Új hozzászólás Aktív témák

  • gajdy

    csendes tag

    válasz pixta78 #22237 üzenetére

    Köszi szépen mindkettőtöknek!
    Élőben is sikerült megnéznem egy új és egy régebbi VA paneles modellt (7304 és 7363), valóban nem tapasztaltam nagy különbséget kettő között, igaz max hd tv adás/reklám ment rajta, de a látottak alapján beérném a régebbi, 49PUS7503 modellel jóval olcsóbban.

    Viszont cégnél kb. 30 ezerrel drágábban tudnék hozzájutni egy 49 colos PUS8303-hoz, azonban ez kb. 1 évet ment többnyire folyamatosan, és reklámanyagok vetítésére volt használva. Élőben valóban nagyon szép képe van, és ahogy olvastam ti is ajánljátok meggyőző tulajdonságai miatt: valódi 10 bit-es NanoLed-es IPS paneles, 120 Hz-en.

    Kérdésem, hogy technológia tulajdonságai (gondolok itt NanoLed), és alkatérszek öregedéséből adódóan mennyire torzulhat a képi megjelenítés vagy a színek, illetve mennyire hajlamosak megadni magukat a készülékek (pl a 2 év gyári gari lejárta után)?
    Felteszem idővel a led-ek intenzitása csökken, ezáltal a fényerő is csökken valamilyen mértékben, kérdés, hogy egyáltalán szemmel látható-e ez normál használat esetén? Esetleg a színek is torzulhatnak idővel? Szerintetek megéri a felárat egy új 49 colos 7303-al szemben?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák