Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Na btw, tegnap megtudtam nézni egy kiálított 856-os modellt újfent, médiában

    65OLED856 - végül a kódot szerviz menühöz itt találtam meg a topikban rákeresve, köszi (jobb volt mint a google, emlékeztem én hogy olvastam, hogy van az a kód még szép itt a topikban)

    OLED DOH: 1693 Hours
    OLED JB Timer : 487 hours 16m
    OLED OFFRS COUNT: 529
    (Az alsó kettő mi is?)

    ÉS ezt bmeg 550-570-ért akarják eladni: d - Az egyik Samsungos eladó kollega szerint ez a idő kevés is, mert hogy már mióta ki van szerinte ez állítva. - 1 éve, másfél?

    Szerintetek? Nem nevetséges ennyi üzemóráért ennyi pénzt elkérni? Nem is viszik el rajtuk marad, - vagy ez is csak iylen óvatos hülyének nézés (volt 550-ért kint, majd héttel késöbb az a kis biléta visszakerült a mellette lévő dolgozói strandra, visszaváltva 570-es árat.

    Egy 806-st ellenben lehet sikerül kifogni... de az is bontott volt (elvileg méret probléma csak) na de kivancsi leszek abbna is hány óra lesz.

    De már az, hogy egy bontott termékről van szó - kifutott is stb. már attól sokkal olcsobbnak kellene lennie. (Annyira hektikusan alakultak ezen tv-k árai) És akkor még ha a futott órákat is megnézzük, hát... baszki 500 alatt kéne lennie bőven.
    Még lehet 500k is sok, ha mondjuk pár tucat, vagy egy-két száz óra lesz a másikban is nem?

    Szemtelenség teljes árat elkérni érte... ráadásul ott a üzletpolitika, hogy, megveszed, hazaviszed, már mennyit veszit a értékéből alapon. : d

Új hozzászólás Aktív témák