Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz #2719 üzenetére

    Ezzel konkrétan semmit, jól játszottad. De milyen imidzsed van az asztalnál amúgy? Mert ha tight, akkor ezzel a visszaemeléssel nagy erööt jeleztél. Az hogy most nem tudta eldobni az AA-t, az nem meglepöö, de egy AJ-t már lehet hogy egy figyelmesebb ellenfél eldobna. Azt pedig pont nem akartad volna. Igaz az a fránya flössesély engem is mindíg megijeszt, és nyomulok, de talán nem kéne annyiszor megijedni.
    Tönkrement a gépem, és nem nagyon pókereztem az utóbbi napokban, de most valahogy nem is nagyon hiányzik. Tegnapelöött nyomtam egyet a munkahelyi gépen, 3-as asztalon NL10-en két asztalon is lenulláztam az ellenfeleket, jó volt, meg a lapok is jöttek. Hiába, a hiperagresszív stílushoz is kellenek néha lapok. :)
    Aztán nagy lelkesen felmentem NL25-re HU-ot játszani, persze a lehetöö leghülyébb módon féltve a kis nyereményecskémet csak 10$-al ültem le, amit az elsöö parti majdnem el is vitt. Az ellenfél 52-vel sort flopolt, és megadogatta az emeléseimet, a riveren meg a párommal még value beteltem is. :) Hittem én.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák