Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz mobal #11835 üzenetére

    Nekem aztán nem tisztem megvédeni Athlont, mert az eddigi kommunikációnk egymással nem volt túl sikeres, meg sokszor küldte már rám a modikat, és azzal is egyetértek, hogy általában túlságosan köti az ebet a karóhoz, és a saját elveit tekinti mindenhatónak, de ettől függetlenül szakmai szempontból érdekes olvasni a fenti vitákat, az ő hozzászólásaival együtt is, amikhez cucka és fordfairlane meg Soak és még esetleg mások is hozzászólnak.
    A PHP-fejlesztés rejtelmeiről és mikéntjéről esik szó, összehasonlítva egyéb nyelvekkel is a lehetőségeket, nem tudom, miért kell leállítani egy ilyen szakmai vitát... :U Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.

    Szerk.: OFF.
    Szerk. 2.: mobal, most látom, hogy ez te vagy, moderátor lettél, mik nem történnek (meg az avatarod is lecserélődött, ezért nem ismertelek fel)... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák