Új hozzászólás Aktív témák

  • Qorthral

    őstag

    válasz #2219 üzenetére

    Köszönöm. :) Persze, a maximális elvárásom a TOP100 és a PH! Liga megnyerése volt. Az összetett 1. helyéről még csak nem is álmodtam. :) Nagy szerepe volt ebben a szerencsének is azért, főleg az erős kezdés kapcsán. Persze a rengeteg számolgatás (hol fejben, hol excelben) is nagyon kellett. Vicces, mert már az első futamoknál hatalmas jelentősége volt a számolgatásnak: a legelső futamra épp azért Kova, TR párost tettem be az erősebbnek látszó Ric, Caterham duó helyett, mert így esélyesnek tűnk, hogy Malajziára meg tudom húzni a Kova -> Perez cserét. Így is lett, azt pedig mindenki tudja mit produkált Perez az esőben... :)
    De ez legalább annyira mák is volt, mint kifizetődő ravasz húzás. :)

    A TOP50-et megnézve jó látni, hogy vegyesen vannak olyanok, akik Kimivel, akik RBR-rel és akik Mekivel kezdték az évet. Nem minden a kezdésen múlott (ami mindig lutri). Remélem ez jövőre is így lesz.
    Érdekes, hogy a Red Bull totális mellőzésével is oda lehetett férni a TOP25-be.

    Külön grat madster mellett még b-typenak, aki végül a 32. helyen zárt!

    Még azért annyit, hogy ha Hulk és Hamilton nem üti ki egymást, akkor nem lett volna meg, legalább Fenyo elkapott volna. Sokáig átkoztam volna magam amiatt, hogy a Force helyett Grozsinak szavaztam (ismét) bizalmat. :D De ennyi mák talán kell is, anélkül nem lehet ebben a játékban kiemelkedően jól szerepelni. Azért pechem is akadt bőven idén.

    Motion_Blur: ÖRDÖGIEN jól játszottál ?! ;]
    V.Anita TOP10-ből kizuhanása engem is megnyugtat, ez bizony nagyon kellett. :D Rossz lett volna látni, hogy ennyi játékismerettel (ergo rengeteg mázlival) oda lehet érni a legjobb 10-be. Pláne, hogy sokáig a dobogóra/első helyre is igen esélyes volt...

    Mike: Van ez így. Jól tetted, hogy kockáztattál, csak úgy lehetett volna meg a TOP5. De így is nagyon korrekt szezont futottál. :)

    Mindenkinek köszi a játékot, és gratulálok az elért eredményhez! Jövőre minimum egy hellyel jobb ligahelyezést tűzzetek ki célnak. :)

    A PH! liga a 33. helyen zárt. Well done. Rögzítsük, hogy minden, nálunk jobban szereplő liga kevesebb tagú. :)

    Jövőre, veletek, ugyanitt! Remélem kemény meccset vívunk, még több ligataggal az elején. (Kezdve azzal, hogy remélhetőleg jövőre is harcban lehetek egy ligadobogós helyért :) )

    Mod.: Comment of the year :))
    Akárhányszor elolvasom, fetrengek. :D

    Mod2: Nem tudjátok, hogy a tavalyi ill. tavalyelőtti összetett győztes hány pontot szerzett? (Persze tudom,19 futam alatt.)

    [ Szerkesztve ]

    PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Új hozzászólás Aktív témák