- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz cybermano06 #136700 üzenetére
Nem akarom védeni a Sony-t, de én először őket hívtam volna fel hogy erről tudnak-e egyáltalán vagy mi van.
Sic Parvis Magna
-
zzola
titán
Sajnos Boxon is előfordul ilyen dolog...
-
Sefter
veterán
"-aznap paypal levon egy újabb éves díjat, (2019.dec. 29 előfizu)"
Tehát , ha jól értem:
1., volt ps+-otok, amit hosszabbítottál -> így lett első körben 2018.12.29. -ig rendezve
2., ezek után 2017.12.29.-én levont paypalon még egy évet -> így lett 2019.12.29.-ig rendezveEz azért történhetett meg, mert nem kapcsoltátok ki az automatikus meghosszabbítást.
A hetekben volt erről szó, a Sony nem szereti a refound-ot, pláne ha azt magadnak intézed (paypal vissza vonás), ezért bannoltak.Psn ID: sefter_hun
-
ProEvoFan
nagyúr
Paypal baszta el neked.Ha visszavon pénzt, ban.Ez a legtöbb digitális áruházban igy van.Gondolj bele.Veszel valamit, de paypalon visszakapod a pénzt, viszont a vásárolt termék nálad marad.Xboxot veszel akkor ott se csináld ezt, mert bant kaphatsz ott is.
De a paypal miért vonta le neked 2x? -
-
ldave
félisten
válasz WhiteWalker #136714 üzenetére
Email jön, "Your PS Plus membership is due for renewel" tárggyal.
A Slime draws near! Command?
-
Sefter
veterán
válasz glspeter1 #136712 üzenetére
Igen, ezt én sem értem. Nem tartom kizártnak, hogy pl. ha be van állítva a paypal/bank kártya mint fizető eszköz, akkor nem nézi az előfizetés státuszt (nyilván ez kurv@ nagy hiba), hanem évente/negyed évente/havonta ráfrissít, ha nincs kikapcsolva az automata...de ez csak találgatás, nem tudom..
szerk: azt kéne tudni miért vont a paypal...más ötletem nagyon nincs..
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
sutyesz96
őstag
válasz danielgalaxy #136708 üzenetére
Sajnos ez egyelőre (még mindig) a Store egyik nagy hiányossága.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Srácok ez a Steep milyen cucc? Olvastam róla mindenfélét. MEgéri most akciósan megvenni kicsit síelgetni?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bati0501
őstag
Far Cry 5-öt sokan várjátok?
Eddig arra gondoltam, hogy megveszem a Primal-t, de lehet, hogy kihagyom és megvárom az újat. -
saelin
veterán
válasz mcwolf79 #136718 üzenetére
Ne vedd meg! Havernél próbáltam és nagyon gyenge. A sikló ernyőzés borzalmas, a snowboard sem épp a legjobb benne. Én egyedül a síelést élveztem, mert annak az irányítása, sebességérzete és úgy minden nagyon egyben volt. Talán még a wingsuit élvezetes benne. De!
Az egész játék mindenestül egy-két óráig Fun. Utána olyan unalmassá és céltalanná válik, hogy azzal büntetni lehet."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
james001
veterán
Srácok ez lesz kapható itthon vajon? Nem találtam róla infót,konzolboltokban sincs fenn,csak az alap.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bati0501
őstag
válasz koncsik #136723 üzenetére
Köszi.
Csak nem figyel a PS Magyarország ? -
danielgalaxy
aktív tag
Egyébként kell regisztrálni a készüléket valami Sony oldalon, szériaszám vagy hasonló alapján?
-
zzola
titán
válasz danielgalaxy #136729 üzenetére
Nem. Számla és/vagy a garijegy a gari alapja...
-
Rigormortiis
veterán
Oké, elértem a Horizonban a keleti kapu melletti árushoz, de ő sem adott dlc fegyókat/armort. Mikor kapom meg?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
marilllyo
veterán
Valakinek nincs kedve Uncharted 4 survival-hoz?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami viszonylag egyszerű módja annak, hogy Windowsrol menjen a remote play dualshock 4 nélkül?
Sony z2+dualshock 3 az működik, de jó lenne a nagyobb képernyőhttp://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Rigormortiis #136732 üzenetére
így nézted már?
-
Đusty
addikt
válasz Bati0501 #136719 üzenetére
Nagyon jó a primal is.
Más:
PS4-be lehet egyszerre wincsit és SSD-t is tenni?Vagy akkor a vincsinek külsőnek kell lennie és USB-n keresztül? Így sokkal lassabb lenne? Hányat lehet így rákötni? Arra gondoltam, hogy pc-hez gasonlóan a letöltött játékok a vinyón pihennek a telepítettek meg menne SSD-re, kivitelezhető ez PS4-en?
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Sajnálom az eseted, gondolom nem ilyen karácsonyi ajándékot képzeltetek el. Mondanám, hogy hajrá xbox, de ott sem szeretik ha csak úgy önkényesen refundolsz, és ott sem egyszerű visszavonatni a bant. De érdeklődve várom a remélhetőleg pozitív végkifejletet.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Star Wars Battlefront 2 was the most downloaded game on PlayStation Store last month
Kelendő a "Loot Skywalker". A nagy akció megtette a hatását.
Az ötödik helyezett Gang Beasts meg wtf?Mi ez az izé? -
Rigormortiis
veterán
válasz SH4D0W2011 #136736 üzenetére
Igen. Itt is próbáltam, aztán a városban is, ahol a sztori szerint megkapjik az első outfitet. Sehol nem adja be. Az első árustól csak par fehér és zöld ládát kaptam, tokenem meg már nincs is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mcwolf79
veterán
válasz ProEvoFan #136739 üzenetére
Hogy nem unod még ezt a loot-boxos kínlódást
Engem tulképp nem zavar. Vedd már meg, és rájössz, hogy jó a játék. Mondjuk aki most indul neki az icipici hátránnyal indul a többiekkel szemben. Nekem is már szinte mindenen van 3-as fejlesztés, pedig egy fillért nem költöttem rá (a játékon kívül).
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Rigormortiis #136740 üzenetére
Hát az fura. Complete Edition-öd van? Bár úgy láttam, ahhoz is járnak az outfitek. Most talán találtam valamit, próbáld ezt.
-
Đusty
addikt
válasz Carlos Padre #136744 üzenetére
Köszi, és külső vincsi lehet? Ha igen sokkal lassabb?
-
Rigormortiis
veterán
válasz SH4D0W2011 #136743 üzenetére
Igen, Complete Edition. A leíras alapján ehhez is járnak bónusz dolgok.
Köszönöm a linket, e szerint lehet, hogy tovább kell még vinnem a történetet.
Apropó sztori. Nagyon jó a játék sztorija.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hamarosan megtudjuk a God of War megjelenési dátumát. (Továbbra is azt mondom, hogy márciusig megjelenik. )
Live-Die-Respawn
-
Đusty
addikt
válasz Carlos Padre #136747 üzenetére
köszi
-
WaterWave
veterán
Érdekes az emberek többsége úgy van kódolva, hogy amit kifizet azt nem vonja vissza, főleg nem netes vásárlásnál, főleg akkor nem ha már kifizette.
Ha emiatt bannolnak akkor edd meg amit megfőztél, érdekes, rajtad kívül több tízmillió embert nem bannolnak...
Xbox való nektek, azt nem tudjátok elrontani, de játszani se nagyon hisz nem sok játék van rá• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest