Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz SLYM #5448 üzenetére

    Lehet, hogy rosszul játszod az ss-t. Egész más "készségek" kellenek hozzá, mint a normál játékhoz. Pl, egy feszes UTG szokatlanul nagy emelésére be kell tolnod 66-al az allint, mert nagy eséllyel AQ, AJ van nála, amivel nem akar flopot nézni. Ugyanezen játékos UTG limpelésére meg nyugodtan eldobhatod az AQ-t buttonról, mert alighanem kézbepár van nála.
    NL25-50-en annyi a gyenge ellenfél, hogy tutira nyereséges az SSS, NL100-on már sokan tudják, hogy hogyan játszanak ellened közel ideálisan. Amennyire én láttam NL100 az a limit, ahol még profitálhatsz az ellenfelek hülyeségéböl. Felette már egyrészt csúcsidöön kívül kevés az asztal, másrészt ritka madár lesz aki kifizet Q9-el.

    Ellent kell mondjak anak, hogy SSS-el nem lehet fejlöödni. Nagyon sokat fejlöödtem abban, hogy megítéljem mennyi az esélye hogy nyeröö lap van nálam, visszatérve NL10-25-re NL100 SSS után sokkal könnyebben toltam be a beülöömet amikor be kellett tolni. Más perspektívából láttam a játékot. Lehet tanulni, az ellenfelektööl is. Maguktól szerintem kevesen vannak akik leülnek 150$ bankrollal nézni, és tanulni hogy hogyan játszanak a "nagyok" NL100-on, de SSS-ként 6-8 asztalon muszáj valaminek ragadni.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák