- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem szeretem a divat kifejezést. Divatból senki sem szeret semmit. Az általad említett zenekarok is jóval többek annál, minthogy egyszerű deszkás zenekarnak tituláld őket. Hallgatsd csak meg az Offspring korai (ST, Ignition) lemezeit. De a Macskanadrág, és a Blink182 sem volt ennyire felkapott, érdemes azokat a lemezeket meghallgatni. A PICSA meg, hiába mondja rá minden kezdő 12 éves kispunk, hogy az a kedvence, kikerülhetetlen fogalom a magyar punk történetében. Deszkásnak semmi esetre sem nevezném. És hogy mi köze a punknak a deszkához? Amerika, természetesen. Ott társították hozzá, de hogy miért pont ezt... de nekik a punk sosem azt jelentette, mint itt nekünk. Nálunk társadalmi, politikai, rendszerellenes mondanivalója volt, ott egyszerűen csak jómódjukban unatkozó lázadni kezdő fiatalok zenéje. Kezdetben, mert egy idő után ott is megjelent a mondanivaló (Dead Kennedys, Bad Religion, hirtelen ez a kettő ugrik be 1980-ból).
A Red Line Offside kimondottan értelmes, tartalmas zenekarnak tűnik nekem, bár csak a Jászberény melodc demót ismerem.
Egyébként azon lehetne vitatkozni, hogy mi számít punknak, mi nem. Sokszor próbáltam már megfogalmazni. Szerinted például a nagy közönséggel bíró, TV-ben szereplő zenekarok, akiknek semmi mondanivalójuk nincs, nem punkok. Ramones? Sex Pistols? A Ramones köztudottan nem politizált, idétlenségekről énekelt, ráadásul nekik lázadni sem volt mi ellen. A Sex Pistols pedig (egyes verziók szerint megcsinált zenekar) még TV show-kban is szerepelt.
De ezen kár vitatkozni, vannak, akik ebből doktorálnak, úgyhogy nem hiszem hogy mi előbbre tudnánk jutni a témában
Egyébként meg... ez a mocskos élet, ez a rohadt élet, ez a mocskos rohadt, qrva élet.... én szeretem ezt a számot a mai napig
A HC-t lehetőleg ne a Szakadék alapján ítéld meg Kis hazánkban is vannak náluk sokkal jobban, Blood Is Fire, Bridge to Solace, The Idoru, Tango Underground... hogy a nagyokat, a Sick of it All-t, az Agnostic Front-ot, vagy az egész műfaj megalapozóját, a Minor Threat-et ne is említsem...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest