Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz instantwater #20228 üzenetére

    Bár csak az indexek miatt kellene aggódnom :) Memory engine-t azért használok, mert az fel tud írni másodpercenként és táblánként külső forrásból kb 2-3 ezer rekordot egy 2 ghz-es cpu-n (kommersz szerverek esete ugye). Szerencsére a sebesség igazi korlátja mindössze a table lock, ahol a folyamatok összeakadnak, szóval ha elérem a korlátot, gyártok majd arra round robin osztást, hogy a folyamatok eltérő táblákat használjanak. Mondjuk 16 memória táblára osztani szét a terhelést. Azok tudnak futni külön szálakon, és nem akasztják egymást. Nekem ott kezdődik a terhelés fogalma. Hdd-n, ssd-n mindaz esélytelen lenne alapos write-back system cache nélkül, de azt viszont nem tudom annyira kézben tartani, mint a memory engine táblákat.

    Load balancer annyiban probléma, hogy mindegyik load balancer ugyan azt a szerver csoportot éri el. Gondold csak végig, mi azzal a bajom, ha nem közös nyilvántartással teszik mindazt.

    Ha a sticky session találmány nem lenne elég, jól sejtem, hogy csak a session_set_save_handler() marad? Vagy van még valami más, amit utolsó esélyként szintén megnézhetek, mielőtt a nyuszi üregének a legalján állok neki gödröt ásni?

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák