Új hozzászólás Aktív témák

  • addikt

    válasz R #4056 üzenetére

    PTBB/100: Ehhez tudni kell mi a BB/100 --> azt adja meg, hogy átlagosan 100 handenként hány nagyvakot nyersz. Tehát ha 1000 hand alatt nyersz monjduk 10 dolcsit, 10 centes vakokkal, akkor 1000 hand alatt 100 vakot nyertél, tehát 10 a BB/100-ad. a PTBB-d ennek a fele, vagyis 5 PTBB/100-ad van, mert itt az alapegység 2 nagyvak.

    SD: lehet a showdown rövidítése, de a kolléga itt szerintem a Sklansky Dollárra gondolt. Ezt most nem fejtem ki, röviden annyi a lényege, hogy ha minden az esélyek szerint alakult volna, akkor ennyit nyert volna.

    PAHUD valóban egy szoftver, a PT adatbázisából dolgozva kiírja az ellenfelek legfontosabb infoit a nevük/avatarjuk mellé, így segít a döntések meghozásánál elleneük.
    fold cbet: milyen gyakran dob az ellenfél a cont betekre (nehhogy megkérezd mi az a cont bet:D ) TAG: total agression factor, ez is egy mutató, azt hivatott mutatni, hogy mennyire agro az ellen. Minél többet emel és minél kevesebbet callol annál nagyobb

    regular: azok a játékosok akik napi sok órát tolják egyszerre sok asztalon, általában ebből élnek, de ha nem akkor is elég komolyan veszik a pokert ahhoz, hogy mi is komolyan vegyük őket, amikor ellenük játszunk:)

    Remélem kielégítő volt. További rövidítésekért katt ide

    szerk: most jut eszembe az SD még akár straight-draw is lehet ;)

    [ Szerkesztve ]

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Új hozzászólás Aktív témák