Új hozzászólás Aktív témák

  • allein

    addikt

    Szia, szomorúan olvasom a történteket. Nem tudom, hogy a szervíz még mindig ugyanaz-e: Móricz Zsigmond körtér közelében van, nálam is voltak gondok kb. 7 évvel ezelőtt. Másfél hónapig volt annó a TV a szervízben, aztán végül csere utalványt kértem.

    Ha nem ragaszkodsz az ambilight-hoz, akkor talán érdemes szétnézni más márkák között is, nem tudom mennyi a keret rá. Nem lebeszélni akarlak a Philips márkáról :N

    Az a gond, hogy az ambilight-ot semmivel nem lehet helyettesíteni olyan szinten, hogy egy 3rd party eszköz ugyanarra legyen képes. Én már túl vagyok a Philips Hue Sync dobozon, most éppen Ambivision PRO-m van ami jobb mert nem hdmi-n csatlakozik, de nem úgy teljesít ahogyan kellene :U ez egy kicsit OFF, bocsi.

    #25911dino_m - a Dolby Atmos szerintem akkor ér valamit ha mondjuk rá van kötve a TV olyan erősítőre ami tudja kezelni, ellenkező esetben szerintem nem olyan nagy varászlat a TV hangszoróin hallgatni. Én semmi különöset nem veszek észre az LG-n ha Atmos hangsáv van.

    Pedig nagyon gondolkodom én is újra egy Philips-en :U nem hagy nyugodni az ambilight. Én sokat TV-zem, gyakran játszom, az ambilight csak jól jön. Persze, egy sima led ami rá van ragasztva a TV-re és mondjuk csak fehérrel világít, már ez is sokkal jobb mintha semmi nem lenne.

    OLED-et már lehet vásárolni itt az oldalon jó áron, használtan, garival.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

Új hozzászólás Aktív témák