-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnum_
nagyúr
azt tudjátok, hol tudok venni olyan átalakitot, ami a 2,5 Jack végü hedszettemet átalakitja 3,5 Jackra? ill van iylen átalakito pont forditva is?
I humbly and respectfully decline™
-
Kevo
tag
Bocs mindenkitől, félrement
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
válasz Ferdzsoo #12519 üzenetére
"Komolyan volt valaha az eladási ára az eurónak 275 forint felett? "
Természetesen, 2 éve nyáron 280-290 volt a normális árfolyam, ami aztán 270 körül stabilizálódott. A mostanitól nem kell megijedni, ez még bőven benne van a normális viselkedésben, a 240-es árfolyam volt nonszensz.[ Szerkesztve ]
-
4sal3
aktív tag
van egy eladó switchem dobjatok pár pü-t
-
Bandus99
őstag
válasz #TOTTI #12553 üzenetére
Ahham jo araik vannak
akkor ezek szerint csak engem szivattak meg.Tortenet adott egy LG crt moncsi zold szinbe elmegy neha felhiv shcomp mondvan Ok a hivatalos markaszerviz elmondjak telefonba a hibajelenseg alapjan, hogy elengedett a forrasztas nem gond 1 ora munkadijert megcsinaljak 4K+fa
Monitor kocsiba, de nem esett utba SHcomp ellentetben ezzel a ceggel na mondom kiprobalom.
Megallok bemegyek kerdezem itt javitanak is, vagy viszik valahova?
Valasz hogyne itt javitanak hagyjam itt nyugodtan a monitort megnezik es hetfon felhivnak mennyibe kerul es megbeszeljuk a tovabbiakat mondom oke.Eltellik a hetfo kedd szerdan felhivom kerdem hol tartunk valasz kesz a monitor.
Kerdem mennyi? Valasz 4-5K oke jovok erte.
Odaerek kozli a gyerek 4800+afa na amit mondtam nem irhatom ide es csak vonogatta a valat O nem tehet rola ennyi es kesz megerthetem kulso emberrel javittatnak ez ennyibe kerul.
Mit tehettem elhoztam szepen mert nem hagyhatom ott de a velemenyem megvan rolukVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
nbl2
senior tag
Valakinek egy eladó értelmes procihűtője C2D-hez? Persze tuninghoz kellene.
Hyper TX2-t nem lehet most kapni sehol.Never give up!
-
Magnum_
nagyúr
fijúk-lányok, akinek kellene fülhallgató, nyugodtan jelezzen, vasárnapra lesz
-
Ferdzsoo
addikt
20/10-es Digi. LOL
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Vennék jobbfajta s478-as alaplapot.
Valamit valami olcsó kategóriás laptopot netezésre...
Köszi
Garancia mindkettőnél előny![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy Belkin Wifi router? Aranyos, kedves, stabil csak nem szeresse a annyira a Digi netet. Csere-bere is mehet tőlem, másik routerre. Doboza, kellékek megvannak, kb fél éves lehet.
Üdv!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Ildika
tag
Sziasztok! Matávos telefonvonal, ami nem kábeles hanem rádiós, azon ugye nem lehet ADSL-t előfizetni? Tud erről valaki valamit?
''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
-
Bandus99
őstag
válasz #TOTTI #12560 üzenetére
A hozzaallassal van a baj miert mondja hogy igen ok javitanak, mikor nem Ok javitanak (persze tudom es O is tudja ha azt mondja nem O javit be sem viszem moncsit)
Miert mondja, hogy megnezzuk es hetfon telefonalunk mennyi a javitas
(persze ezt is tudom miert nem telefonal, mert ha hetfon azt mondja hogy 5800 akkor mondom neki kosszi nem kerem)Az sem tetszik mikor telefonon erdeklodom mikor mar keszen van mennyi lesz akkor azt mondja 4-5erzer kozt, mire odaerek akkor kozli hogy 5800. Persze lehet en voltam a balfek, mivel nem kezdtem el rogton karomkodni es szitkozodni a telefonban, hogy miert ennyi ezert rajott, hogy nyugodtan emelhet meg egy kicsit az aron fogott ismet egy balekot.
Na ezek nem tetszenek es bar kezdek lenyugodni, de azert hangoztatom itt a forumban is, mas is okuljon belole es jol gondolja meg mielott beteszi oda a labat.Ja es az sem tetszik igazan, hogy 1 ora munkat irt a szamlara es nem monitor javitast mivel igy ha netan 1 honap mulva elojon ugyanaz a hiba, meg vissza sem vihetem, hogy garanciaban csinaljak meg.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Macka
veterán
Holnap lesz posta kézbesítés?
-
GTheo
tag
Vennék DDR 1-es 1 GB-os RAMot és AGP Videókártyát, minimum 6600 GT-t.
Esetleg valakinek van vmi olcsóbb 2 magos konfigja ?[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Eladó garis, újszerű Nokia E66: [link]
-
Macka
veterán
Szálcsiszolt alumíniumlapot 3*5.25 és 2*kislemez méretben Pécsen lehet kapni?
-
shteer
titán
ha esetleg felhívod a bronzkert bp-en és van nekik, vágnak ilyen méreteket (vagy ha te el tudod vágatni a nagyobbat) akkor püzz mert a napokban megyek oda - szokásos móson meg eljutna hozzád
szerk: plexim van ingyen csak asszem 5mm-es dekopírral kanyarinthatok egy darabot
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
emre
veterán
Na csinálok egy kis reklámot az Asszonynak, egyrészt mert isteni rakottkrumplit csinált tegnap vacsira, másrészt mert megérdemli.
Tök jó írásai vannak és megjelent az első könyve.
Álmok szigeteA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
Nagyon szépen köszönjük
(majd mondom neki hogy regeljen be, addig marad a királyi többes )
Bemutató gyanánt lehet teszek fel a Logout-ra novellát, ami még nem lett kiadva.
A könyvől nem szívesen, mert nem akarok jogdíjat fizetni a kiadójánakA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Magnum_
nagyúr
ha valaki szeretne még Sennheiser fülhallgatót, nyugodtan irjon, mert tudok vinni még.
-
#TOTTI
őstag
2x1Gb os DDR2 olcsobb rampárt vennék.. lénye tudjon valami extrát.. világitson, bordás legyen, fekete legyen, vagy mittomén lényeg hogy pécsen legyen.. várom a privát üzeneteket.. köszi elöre is..
-
Magnum_
nagyúr
segitsetek lécci! én nem vágom a PC árakat.
beárazná nekem ezt vki? amd ddr 400 nf2 abit nf7 integrált hang + háló ATX alaplap, DDR 512MB PC3200 400mh RAM, AMD XP Barton 2500+ 333MHZ CPU, VGA Sapphire Ati Radeon 9200 128mb video in-video out,ATX Mercuryy Eros ház, Floppy, CD író 2db
köszönöm
-
GTheo
tag
CPT.Pirk minden oké a RAMmal, fut rendesen
Vennék AGP Videókártyát, DDR1 RAM-ot !
Minnél jobbat -
nesa
veterán
Van valakinek elado letezo leghitvanyabb A64 huto meg a gyarinal is lehet gagyibb 939 re kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest