Új hozzászólás Aktív témák

  • LittleBoss67

    aktív tag

    Panasz:
    Konzolon nyomom 2 éve (ez is a panasz része) , bemegyek a tömegbe és úgy vettem észre, ha a movement speed 30%-nál nagyobb, akkor képtelen kezelni a tényleges helyzetet, vagyis én látom a szörnyeket, ütöm is őket rendesen, ám ők a valóságban, nem azt a helyet foglalják el, ahol én látom őket. Életük jottányit sem változik. Mire erre ráeszmélek, ők letudtak csapni (valahonnan).
    Alva: Ezerszer szopatott le random, terembe lépés alkalmával játékból kidobással, majd belépéskor szembesülő halálommal. Most a cyclon használatakor ha kijövök, nem tudom felvenni a cuccokat és kb. 20 yard után visszaránt (ezt a visszarántást egy korábbi helyzetbe amúgy is sűrűn csinálja) valahová. Rájöttem amúgy, a cyclon üres használata orvosolja ezt (de csak Alva esetében). Próbálnék minél gyorsabb lenni, de 2 sec.-ként tök máshol találom magam.
    50 lénynél több azonnali megjelenítése teljesen kikészíti a XOX-t. A bejelentkezés mintegy 90 sec. Az előbb red eldernél halálokként kb 2,5 perc visszamenni. Van idő átgondolni mit rontottam.

    Csak unatkoztam.

    ui.: Napi kb. 5-6 óra időm van játszani. A loot sohasem volt jobb, csak én 6x annyi szart találtam mint aki csak napi 1 órát tud befektetni.

Új hozzászólás Aktív témák