-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz WhiteWalker #117450 üzenetére
Ha egyedul jatszol nem kell plus viszont coophoz vagy dark zonehoz kell.
-
hitchins
őstag
válasz WhiteWalker #117453 üzenetére
Netkapcsolat az kell de ps plus nem. Sztem egyedul is jo de tobben persze nagyobb moka es egyszerubb is.
De ha tobben jatszotok nem hatrany ha hasonlo szinten vagytok tul nagy szintkulonbseg eleg gaz tud lenni. -
Kvelstadt
veterán
-
marilllyo
veterán
Dat főoldali akció. Must buy.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen vagy hasonló smart clipet? Elég megvenni a 2500 forintosat vagy nagyon gyenge minőségű? Tudtok ajánlani? -
Adam_Shepard
addikt
Használ valaki innen bármilyen licenszelt- nem licenszelt hordozótáskát? A sima jó lehet a prohoz is vajon?
.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! Újonnan csatlakozó vagyok a konzolosokhoz. A kontroller irányítása eddig kifogott rajtam. Van valami könnyebb gyakorlásra alkalmas játék? PS+ Neon-t próbálgattam, de 3D-s is jó lenne.
Köszönöm a hozzászólásokat.Read only felhasználó
-
hitchins
őstag
válasz WhiteWalker #117456 üzenetére
Akkor megegyszer irom.
Csak internetkapcsoltat kell a jatekhoz de ps plus elofizetes NEM szukseges.
Ha nincs ps plusod de internetkapcsolat van akkor tudsz vele jatszani!
Gondolom internet be van kotve otthon?[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz BornToBePuli #117462 üzenetére
Vannak ingyenes játékok, Paladins, Warframe, azokkal tudod gyakorolni a célzást többletköltségek nélkül.
-
negyedes
addikt
gyakorlas. kb ennyi. en is idegeskedtem miatta, de beletanulsz idovel. jatsz es ennyi.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #117461 üzenetére
Hát a Pro nagyobb mint a sima PS4 szóval nem biztos. De ha valahogy úgy van megcsinálva mint egy laptop táska akkor jó lehet.
-
Infernohun
tag
válasz Adam_Shepard #117470 üzenetére
A pro-hoz 100% nem jó.Sajna nekem is ott porosodik egy simához való.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Infernohun
tag
válasz Adam_Shepard #117472 üzenetére
Ez van nekem.Szóval ennél jóval nagyobbat szemelj ki magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Ember...ne is mond.Elején multi fpsben nagyon béna voltam, de a gyakorlás és a két raklap nyugtató megtette hatását. Szóval kitartás
-
Kvelstadt
veterán
válasz bandi0000 #117458 üzenetére
Share playelegy barátlisásodnak tudod adniba képet meg az irányítást is.
De ha a broadcastel teszed ki youtubera az autómatán rögziteni fogja.
Egyébként lehet olyat hogy áttolod pcre a képet és ott rögzíted csak kellenek a hozzávalók amihez nem értek én sem. Youtuberek csinálják úgy."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
Többen szidtátok korábban a Crew-ot, mi a baj vele? Frame rate problémák?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz #42308056 #117476 üzenetére
A divisionnel jatszottal? Ugyan az csak autokkal. És a wild run elott egy vallalhatatlan valami volt.
Ilyenek, hogy nem volt visszapillanto pl. Idojaras. Akkor a netcode is gyány volt.
Perverz módon a kettő meg ezzel az inceptionös csavarodásal hype.
[ Szerkesztve ]
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pszichológiai horror kedvelőknek:
Visage trailer - Még mindig nincs megjelenési dátum, valamikor idén jön.
Live-Die-Respawn
-
stilo18
addikt
A Playstation fejesek közül melyik a jobban ajánlott?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
bandi0000
nagyúr
-
Succor
csendes tag
Sziasztok!
Ha lenne kedvetek a mi kis csapatunkba streamelni és te sem az a ragelős káromkodós fajta vagy akkor várunk szeretettel ide:
[link]Jelentkezni itt is lehet privátba illetve a csatorna alatti kiírásban szereplő e-mail címen is!
Célom/Célunk egy jó kis streamer közösség kialakítása egy csatorna alatt és műsorok biztosítása a nézőknek.
A csatorna ma indult, de előtte volt már hasonló közös project egész jó eredményekkel.Bármit közvetíthetsz akár játszhatunk közösen is!.
Angolul szerettem volna, de marad anyanyelvünk,és annak szépségei
Írj ha bármi kérdésed van! -
KaitouP
nagyúr
válasz bandi0000 #117483 üzenetére
Automatikusan rögzít, mindig az elmúlt 1 órát tudod elmenteni, amikor megnyomod a share gomb/videómentést. Értelemszerűen a mentés előtti egy órát fogja elmenteni minden esetben.
Vagy válaszhatod azt is, hogy a kivánt alkalommal elindítod a rögzítést és - ha be van állítva hogy 1 órát vegyen fel - akkor ilyen módon tudod, hogy mikor indítottad el a felvételt, majd nyilván leáll 1 óra után.
Ha végigjátszást akarsz felvenni, talán ez a legjobb opció.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Pedro78
senior tag
válasz bandi0000 #117483 üzenetére
Ilyen minosegben nezheted vissza
Netem meg :
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
marilllyo
veterán
válasz Adam_Shepard #117490 üzenetére
Mesélnél pár sort a gameről?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Adam_Shepard
addikt
válasz marilllyo #117492 üzenetére
Abszolúte elfogulatlanul: szuper! Sajnos nem volt rajta a VR demo - promo lemezen de nembaj, jobb volt ez így.
Igaz az amit mondanak róla, hogy egy séta- szimulátor, de azt elfelejtik hozzátenni, hogy Crytek- módra!
A grafika és a megvalósítás kb annyira üt mint amikor köjöttek a Crysisok és felállítottak egy mércét. Tele van logikai feladattal, MÁSZÁSSAL! (borzongtam a mélység érzettől - tériszonyos vagyok). Okosan oldották meg azt is, hogy ne csak pie-chart mozgásban lehessen menni (2 ember is próbálta, mind a ketten szédültek. Lehet egyénfüggő) hanem rendes fps - free roamban. Én azt mondom, hogy aki teheti próbálja ki. Kényelmesen 10-15 óra a platina. Egy screenshot pl:.
-
saelin
veterán
Konzolok Szervizétől vett valaki gépet? Ismerősöm venne egy pro-t és itt találtam a legolcsóbban. 125k és választható mellé wipeout vagy horizon zd.
Eddig tőlük én csak egy játékot vettem (nagyrészt digitálisan vásárolok) a Darksiders WE-t, hardvert még semmit.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest