-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz Sir Riccio #25050 üzenetére
De nemmondtam hogy dolgozd is fel.
-
Magnum_
nagyúr
komoly jellegű barátnőt hol lehet találni manapság?
(komolytalant tudom, hol )I humbly and respectfully decline™
-
Sir Riccio
addikt
válasz hejesírásó #25063 üzenetére
Eddig semmi. Gondolom még előzetesben vannak, "várom" az idézést a bíróságtól, hogy mikor fogják tárgyalni, mert gondolom tanuként engem is meghallgatnak. Vicc az egész, majd kiderül, de a pesti halált okozó testi sértés=1évfelfüggesztett után nem várok itt se sokkal többet.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
hejesírásó
senior tag
válasz Sir Riccio #25064 üzenetére
kapnak egy matricát az elkövetési kupon füzetbe, amiben ha összejön jó sok akkor kedvezményesen kapnak kiutalt lakást
szánalmas ez az egész jogrendszer.
-
littlejohnny
aktív tag
Eladova valt egy Sony Ericsson k530i telefon + 1GB M2-es kartya. Pannonos, noi tulajtol, zsebkopott (megkimelt) allapotban. Elkepzeles van az arra, de tegyetek ajanlatot. Ui.: csak egyben!
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz hejesírásó #25068 üzenetére
még van barátnöm, csak elég szarul állnak a dolgok
I humbly and respectfully decline™
-
sittes79
addikt
Hali,
Ha esetleg érdekel valakit vagy tudtok valakit akit érdekel
Laptop hangkártya tuti cucc. eladó sorba került.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Vennék 1 vagy 2 DB sim kártyát Vodásat,de ha Panonos van az sem gond....
Az sem gáz ha már volt használatban csak működjenek
Akinek van azt kérem irjon privit!
Köszönöm szépen előre isÜdv...:Zoli
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Orb1337
tag
Nappalis hallgatóként egyéni vállalkozás alapításakor milyen egyéb költségek terhelnének? Gondolok itt a TB-re, iparűzési adóra, nyugdíjalap stb.
-
chungee
addikt
válasz stuntmanmike #25075 üzenetére
LOL! Már 3an vunk
-
magul
csendes tag
....dobok egy új témát! Ehez mit szóltok ? :[link]DDD
[ Szerkesztve ]
-
crabi
tag
Én ezt találtam
kell erkölcsi bizonyítvány és 10000 a kiváltásahelyi iparűzési: bevétel minusz anyagköltség szer 2%
kétszer kell fizetni márc. 15. illetve szept. 15.Vállalkozó diák
Változás 2010. január 1-jétől.
a középfokú intézmény nappali tagozatán tanuló egyéni vagy társas vállalkozónak 6 % - 2 % pénzbeli és 4% természetbeni - egészségbiztosítási járulékot kell fizetnie a vállalkozói kivét, illetve a személyes közreműködés alapján kiosztott jövedelem után ( a törvény 2009 ben egésségbiztosítási járulékról szólt, nem nevezte meg külön a természetbeni és a pénzbeli egészségbiztosítási járulékot). /lásd az 1997/LXXX. törvény 31 paragrafus (4) pontjában/
Járuléklapot képező jövedelem esetén a tanuló egyéni vagy társas vállalkozónak nyugdíjjárulékot is kell fizetnie (9,5%-t, magánnyugdíjpénztári tag esetén 8% tagdíjat és 1,5% nyugdíjjárulékot), a a nyugdíjjárulék-fizetési felső határig (2010-ben 7 453 300ft-ig /lásd az 1997/LXXX. törvény 31. paragr. (4) bekezdésében/[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
HDD elektronikát keresek!
WD1600JB-00REA0Nagyon fontos adatok vannak rajta és nem volt mindenről biztonsági másolat. Szerencsétlen elfüstölt, de úgy.....
Természetesen kölcsönbe, bérbe ellenszolgáltatás fejében venném kölcsön az elektronikát.Kérem akinek ilyen vinyója van jelezze.!
Esetleg bárkinek bármi más életmentő ötlete van kérem jelezze!Nagyon köszönöm.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
4sal3
aktív tag
valószinűleg eladó sorba kerülnek:
xbox 360 arcade, 2hónap múlva 1éves,
120gb hdd vel(+vettem hozzá), 1 joy, 1headset, táp, av kábel
+ halo3
+ halo3 odst
+ modern warfare 2
+ pgr4
+ arcade játékok lemez
természetesen nem módosított, liveon használt gép.72centis samsung plano is eladó.
árakat dobj priviben, ha érdekel vmi.
-
zszszs
tag
Valakit esetleg érdekelne egy ilyen?:
Matsonic MS-9107C Socket 478
Intel Celeron 1700 MHz
256 MB DDR1 RAM
GeForce2 MX/MX 400 64 MB
Maxtor 40 GB [HDSentinel Kondíció:76 % (Kiváló)]
Realtek RTL8139 PCI Ethernet
Floppy Disk
LG DVD-ROM/CD-RW
Ház+tápPécsett házhoz vinném.
-
Bla82
tag
Keresek fekete 3,5"-os floppy meghajtót! Akinek lenne ár megjelöléssel PÜ-be jelezze.
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest