- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #20750 üzenetére
Ott a pont. Kell az állandó sikerélmény. Ha már van millió lehetőség, hogy potyogjon a drop (strongbox, breach, abyss, monolit stb. stb.), akkor essen is egyfolytában valami, még ha összességében kisebb profitot is hoznak.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #20743 üzenetére
Mostanában már kifejezetten kevesebbet játszom, de ma meg holnap szeretnék fent lenni. Délelőtt tudtam kicsit játszani, de csak a Mastermindot nyomtam le. Még az is lehet, hogy megérte dobott egy unique veiled flaskot, rá is raktam rögtön a 70% crit chance-t, de csak most néztem meg az árát. Majdnem eladtam vendornak, még jó, hogy nem tettem meg....
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
ha valaki esetleg nem figyelte volna, vagy nem mászott volna bele a részletekbe: a templomban a Hall of Ascendancy-nél a szerintem jelenleg "legjövedelmezőbb" opció a Transcendent Flesh jewel. (feltéve, hogy nincs hozzá semmilyen alapanyagunk). A Tempered Flesh kb. 50c, a Vial of Transcendence kb. 100c (együtt nincs egy exa), a kész jewel pillanatok alatt elmegy 2,5-2,6-ért, kicsit lassabban 3-ért.
A többi opciónál vagy a kész cucc is olcsó, vagy a hozzávaló komponensek nagyon drágák.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20751 üzenetére
na, végre sikerült (TrollBalint hathatós segítségével ) összeraknom két gyűrűt, amivel most már a resistek is rendben vannak, -mana is van, poacher mark is van, life is van rajtuk, phys dmg is, sőt, még chaos resist is
Mit mondjak, kellemes. Még csak lvl82, über labot sem csináltam meg, a jewel slotokból is csak kettő van (én megtartottam a Red Nightmaret egyelőre), fortify sincs kimaxolva de valóban nagyon stabilnak érződik. Az elkóborló kisebb csoportokat, egyedi monsztákat nem kezeli (egy Oba Cursed Trove-nál figyelni kell majd), de ez legyen a legnagyobb baj.
meg persze a phys reflect - elkezdtem az unidentified map challenge-et, persze rögtön az első map az volt, az első ütésnél meg is haltam. Nem baj, majd ezt sorozatot a slyaerrel csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #20754 üzenetére
Mondtam én, hogy jó. Mennyiből hoztad ki azt a poacherses gyűrűt? Én is akarok. Nem kell hozzá slayer. Vaalozom a mapokat, az elég gyakran csinál belőle unidentifiedot, és ha alapból nem volt rajta reflect, akkor igy sem lesz rajta. Legalábbis legjobb tudomásom szerint nem, meg a tapasztalat is ez. Védelem miatt nem kell aggódnod. Szerintem ezzel a builddel reális esélyem van a Lvl100-ra, de akár egy hardcore ligának is neki mernék vágni.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20755 üzenetére
nem akarok hazudni, mert ma össze-vissza adtam-vettem a dolgokat (elegánsan elfelejtettem, hogy ez a kari eredetileg crit buildhez volt, Alirával, amikor visszacsináltam, akkor ott maradtam -15 all resisttel...), de úgy rémlik, 70c volt.
-
brunnehilde
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20757 üzenetére
Int nekem is kellett, de úgy voltam vele, hogy jewelen könnyebben találok és úgy is lett.
wow, ez mi? (nem néztem a challenge jutalmakat, amikor bejelentették.)
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #20757 üzenetére
Ez valami eger? Vagy miez?
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #20754 üzenetére
Nagyon szívesen, mindig öröm egy újabb elégedett ügyfél Amúgy ilyenben bármikor segítek, szívesen.
brunnehlide: Igen, jól tudod, ha unidentified-et csinál a vaal, akkor ugyanazok lesznek rajta, mint amiket láttál, csak nem mutatja. És ha jól tudom, az unidentified-ra jár némi plusz quantity, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
Tegnap megszületett a nagy haditervem Mivel neked sok mapod van, veszek tőled T16-os mapokat. nekem is jó, mert nem kell szenvednem, hogy találjak valakit, aki végre hajlandó eladni, te meg jutsz kis apróhoz Ha ma este / délután látlak fent, megkereslekszerk: idézet a PoeWikiről:
"It is possible to put unidentified maps into the map device. There is a +30% quantity bonus when running these maps, ...
This bonus does not apply to unidentified unique maps.["[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20755 üzenetére
Azért ha a lottón jönnének be így a dolgok, akkor jobban örülnék.... Két red mapból kétszer csinált a vaal phys reflct + no regen változatot...
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #20761 üzenetére
ezekkel a mapokkal mit csinálsz? Eladód trade-n? Ha esetleg nem veszik meg, akkor lehet időnként rád írok, van-e egy bizonyos mapod. (Mert a mastereimnek szokása olyan mapon tehénkedni, ami nekem nincsen meg Szerintem titokban lesik a ládámat )
-
brunnehilde
senior tag
válasz BoneDragon #20759 üzenetére
Ja, az egerem. Megvan már egy ideje, csak most jöttem rá, hogy legion. Igaz, Jewellen talán egyszerűbb. Én korábban még resisteseket vásároltam, de 1-2 talán majd lecserélhető és akkor a passzivon nem lesz szükségem a Versatilyra, és/vagy a Hard Knocksra. Csak sima peched volt. Nagy átlagban ha 15-ből 1-szer rárakja, most talán van 2 vagy 3 raktáron ilyen mapon.
Trollbálint irj rám nyugodtan, ha látod, hogy fent vagyok. Aztán 1-2-t futhatnánk is, ha időnk engedi, az eternal empire még mindig hiányzik a Legion Encounters V-ből.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #20763 üzenetére
Persze, futhatunk is egypárat, a héten ma meg vasárnap késő délután van esélye, hogy leszek fent. Ma max 8-ig (Tegnap is 8-ig akartam, de pont 19:59-kor nyitottam egy zana mapot, és nyitás után vettem észre az időt, de hát ha már nyitva van.... nem hagyhatom ott )
Ja igen, a challenge supportot is adok a craftolás mellett
ha látlak, mindenképpen keresni foglak.[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #20764 üzenetére
Most lett meg a hiányzó challenge. Underground river mapon, szűk folyosó, könnyebb kiszabaditani az összeset. Persze ez nem jutott eszembe korábban. Még négy és megvan a monolit szárny.
Akinek meg kell valami hiányzó map, nyugodtan zaklasson. Ha sok van belőle T13-T14-ig ingyen viheti.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Találtam most egy ilyet a poe wiki-n: (map upgrade-del kapcsolatban)
"If map is connected to multiple higher tier maps, the outcome will be random."ezt valaki meg tudja erősíteni? Mert mikor én néztem, akkor mindig ugyanazt a mapot adta be (igaz, max 2x próbáltam, és nem is váltottam be, csak megénéztem mit ajánl a vendor, nem tudom az elég-e, vagy akkor generál újat, ha újrakezdem a vásárlást / ill. megveszem a mapot)
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #20768 üzenetére
Magyarul, ha egy T10-et vaalozol, ami mellett van mondjuk két T11 az atlason, akkor simán dobhat phys reflecteted? Őszintén szólva gőzöm nincs, mert én szinte kizárólag T15 és T16-ot vaalozok. Előbbinél jó, hogy lehet belőle T16, szóval ott mindegyiket, de utóbbinál az a tapasztalat, hogy ha az alchemivel kijön 90% vagy fölöttre a map, akkor már nem éri meg, legtöbbször alacsonyabbat csinál belőle, vagy marad ugyanaz.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #20769 üzenetére
ja igen, ezt nem írtam le. Ez már nem a vaal-hoz kapcsolódik, hanem, mikor vendornál beváltasz 3 mapot egy eggyel nagyobbra. Pl. 3 db. T3-asért kapsz egy T4-est, és a szöveg arról szólna, hogy ha ahhoz a T3-ashoz 2 T4-es is csatlakozik, akkor elvileg random lesz, hogy melyik T4-est adja a vendor. De én akárhányszor próbáltam ezt (nem volt sok) mindig ugyanazt adta volna (nyilván, pont ami nem kell )
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #20768 üzenetére
ez igaz lehet, legalább is amikor az előző liga végén átkonvertáltam a mapokat és magasabb szintűeket is csináltam belőlük, akkor már vegyesen estek. Ez mondjuk jó, korábban a guta ütött néha, hogy mondjuk egy t3-hoz kapcsolódott két t4, de mindig fixen csak az egyiket dobta.
-
BoneDragon
veterán
Esett előbb enchantos incubatorból Tornado Shot fires 2 additional secondary Projectiles fejes, nagyon megörültem és poénból felraktam 10 exért... Fél óra múlva jön a whisp a japótól, hogy vinné.. Mondom mi az isten, tuti átfog b*szni. Hát nem, pedig 3x is megnéztem, hogy tényleg 10-et rakott e be. Rá 10mp-el meg ismét japó vitte a 4 exás chestemet. Amúgy az utóbbi napokban komolyan mondom nem is láttam angol nevet trade közben. Mondjuk nem zavar, csak furcsállom...
-
félisten
válasz BoneDragon #20774 üzenetére
Kóreai lesz az. Ja nagyon furcsán tradelnek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
DjDanee87
addikt
válasz brunnehilde #20765 üzenetére
Hol tudlak zaklatni map-ért? Ha van pár fölös 6-8 körül, az érdekelne atlas teljeítéshez.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20777 üzenetére
Még egyszer köszönetet kell mondjak a build ötletért, igazából a régi block buildem óta (Lacerate + Surrender pajzs) nem volt ilyen stabil és könnyen játszható karakterem, de ez azon is messze túltesz. lvl84-86 között T15 (némelyik corrupted) mapok stressz, pánik-flaska nyomogatás nélkül, pedig az impale cluster és két jewel foglalat még nincs is meg. Mindezt ráadásul 4000 HP mellett, semmi MoM meg hasonlók. Ha papíron látom a buildet, akkor helyből lebeszéltem volna róla mindenkit.
Tanulság: a block és a dmg csökkentés eddig is erős volt a játékban, csak nehéz volt mellette elég sebzést összeszedni. A mostani melée buffokkal ez változott és amíg nem fedezik fel streamerek (hogy a Bronn és a Magna Eclipsis árát az egekbe hajtsák), addig szerintem az egyik legjobb kezdő build lehet.
-
Patrick
addikt
Lehetséges 49 headhuntert összeszedni a ligában?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #20778 üzenetére
Your welcome. Örülök, hogy bejött. Éreztem én, hogy elég jól összeraktam, de azért jó, ha más is megerősiti a dolgokat.
Már gondolkodtam rajta, hogy csinálok leirást a POE fórumára, de egyrészt lusta vagyok, meg ha valamit nerfelnek, ez legalább nem lesz annyira szem előtt és a unique cuccok ára is megmarad a béka segge alatt. Majd egy PoB linket dobhatnál, kiváncsi vagyok a passzivodra. Van egy 91-es Gladiatorom itt a ligában, egy max block impalet megnézek, az hogyan működik, kb ugyanezekkel a cuccokkal és passzivval. A challenger charge érdekes lehet cyclonnal.
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #20780 üzenetére
You're welcome.
-
DjDanee87
addikt
válasz Har_melin #20778 üzenetére
Akkor nekem is az a build kellet volna
Ezt a Frost Blades buildet raktam össze. Eljutni mapozásig tényleg nagyon könnyű volt vele, de itt meg becsúszik néha 1-1 halál még akár tier 3as pályán is. Néha Monolithból kiütött dögök sebeznek valami iszonyat nagyot, de tegnap volt egy map boss is, amiknek persze nem ismerem a képességeit, aki oneshotolt valamivel 5500 HP ellenére. Mondjuk a Starkonja helm amit ír, lehet segítene de ahhoz át kellene színezni a cipőmön a socketeket előbb.Imádom a játékot a mélysége miatt, csak kár, hogy büntet a halálért - így kezdőként nem egyszerű XPt szerezni mert 3 mapnyit elbukok egy halállal kb.
Kérdés: Tud valaki craftolni olyat, hogy 3 piros socket legalább? Nekem csak 2-es van belőle
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz TrollBalint #20784 üzenetére
Int+dex cipőre kellene 3piros1kék. Neten találtam 3r craftingot, ami gondolom 3red lenne, de ingame csak 2t tudok.
-
TrollBalint
addikt
válasz DjDanee87 #20785 üzenetére
Én a helyedben úgy csinálnám, hogy 2 socketet rátennék crafting brench-el a cipőre, majd az 'At least 2 red socket' -et rárakod, utána ráteszted a 3 socketet (az random színű lesz) ha nem red, akkor vissza 2 socket, ilyen esetben mindig az utoljára rárakott socketet fogja levenni,tehát az eredeti 2 piros socketed megmarad. Rárakod újra a 3 socketet, és így tovább, amíg el nem éred a 3 pirosat. Ha kész, akkor jöhet a 4 socket, és jó eséllyel beadja a kéket.
Itt egy 2 perces videó kb. arról, amit leírtam [link]
Ja, a legvégén meg fuse-okkal összelinkeled, ahogy neked kell.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz TrollBalint #20786 üzenetére
Köszi, este megnézem.
-
Har_melin
addikt
válasz DjDanee87 #20785 üzenetére
A másik variáció, hogy a 2R crafotot csinálod, mert az nem 2R, hanem legalább 2R - vagyis lehet akár három is. Sokkal olcsóbb, mint a 3R.
Köztes megoldás, hogy raksz rá 3 foglalatot, este megkeresel, rakok rá 3R-t és a negyedikre marad a korábban írt 4S - 3S játék, amíg beadja a kéket.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz DjDanee87 #20790 üzenetére
ez full random (igen, ilyen esetben a pirosnak kisebb az esélye, de én is egy dex + int-es sisakra raktam 4 pirosat az "at least 2 red"-del )
Egyébként, meg ha 3 pirosat raksz rá, akkor a 4. socket még mindig random lenne, tehát lehet az zöld lenne pont. Ezzel a módszerrel esélyes, hogy kisebb befektetéssel kapod meg a kívánt off socket színeket. (Mondjuk nem tudom mennyibe került a 3R-es craft)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
DjDanee87
addikt
válasz TrollBalint #20791 üzenetére
Ez javasolta a 3r craftot, mint legolcsóbb megoldás, de nem emlékszem mennyit írt rá.
[link] -
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #20791 üzenetére
A 2R 25, a 3R 120 chrome. Szerintem ezt lejjebb vitték, nekem 250 rémlett erre, így viszont már nem biztos, hogy érdemes a 2R-rel vacakolni. Kell rá 3S, abból csinálni 3 vöröset és a negyedik foglalatot a jewel oda-visszával kihozni a megfelelő színre.
-
brunnehilde
senior tag
Megcsináltam a Gladiator verziót is. Egy biztos, a Champion és ez is brutál erősek.
- A Red Nightmare és a Surrender miatt a Champion inkább való kezdőbuildnek, bár most már a kettő együtt megvehető 1 exa alatt
- A challenger chargeokkal a Gladiatort érzem jobbnak mapozáshoz, gyorsabb a movement, miközben a dmg mindkettőnél erős, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy a bossoknál stabilabb a Champion (komoly gondom azért nem volt a Gladiatorral sem, csak az elején, ha nem aktivak a boostok, akkor jobban oda kell figyelni)
- A Gladiatornál a Reckoning konkrétan tömegpusztitó fegyver. Beraktam hozzá 3 supportot, PoB szerint 400k sDPS, ha minden aktiv. Ha tömeg közé csapódik, vége a komplett bandának.
- Gearben kivettem a Deidbellowot (mivel az endurance charget generálja a red nightmare, igy a warcryozás helyett inkább az Abyssust választottam), de ezt leszámitva minden megegyezik a Gladiatorral
- passzivon Battle Cry helyett Forceful Skewering és Steadfast helyett Sentinel, szóval nem sok a különbség itt sem
- Skill gemeknél el kell dönteni, hogy Dread Banner, vagy Blood and sand (nincs ingyen banner, mint a Championnél). Én előbbit választottam. Gladiatornak kevesebb az armourja, szóval Molten Shell helyett Immortal Call ment. Feljebb meg már emlitettem, hogy az Enduring Cry kiesett, Reckoninghoz meg beraktam a Pulverise+Brutality+Melee Phys kombót.
Ha valakit érdekel: [link]Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
félisten
Azt kell, hogy mondjam, még mindig a delving a kedvencem. Ott potyognak ám az exaltok.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
DjDanee87
addikt
válasz Plazmacucci #20795 üzenetére
Annak a mechanikája nekem is bejön, csak valószínű nem vagyok még elég mélyen, hogy a jutalom is elfogadható legyen. Depth50et értem el legutóbb.
Hogyan érdemes menni amúgy. Minél mélyebbre és csak a currency ért kitérni, ha van? Érdemes útközben elkalandozni a járatokban ?
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
válasz brunnehilde #20794 üzenetére
Reckoning pontositás: nem sDPS hanem 400k avg DMG 0,4 sec cooldownal.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20794 üzenetére
Normálon majd vetek rá egy pillantást, a ligában már nem akarok új karaktert indítani. Az ingyenes reckoning valóban nagyon jól jött egy csomó esetben, bár mivel az én buildem anno bleedes volt (gladiátorral, naná), nehéz volt megítélni, mitől döglött meg a légy
-
DjDanee87
addikt
Az amúgy mennyire normális, hogy csak harmadik próbálkozásra tudok belépni a karakteremre kivétel nélkül minden alkalommal?
Elindítom a játékot, login, karakter kiválasztva, play. Töltöget egy kicsit majd Your authentication for instance transfer was invalid.
Utána másodjára ismét play után töltőkép. Ilyenkor már töltöget kb 2 percet, majd nem sokkal azután hogy hallani lehet a játék hangjait (csordogál a víz Highgaten, madarak) kidob a főmenübe. Az unexpected disconnection occured - bal alul> Ezután harmadjára már viszonylag gyorsan, kb 10 mp alatt betölt és onnantól nincs gond.A játék HDDn van, és viszonylag régi telepítés, de steam természetesen mindig frissítette, mikor jött ki új patch, csak én nem játszottam vele nagyon régóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest