékot. Remélem kitart még 13 szint erejéig a lelkesedésem.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
dollarZ18
tag
válasz #42308056 #141379 üzenetére
Gratula! Én is nézegettem elég ritka, komoly trófeái vannak. Nekem a driveclub után viszont elment a kedvem az autós játékoktól
A hatékony trófea vadászat a legkisebb ellenállás útjáról szól. Minek farmolnál 100 órán keresztül, ha 20 óra alatt meg tudod oldani? Ettől még nem lesz valaki jobb/rosszabb játékos, ez nem csalás. Ezen a fórumon ne várj mindenkitől vállveregetést, úgy is mindig lesz aki beléd köt ebben a trophys témában.
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek!
-
sutyesz96
őstag
válasz #42308056 #141371 üzenetére
Gratulálok!
Én most kezdtem a játékot, még a Tutorialokat csinálom. Van egy pár ismerősöm innen a fórumról, de valahogy nem jelenik meg senki neve a Friend Rankingsen. Pedig anno a Driveclub-ban ugyanennél a funkciónál jópáran ott voltatok.
Felvehetnék esetleg pár embert aki játszik a játékkal? Ha fejlődök kicsit, később online mókában is benne lennék.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Megvettem a Titanfall2 Ultimate kiadást, viszont csak a sima alapgamet engedi letolteni.
Hogy lehet Ultimate kiadást varázsolni belőle? -
Dreimus
senior tag
válasz WhiteWalker #141390 üzenetére
Amennyiben usa accon vetted es magyaron akarod hasznalni akkor nem is lesz hasznalhato mivel a kiegek/dlc jelentos resze regiozaras.
-
tuki2200
senior tag
Publikus lett a Metal Gear Survive trofea listaja, eleg konnyu Platinanak tunik, meg az elorendeloknek aki letoltotte elore erkezett egy 3,5 gigas Day1 patch is.. lehetne mar csutortok
-
marquuard
veterán
Sziasztok, böngészőben le tudom csekkolni, hogy mennyi van még hátra a PS+ előfizetésből?
PSN ID: marquuard
-
dolko1944
csendes tag
Az aprón keresnek gears of war 4-et.
Ps4-re... -
törölt tag
válasz #42308056 #141371 üzenetére
Most nézem hogy elírtam a hozzászólást. Szerintem a GTA V nehezebb platina mint a GT Sport. A sok gyűjtögetős cucc miatt, amikről nem vezet listát a játék. A GT Sport inkább időigényes.
(#141395) dolko1944: Chuck Norris egyszer Big Mac-et rendelt egy Burger Kingben, és kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
válasz #42308056 #141397 üzenetére
Gratulálok, szerintem ez nekem sosem fog sikerülni. (Konkrétan a Nord pályának a Circuit Experienceben többször mentem neki mint anno Gaszkony papának a Bloodborneban. A végén 4 századmásodperccel lett meg, na az örömteli érzés volt. De az online trophyk szinte esélytelennek tűnnek egyelőre, mondjuk nem is izgatom miattuk magam.)
Egyébként a platina után fogsz még vele játszani? Általában ha valaki platinázik valamit, azután bármikor elő szokta még venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest